קיר קמט

קיר קמט

בהמשך לשיחתנו האמת היא שאמרתי כמעט הכל... טרל ברנדון לפי דבריך היה ההבדל בין מינסוטה בסיבוב השני של הפלייאוף לבין מינסוטה שעפה בסוויפ בסיבוב הראשון. תרשה לי להזכיר לך שמינסוטה מועפת בסיבוב הראשון כבר שש שנים רצופות וברנדון שותף לשלושה סדרות. גם עונה קודמת מינסוטה היתה חזק בענינים ובכל זאת לא הצליחה לשבור את הנאחס גם ברנדון לא ממש עזר לה ויותר מזה הוא לא עזר לקליבלנד ולא למילווקי ב-11 שנותיו בליגה להגיע למקום רציני אז בבקשה ממך תעשה אחד ועוד אחד ותקבל שחקן מצוין אבל בשום אופן לא שחקן שבגללו קבוצה תיפול או תקום... כמו שאמרתי בהתחלה, הבעיה של מינסוטה היא המאמן ולא שום סיבה אחרת. אם אתה רוצה אתה מוזמן להמשיך ולספר לי כמה ברנדון יודע לנהל משחק וכמה אסיסטים הוא מוסר.. העובדות פשוט מוכיחות אחרת, מה לעשות?? אז בבקשה ממך במקום לקרוא לי מטומטם ובכל מיני שמות חיבה תוכיח לי שאתה צודק עם עובדות ולא סטיסטיקות (שגם הם לרעתך)

קיר קמט

New member
זה לא היה בכלל הנושא

אתה אמרת שהפציעה שלו לא פגעה בנו שזאת שטות גמורה , להגיד שזה לא פגע בנו. כי ההדרדרות לא הייתה רק בגלל המאמן , פליפ סונדרס מאמן בסדר גמור , והוא יצר את העובדה שלנו יש את האיזורית הכי טובה בליגה , ואני לא אומר שאין לו בכלל חלק בזה , אני רק אומר שעם תרל היינו יכולים להיות הרבה יותר טובים. ובינתיים - ההתפרקות נמשכת. תמות , דיוויד סטרן.

קיר קמט

New member
אני מאשים את קווין מקהייל.

יוסי , מה אתה אומר , טרייד , תביאו לנו את פול פירס , קחו חזרה את מקהייל.

יוסי®

New member
מסכים - תן לי את מקהייל של אז

ותוסיף גם את בירד של אז - וקח את פירס וגם את ווקר...

למעלה