תודה תודה וכמה מילים../images/Emo98.gif
ראשית כל, עצם העובדה שאני כותב בשעה שכזו מעידה על כך שעברתי משמרת לא קלה, וארוכה, יותר מדי ארוכה. שנית כל וחשוב יותר, עם כל הכבוד לקלבדוס, אני מוחא ורוקע ברגלי (מטאפורית, אני עייף מידי ואני לא מתכוון לצאת מהמיטה בשביל זה) מעצם ההשוואה. התגובות שלי לא היו קנטרניות ומתנשאות וככל הזכור לי טרחתי לשרבב את המילה "לדעתי" כשהנושאים היו שנויים במחלוקת. אופי הכתיבה שלי מן הסתם דומה לסגנון הדיבור שלי, אך לצערי חוסר האינטונציה שבכתיבה בשילוב עם העצלות לפרט ולהסביר כל ביטוי או ציטוט מסרט גרמו לא פעם לאי הבנות. מאז אני מנסה להתנסח ביתר זהירות, והשאר מבחינתם השכילו להבין שאין צורך להעלב מכל ביקורת, כל עוד היא קונקרטית לנושא הנידון. תקנו אותי אם אני טועה, אבל בוטה ואגרסיבית ככל שהיתה ביקורת שלי בנושא זה או אחר, אני לא זוכר את עצמי גוער באנשים לצאת וללמוד ורק אז לפנות אלי שנית, או לחילופין נטפל בצורה מעליבה לשגיאת כתיב של כותב אחר. לגבי קלבדוס, אינני יודע מיהו, ואני בתור דמות מסדרה מצוירת האחרון שיטען בגנות האנונימית. הדמות שעולה לי בראש כשאני קורא את התגובות של קלבדוס מזכירה לי מאוד את אלישע הזקן. אותו אלישע גר בתקופת ילדותי בבית הסמוך לבית הורי ותחביבו העיקרי היה להשתמש באוצר המילים המדולל שלו לצורך גירוש ילדים מטווח ראייתו וחתולי רחוב מחצרו, תמיד רוטן ואף פעם לא מרוצה.מפאת מספר השנים הרב שחלף מאז אותה תקופה, קשה לי לזכור במדויק, אבל אני חושב שראיתי אצלו על המדף מספר תזקיקי תפוזים, ממוינים בדייקנות ומקוטלגים ללא שגיאות כתיב... קלבדוס יקר אל תעלב, ותפיק לקחים. ובין תפוז לתפוז, תשתדל לצרוך פחות קפאין. לילה טוב.