קיק אס 2

timboy123

New member
קיק אס 2

"היי ג'ף. תודה שבאת, שב בבקשה. קודם כל אני רוצה להגיד לך תודה על שהסכמת להחליף את מת'יו ווהן בכתיבת ובימוי 'קיק אס 2'. אני לא יודע מה היינו עושים אם לא היינו מוצאים אותך סתם כך ברחוב! אני בטוח שתעשה עבודה גרועה. חשבת קצת על איך אתה רוצה שהסרט ייראה?"

"ב'איך אתה רוצה שהסרט ייראה אתה מתכוון ל'איך אני עומד להחריב את 'קיק אס' הראשון'?"

"אפשר לנסח את זה גם ככה..."

"אם ככה אז כן יש לי כאן רשימה מפורטת מאוד של דרכים להרוס את קיק אס הראשון-

1. בדיחות קיא
2. בדיחות מתבגרות, הכוללת קליפ ארוף של להקת בנים
3. קלישאות התבגרות
4. חבורת מתבגרות בתיכון אכזריות
5. נקמה בחבורת מתבגרות תיכון אכזריות (עיינו סעיף 1)
6. בדיחות חרושות ולא מצחיקות
7. באופן כללי לנסות להדביק לסרט 'עומק' שלא מתאים לו. אני מוותר על לציין שבלי הצלחה.
8. באופן כללי להפוך את הסרט מקומדיית אקשן מגניבה לקומדיית התבגרות ואקשן."

"אוקיי ג'ף, נשמע גרוע בהחלט! מצויין, הצופים המטומטמים שלנו ירוצו לראות את זה. אבל אתה יודע ג'ף, בשביל שסרט יצליח לא מספיק שהוא יהיה רק אידיוטי, צריכים גם שחקנים שנשלם להם מספיק בשביל לשחק בו."

"האמת היא שלתפקיד של 'קולונל פסים וכוכבים' חשבתי שג'ים קארי יוכל להתאים".

"אבל התפקיד הזה הוא תפקיד לא כל כך גדול, בתכל'ס."

"לא נורא,. נציג את זה בטריילרים ובשיווק של הסרט כאילו יש לו תפקיד משמעותי, והצופים המטומטמים ירוצו בהמוניהם"

"ואפרופו שחקנים-חלק מהם הודיעו שהם לא יחזרו מהסרט הקודם לתפקיד שלהם. ויש לנו גם את אותה בעיה עם חלק מהלוקיישנים".

"לא נורא, הצופים שלנו גם ככה מטומטמים אם הם הולכים לצפות בסרט הזה. נמצא שחקנים שדומים להם, נצא מנקודת הנחה שהרבה מהם לא ראו את הסרט לאחרונה (אם בכלל ראו אותו ולא באו רק בשביל ג'ים קארי) ונגיד להם שזאת אותה דמות. לא חושב שתהיה בעיה."

"אוקיי, ומה לגבי התפקיד שלך כבמאי?"

"אה, לא בעיה. כמו שאמרתי-אני אוציא מהסרט כל תחכום או רעננות שהיו בסרט הקודם, ואת סצינות האקשן אביים ואצלם בצורה מגניבה אבל מאוד מכאיבה לעיניים עם התזיזתיות שלהן. מיותר לציין שכמה וכמה מסצינות האקשן יהיו אידיוטיות ברמה בלתי נסבלת."

"יופי ג'ף, נראה שאתה בהחלט הולך להצליח במשימה שלך-להוכיח שלא היו צריכים לעשות ל'קיק-אס' סרט המשך. יופי!"

(תמליל השיחה בין אחד ממפיקי הסרט לבמאי+תסריטאי ג'ף וודלו, ככל הנראה).

אין לי מה להוסיף. באמת שאין לי. זוכרים שבשרשור על 2013 אמרתי שאמנם לא כל כך אהבתי את השנה הזאת, אבל עדיין לא ראיתי סרט באמת גרוע?
אזעכשיו כבר ראיתי.
פשוט חבל לי על הסרט המקורי. פשוט חבל, חבל, חבל. זה כל מה שיש לי להגיד.
הדבר היחיד הטוב שאני יכול להגיד על הסרט הזה הוא שהאקשן הוא סוג של מגניב, אבל עדיין-בקיק אס הראשון הוא היה יותר טוב, וחבל.

3/10. חבל.

Yo-man

New member
הביקורת הכי טובה שקראתי השנה!

ויש לי כבר כרטיסים לסרט להיום, אז כל מה שנותר לי זה לשנן את הראיון הדמיוני הזה במהלך הסרט ולצחוק

תןדה

Yo-man

New member
ועכשיו הביקורת שלי, אחרי שראיתי את הסרט:

כל כך הנמכת לי את הציפיות, שממש נהניתי!

קודם כל - ג'ים קארי. אני מת עליו. תמיד אהבתי אותו, וזה שהוא בא לעשות תפקיד לא נורא משמעותי, ולהיות מישהו שהוא אף פעם לא היה בקולנוע, היה מוצלח מאוד. כל שניה חיכיתי שהוא יתפוצץ ויגיד משהו בקול נורא ילדותי, או ידבר מהתחת או יפול במימיקת סלפסטיק - אבל לא. הוא נכנס לדמות הקולונל ושמר עליה לאורך כל הסרט, וזה היה חידוש מצוין לקארי כשחקן.

זה נכון שהסרט קיבל תפנית מסרט גיבורי פעולה לדרמת-אקשן-התבגרות בהרבה מובנים, אבל המינון היה לא רע. הקליפ שהזכרת דוקא לא היה ארוך וקרע אותי מצחוק.

מה שכן, הסוף של קיק-אס הראשון היה שיא קולנועי, עם המתקפה של היט-גירל והסטנד אוף של קיק-אס. בסרט הזה הם פספסו את הסוף ועשו די ממפגר. אבל דווקא סצינות ההתבגרות של היט גירל היו טובות.

באולם שאנחנו היינו היו ילדים בני 10 עם האמהות שלהם... תשמעו, אני לא מהמתחסדים, אבל ניבולי הפה שיש בסרט הזה ופירוט המינוחים הקשורים לסקס גרמו לי לאי נוחות קלה, ואני לא בחור עדין. אני מקווה שההורים האלה פשוט לא הבינו לאיזה סרט הם לקחו את הילדים שלהם ולא עשו את זה בביטול, כי הילדים האלה לא יחוו סקס כמו בני אדם נורמאליים לכשיתבגרו. השמרו לכם, הסרט מציג את עצמו כקומדיית (אקשן) נעורים, אבל הוא אלים (בצורתו הקומיקסאית) ובוטה (כמו בית זונות בהמבורג).

קטן לגבי הסוף מכאן ומטה

אם בסרט הראשון ראינו את הבזוקה במערכה הראשונה משוגרת בשלישית, הפעם דחפו לנו מזרק לפרצוף במערכה הראשונה. כריש בשניה ועוד רמזים מתרימים שלא פסחו על אף אחד מהם במערכה האחרונה, הארוכה, הלא מתוחכמת ושלא הובילה לשום מקום.

אני משער שבגללה יצאת מהסרט עם טעם רע, אבל בכלליות - הוא לא כזה נוראי. הוא שבלוני (מה שהראשון בפירוש לא היה) אבל לא מגיע לו להיקטל עד כדי כך.

למעלה