קירוב לבבות

Lear22

New member
קירוב לבבות

למען החזרת האהבה ההדדית והדיון הפורה, וגם סתם כי בא לי: למען כל האנשים שתמיד מחפשים "מה כדאי להזמין" פה, ואיזו מנה מצטיינת שם, ואיפה הקב"א הכי שווה, אפתח פה בשרשור הטובות ביותר, הטעימות עד אין קץ, המנצחות הגדולות. וגם סתם אלו שעושות טוב על הלב. ביחרו לכם את המסעדה הטובה על לבכם, ותנו המלצה לראשונה ועיקרית. אם אתם חושבים שהמקום שווה קב"א בפני עצמו, תנו גם קינוח. באם לא, תנו אופציה טובה באיזור. ככה גם נעזור לכל חברינו בתפוצות - ??? - שהמגיעים לקופי ושואלים: מה אזמין? או נוחתים אצל שאול אברון ביועזר ומתביישים לשאול את המלצרית אם ללכת על המנה הזו או הזו. קדימה הפועל

פינליש

New member
מרימה את הכפפה ילד מקסים ../images/Emo13.gif

יש לי שניים: ג'קו: פתיחה - כל הסלטים דגש על הכרובית המוחמצת, החציל המטוגן והחומוס עם הנענע החריפה. מנה עקרית - מי שלא מת על דגים אבל אוהב מידי פעם (כמוני) ממליצה על הקאט פיש חצי על האש חצי מטוגן. ביג מאמא: פתיחה - סלט מוצרלה (הרוטב מדהים), או פיצה על כל סוגיה. עיקרית - או פסטה צינורות עם מלא גבינות, או ספגטי עיזים. קב"א הכי שווה אצלי: טארטלט פירות - ארקפה סופלה שוקולד - בכל מקום שלא מחממים משהו של אוסם במיקרו בורל'ה בננה - ג'ירף פרוזן יוגורט חלבה, גלידת קינדר, רום צימוקים - פרוטי בקינג ג'ורג'. טוב באמת שיש עוד המון מהכל בחרתי את מה שתמיד עושה לי דיסקו.

עמית@

New member
לירי אהובי ../images/Emo25.gif

אז ככה: קופי בר: המנות המנצחות שלי הן- פטריות בחמאה ושום לראשונות (עם לחם כמובן ורצוי שמישהו בשולחן יזמין גם אנטי פסטי וסלט קיסר) עיקרית- כבד על פירה/המבורגר/מולים בסלרי שום ויין לבן. וגת גבינה או סלט פירות לקינוח לא מתאים לקב"א קב"א אידילי- אייסברג (מרק פירות קר או פאי פירות עם גלידה ) אידלסון 10 (קונדיטוריה*) לקחת הביתה מני פאיים זערערים ברברסקו (דיזינגוף פינת ז'בוטינסקי) קלמארי בג'ינג'ר ולימון. רפאל: חציל ביוגורט, פוקאצ'ה. יועזר: ביף בורגיניון, פטה כבד.

neta2

New member
../images/Emo24.gif מצרפת את שלי. תודה ליר../images/Emo140.gif

"כרמלה בנחלה" . ראשונה: קרפצ'יו פלמידה אדומה- דג בתחמיץ,בתוספת יוגורט עם בצלים סגולים . מנה מופלאה, מרעננת, חמצמצה. עקרית: פסטה פירות ים. (קלאמרי, שרימפס ומולים) טרי ומאד טעים. בין לבין הלחמניות הטריות , האפויות במקום הפריכות מתובלות ברוטב הפסטה, או לחילופין ברוטב הקרפצי'ו - מהמם. קינוח - הסורבה שלהם מופלא, לא מתוק מדי ומאד מרענן. בעיקר המנגו והפסיפלורה. קב"א מומלצת תמיד: אייסברג החל מכדור גלידה וכלה בוופל האמריקאי - מושלם, חוויה מתקתקה נהדרת. קב"א נוסף - קרואסון שקדים ב"סי-קפה". וכל העוגות והעוגיות של ארקפה
בתיאבון

גם אני

ביג מאמא - ספגטי עם שרימפס וקלאמרי אחרי זה לא צריך שום קינוח , זה טוב עם בירה מהחבית ...

שח_מט

New member
מנצחות (זמני ואישי)

ראשונות: * סביצ'ה שרימפס - כרמלה בנחלה * אנטי-פסטי - פסטה מיה רמת החייל * מרק דושפרה - סמרקנד אור יהודה * כבד קצוץ - שמוליק כהן עיקריות * סשימי טונה אדומה - אונמי * מסבחה - רוני פול/חליל/אבו חסן * ריזוטו פירות ים - קופי-בר * פסטה עם חצילים ועגבניות - פסטה מיה רמת החייל * מאקי, טמאקי, וסשימי - מבחר סושיות [יקימונו, אונמי, מיאקו, KAI] * אנטריקוט - מיט-בר * שיפודי פילה ושומן כבש - סמרקנד קינוחים * קרם ברולה - ג'ירף * פבלובה - [מבחר מסעדות] * קוראסון שקדים - סניפי ארקפה נהייתי ממש ממש רעב (בדקתי ביקורות ישנות שלי כדי להרכיב את הרשימה...) שח

meravbr

New member
מממממממ מאיפה מתחילים?

קופי בר כמובן! ראשונות - פטה כבד אווז / קרפצ'יו בקר / אנטי פסטי אגדי עיקריות - כבד על פירה (כן כן) / המבורגר ברוטב יין אדום / סינטה עם מח עצם (מנת יום) / רביולי במילוי בטטה, מסקרפונה ובייקון (מנת יום אגדית!) / פילה בקר תוספות - תפו"א מטוגנים עם בצל (בשומן אווז) אחרונות - ברולה אגדי, טירמיסו, עוגות השוקולד, טארטלט פירות כשיש (לא מרנג לימון
) - בקיצור, לא ראוי לקב"א... ארקפה - קלצונה אנטי פסטי (הסנדויץ היחיד שאני אוהבת שם) / טארטלט פירות / העוגות המוסיות למיניהן / עוגיות פיננסיור / בריוש שוקולד לבן / קפוצ'ינו כפול / גרניטה פסיפלורה / קפוצינו פרדו אודיאון - ניוקי בטטה עם כבד עוף וברוקולי - מדהימה! זוזברה - אגרול קוריאני ומנת הגנרל סו צ'או מיין אונמי - ראשונות - אגדישי טופו, טמפורה ירקות עיקריות - אך ורק סושי (מאקי) בשבילי ועדיף עם טונה, סלמון ואינטיאס (מה לעשות, אני שמרנית). טוב, גם את האינארי המדהימים! קינוח - מין כדורי בצק אורז שבפנים שוקולד חם (אם אני זוכרת נכון). קינוח אולטימטיבי. ארטישוק - קינוח - עוגת הולרונה המעולה (שוקולד חם בפנים...) אורנה ואלה ראשונות - לביבות בטטה / פטה כבד אווז עם בריוש תאנים מעולה קינוח - ברולה / עוגת שוקולד וסאקה / פאי פסיפלורה אם יש ד"ר לק - אשכוליות וקמפרי / מקפא שוקולד מעולה טוב, אולי יבוא המשך אח"כ...

liti

New member
הקינוחים המומלצים

וכאן ההמלצות הן:
ג'ירף- פבלובה, פאי תפוחים
אייסברג- גלידת קולפי, גלידת חמאת פקאן
אלדו- גלידת פיסטוק וגלידת קוקוס
מיקה- גלידת קוקוס בטמפורה (מנה ז"ל)
לחם ארז- פונדנט שוקולד (למכורים בלבד)
צ'ימיצ'נגה- קרם ברולה
טנדורי- גלידת פיסטוק

missGS

New member
שימו ../images/Emo23.gif

ראשונות: * שרימפס בציפוי פלאפל - !ברקרולה|-, אחת המנות המדהימות שאכלתי! *קבב במילוי גבינת עיזים - רנה - מ ד ה י מ ה ! * סלט ירוק עם גבינת צאן - קיארה- נשמע קצת תמוהה להמליץ על סלט ירוק, נסו והיווכחו! * מנות ראשונות מצוינות מוגשות גם במסעדת ארוגולה- שרתון סיטי טאור. ובקטגוריה זו אני יכולה להמשיך ולמנות..... עיקריות: גם כאן יש לי רשימה מכובדת .... אקצר ואציין את: * קערת פירות הים המוגשות ב-ברבקואה ובמנטה ריי- מהמשובחות שאכלתי. * גלילת עוף במילוי תרד ופיטריות ברוטב שמנת פלפלת- מזאלונה-על זה נאמר חבל"ז מזמ"ז. * אנטריקוט המוגש במסעדת - מתכונים-השאיר אצל בן זוגי אז טעם בילתי נשכח לעוד..... קינוחים: בפעם השלישית גלידה ....כאן באמת רשימה אין סופית. לכן אני רוצה לשבח ולהלל את: * סופלה השוקלד המדהים שאכלתי בחיי במזאלונה. * טעימות הקינוחים המדהימה המוגשת בקיארה חובה! תהנו!

גידי42

New member
ואווו איזה רשימה מושקעת ומדהימה

תרומתי לשירשור ראשונות: רביולי קלאמרי - ארטישוק ריזוטו פירות ים - רפאל גלילות חצילים ממולאים - טורקיז סלט דודו - אידי קאלמרי - צ'ימיצ'נגה אנטי פאסטי - קופי בר שרימפס - דיקסי עיקריות: מולים - תהל, פסטיס קערת פירות ים - מנטה ריי . פסטיס שרימפס בחמאה שום ויין - ננה בר קאבב ביוגורט - ננוצ'קה פילה - בירנבאום, קופי בר, גיליס, סטאפן קומבנצית סושי - אונמי, סוהו, קיוטו פאסטה פירות ים - מול ים סרטנים - אידי ספר ריבס - דיקסי, עד העצם קב"א - פלאסמה בהרצליה מרק פירות - רפאל

Amoureuse

New member
תרומה צנועה

בדרך כלל אני לא זוכרת מנות ספציפיות, יותר התרשמות כללית מהמסעדה, שמורכבת מדיעות . אבל יש יוצאי דופן ספורים, על רובם כתבתי פה בפורום בעבר: רפאל: עיקרית - ריזוטו פירות ים ארטישוק: ראשונות - מילפיי אווז, ניוקי עם שרימפס ברברסקו בר יין: ראשונה - טורטייה טונה אדומה (להלן "סושי מקסיקאי"...) עיקרית: שוב ריזוטו פירות ים תהל: ראשונות - חמון סרנו ריזרבה, טונה אדומה צרובה עיקרית: פאייה פסטיס: ראשונות - קלאמרי קריספי עיקרית - מחבת פירות ים

למעלה