"קיר", "סאוור" ו"פיז"...

Orrza

New member
לקלבדוס ולהרמיס

קלבדוס, אני ממליץ על שקית ביצים מנייר, תנשום ותנשום... ממש לא נחמד לראות פרצופים זועמים בפורום הזה, חדל! קח דוגמה מהרמיס, פעם הוא היה עצבני כל הזמן. ולהרמיס... קשה להודות, אבל אני מתחיל להעריך אותך על השיפור בדרכיך, ובאופן המאופק בו התחלת לכתוב את תשובותיך. עכשיו גם אפשר באמת להקשיב לדברים שאתה אומר, ויש בהם לא מעט אמת וידע. יופי יופי.

hermis1

New member
תודה תודה וכמה מילים../images/Emo98.gif

ראשית כל, עצם העובדה שאני כותב בשעה שכזו מעידה על כך שעברתי משמרת לא קלה, וארוכה, יותר מדי ארוכה. שנית כל וחשוב יותר, עם כל הכבוד לקלבדוס, אני מוחא ורוקע ברגלי (מטאפורית, אני עייף מידי ואני לא מתכוון לצאת מהמיטה בשביל זה) מעצם ההשוואה. התגובות שלי לא היו קנטרניות ומתנשאות וככל הזכור לי טרחתי לשרבב את המילה "לדעתי" כשהנושאים היו שנויים במחלוקת. אופי הכתיבה שלי מן הסתם דומה לסגנון הדיבור שלי, אך לצערי חוסר האינטונציה שבכתיבה בשילוב עם העצלות לפרט ולהסביר כל ביטוי או ציטוט מסרט גרמו לא פעם לאי הבנות. מאז אני מנסה להתנסח ביתר זהירות, והשאר מבחינתם השכילו להבין שאין צורך להעלב מכל ביקורת, כל עוד היא קונקרטית לנושא הנידון. תקנו אותי אם אני טועה, אבל בוטה ואגרסיבית ככל שהיתה ביקורת שלי בנושא זה או אחר, אני לא זוכר את עצמי גוער באנשים לצאת וללמוד ורק אז לפנות אלי שנית, או לחילופין נטפל בצורה מעליבה לשגיאת כתיב של כותב אחר. לגבי קלבדוס, אינני יודע מיהו, ואני בתור דמות מסדרה מצוירת האחרון שיטען בגנות האנונימית. הדמות שעולה לי בראש כשאני קורא את התגובות של קלבדוס מזכירה לי מאוד את אלישע הזקן. אותו אלישע גר בתקופת ילדותי בבית הסמוך לבית הורי ותחביבו העיקרי היה להשתמש באוצר המילים המדולל שלו לצורך גירוש ילדים מטווח ראייתו וחתולי רחוב מחצרו, תמיד רוטן ואף פעם לא מרוצה.מפאת מספר השנים הרב שחלף מאז אותה תקופה, קשה לי לזכור במדויק, אבל אני חושב שראיתי אצלו על המדף מספר תזקיקי תפוזים, ממוינים בדייקנות ומקוטלגים ללא שגיאות כתיב... קלבדוס יקר אל תעלב, ותפיק לקחים. ובין תפוז לתפוז, תשתדל לצרוך פחות קפאין. לילה טוב.

siete

New member
ובקשר לקוונטרו...

שלחתי מייל ל... קוונטרו! כן כן. ושאלתי אותם את כל שאלותי, הם ענו (מצורה של אנשי מכירות כמובן) שקוונטרו הוא על בסיס אלכוהול נייטרילי (לפחות ככה אני הבנתי מהם), ולא ברנדי (למרות שכך כתוב במקומות רבים), וגם נתנו הסבר במה שונה קוונטרו מטריפל סק "רגיל" (אין לי פה גישה למייל, אבל אני אתרגם בהזדמנות). הם לא ענו לשאלותי ההסטוריות: האם חברת קוונטרו ההסטורית הכינה עוד סוגי ליקרים מלבד התפוז. האם הם קראו לליקר תפוז שלהם "טריפל סק" לפני כולם, ככה שהם בעצם "הטריפל סק המקורי". האם חברות אחרות החלו להשתמש בשם "טריפל סק" עבור מוצרים (נחותים יותר) שלהם. האם הם החליטו להפסיק להשתמש בשם בגלל זה ומעתה הליקר נקרא רק "קוונטרו" (הם כן ציינו שהחברה היא קבוצת רמי-מרטין-קוונטרו).

Nadav L

New member
שחקו אותה!

לא ידעתי שגם פסואה בא מקבוצת רמי-קוונטרו, נחמד לדעת... זה משקה מעולה, ועכשיו הם יצאו בשלושה אלכופופס חדשים, מישהו ניסה? איך? חוץ מזה... בת דודה שלי חזרה מניו יורק לפני חודשיים ושאלתי אותה איזה משקאות הולכים טוב בפאבים שם והיא ציינה את ה"רמי מרטין רד"... ראיתי אותו עכשיו גם באתר שלהם, אבל עדיין לא הבנתי מה הקטע שלו, זה קוניאק או מה? מה מיוחד בו? שאלה אחרונה: כמה עולה פסואה בדיוטי פרי? תודה

thenewone

New member
נו לפחות בנושא הקוואנטרו צדקתי

רק הגרנד מרנייה הוא על קוניאק ברמה (האדום). הנסי השיקו קו של קוניאק הייבול. הם ממש מממנים ערבים בפאבים ודיסקוטקים של קוניאק בכוסות הייבול עם ספרייט. נשמע לי די אידיוטי, טעמתי את זה גם בקורס ברמנים וזה היה לדעתי בזבוז של קוניאק טוב (אם כי עשו את זה על ה - V.S) כך שזו היתה חצי נחמה. רמי מרטין רד? זה נשמע כמו רמי מרטן עם רד בול, ואפשר רק לקוות שאף אחד לא שותה את זה. גם מגעיל, גם הורס את הקוניאק, וגם נשמע לי לא הרבה יותר בריא מוודקה רד בול.

lao lao

New member
הם בבעיה רצינית

בשנים האחרונות היפנים (כוח חזק מאוד במכירות אלכוהול!) עברו לשתות וויסקי במקום קוניאק, לכן הנסי החלו (בטוח שמתם לב) לשווק את הבקבוקים באריזות "צינור" דמויות אריזות מאלטים. הם מנסים עכשיו לשנות את הדימוי של הקוניאק שלהם (מחוץ לצרפת, כמובן, שם היו בועטים להם בראש) למשקה יותר קל, צעיר וכיפי. בארצות הברית, אגב, זה תפס חזק, והרבה מאוד אמריקאים שותים את הקוניאק עם ספרייט וקרח (מצד שני, אחרי מה שהם עשו מהפיצה, אני לא מתפלא...) לדעתי בזיון

Crazy_Bitch

New member
סע שניה לשנקין,

תשווה בין "עגבניה" (הכי קרוב לאיטלקי שיש באזור) ובין "סלייס". אחר כך תשוב עם התוצאות!!

Crazy_Bitch

New member
thenewone...

בדיוק היום יצא לי ללכת לתומי בדרכי, ומה רואות עיני? מעגל של 20 משוגעים שזורקים בקבוקים בגן משחקים! בעודי עומדת המומה מיד נפלטה קריאה מפי אחד מהזורקים: "שני!!!" ומי עומד מולי? דורין. אז עמדתי לי אתם וזרקתי בקבוקים לאוויר במשך שניה וחצי ואז רצתי לי לדרכי (עבודה, אחרת הייתי נשארת לעוד קורס). באמת שזה השיעור הכי מבדר. סתם רציתי לספר. לילה טוב!

thenewone

New member
כן, הם עושים את האימונים

שלהם בגן ליד המלון. כשעשיתי את השיעור ההוא באמת היו צחוקים. תמסרי ד"ש לדורין, היה אחלה בקורס! בכל אופן, זה נכון, הקוניאק ספרייט נכנס בגלל שהיפנים עברו למאלטים. הם השוק הגדול בעולם למאלטים שזה מדהים בפני עצמו!

Crazy_Bitch

New member
גם אני עשיתי שם...

I know the drill. רק שאני גם גדלתי בגן הזה בערך... בכל מקרה, אני לא יודעת מתי יצא לי לראות שוב את דורין. ורק למקרה, איך קוראים לך?

thenewone

New member
לא חשבתי על זה

על השם הכוונה. תגידי לו מצטיין הקורס שלו עם הציון הכי גבוה בכל הזמנים
לא משנה, עזבי את הד"ש. אני אמסור לו ד"ש מקרייזי ביץ'...

למעלה