קירשה

• פותח הנושא wgaf
  • פורסם בתאריך

elin86

New member

מסור להם המון נשיקות!
טוב שקפצת לביקור..

wgaf

New member
בשביל להירגע מההשמצות

אני אלך היום לאכול עסבנה אצל מזל.

meedas

New member
שגנבה אותה כנראה מאיזה סקוטי

קיבת כבש ממולאת בחלקים פנים זה האגיס, המאכל הלאומי של סקוטלנד...

הגירה סקוטית ללוב
???אז אתה בעצם טוען....

הגירה סקוטית ללוב??? אז אתה בעצם טוען ששמו המקורי של עלם החמודות מועמר קדאפי זצ"ל היה מק-קדאפי או להבדיל אלף אלפי הבדלות שמו המקורי של יצחק תשובה הוא מק-תשובה??

עמית184

New member

בוודאי. היה זה בזמן הרעב הגדול בסקוטלנד בשלהי המאה ה-19 (או שמא היה זה באירלנד, לא משנה...). משבר הרעב בסקוטלנד דחף גל הגירה המוני שביקש להגיע ליבשת החדשה, לאמריקה, אבל טעות בניווט (או אולי רוח אטלנטית מערבית) הביאה אותם לחופי לוב במקום. הם הגיעו לטריפולי וחשבו שהם בחופי ניו יורק. כיום מרבים הטריפוליטאים הם בעצם צאצאים למהגרים סקוטים.

wgaf

New member
תראה

ראשית אני האכלתי את הכלבה רק יום אחד בקירשה אז אני ממש לא מומחה. אני רק הבעתי את התפעמותי מהתוצאות המדהימות של המזון.
לא נראה לי שצריך להוסיף ירקות. הקירשה מכילה, נראה לי, אוכל מעוכל חלקית של הפרה. זה נראה לי מכסה את הפינה של הירק...

האוכל העיקרי של הפרה הוא בליל

שהוא תערובת של גרעינים, חציר ועוד, שאינם זמינים לכלבים, גם לא אחרי פירוק חלקי בכרס של הפרה.

איך יודעים איזו כמות לתת?

האם אמורים להוריד מכמות האוכל היבש כאשר מוסיפים את הזוועה הזאת?

מה המחיר לקילו?
והאם אתם מנקים ומתעסקים עם זה או נותנים כמו שזה מגיע?

זה בעצם המעיים של הפרה?
כמו שחלק מהאנשים ממלאים באורז ושמים בחמין כלשהו?

מדובר על הכרס של הפרה

לפרה 4 קיבות, הקירשה, אם הבנתי נכון, היא הקיבה הראשונה, הכרס. כרס של פרה זה דבר גדול מאוד. מאוד גדול. ומסריח מאוד. והאנשים האומללים שעובדים בבית המטבחיים ומנקים את החלקים האלו הם האנשים הכי מסכנים בכל בית המטבחיים. עובדים זרים, בעיקר, כי אוכלוסיות מדוכאות אחרות לא רוצים לעבוד בזה. אתם לא יכולים אפילו להתחיל לדמיין את הצחנה שבחדר הזה.

wgaf

New member
תשובות

אני נתתי קילו ליום. דיברתי עם אנשים שנותנים לכלב זמן רק קירשה לכלב. התוצאות מצויינות.
כמובן שבאותו יום שנתתי קילו קרישה לא נתתי אוכל יבש.
המחיר לקילו הוא 10 שקלים. לא מתעסקים ולא מנקים את זה. אני הפשרתי, חתכתי לחתיכות וזהו.

זה לא מעיים זה קיבה וכן, כפי שציינתי קודם, הטריפולטאים ממלאים קיבה של כבש באורז וחלקי פנים של כבש. מאד מומלץ. ניתן להשיג במסעדת צ'צו בנתניה.

wgaf

New member
קיבלתי קילו לנסיון

עכשיו אני מתכוון לקנות מרונן בורבה.

איך אפשר לסמוך על זה?

אתה לא יודע מה היא אכלה, מה מתוך זה טוב לכלבים, מה נשאר בזה אחרי העיבוד או הנקיון של הקירשה...
ובכלל נראה לי שמרעיבים את הפרות לפני השחיטה, לא?

לפי דעתי אם אתה מתכוון להאכיל בזה על בסיס קבוע כדאי לעשות מחקר קצת יותר מעמיק...

למעלה