קיצר

The Wonderboy

New member
ומה זה באמת יעזור אם לא יחזירו את

החיילים החטופים ופרקו את החיזבאלה מנשקם ?? לדעתי צריך לפרק אותם גם קרקעית, לקרוע להם את הצורה, כל עוד יש גיבוי מהעולם . כי אם נפסיק עכשיו הכל יחזור חלילה, ובאמת לא יצא מזה כלום . אם התחילו במשהו צריך לנסות לסיים וכמה שיותר מהר לדעתי, שזה אומר הפעלת כוח מאסיבי, כדי לפרק להם תצורה בכל דרך, בשיא היעילות והמהירות וללא הדרגתיות זו טעות מרה לדעתי היה לתת להם להתרגל למצב, היה צריך את גורם ההפתעה, ולקרוע אותם ישר בשיא הכוח. אם הצבא שלנו באמת חזק כפי שהוא טוען, אז זה אמור להיות קטן עליו כמה לוחמי גרילה ..

Mike A

New member
אחי

לא באתי הכנס לדיון סתם אני בוכה על זה שאני נטחן בצבא

The Wonderboy

New member
בקטנה רק רשמתי את דעתי ..

ובקשר לצבא אין מה לעשות רוב העם עוברים את זה .. תתנחם שעברת כבר חצי ואולי אפילו יותר ..

מה אתה בוכה??

אתה צריך לבכות? יש אמאות שבוכות שאיבדו את הילדים שלהם. קצת פרופורציות וכבוד ליום הזה!

Kaya00

New member
אחי לקחת קשה

את הדברים של הבחור אני בטוחה שהוא לא התכוון לדברים האלה בצורה הזאת. יום מקסים [:

../images/Emo45.gif צודק לגמרי

חות מנקודה אחת קטנה שכתבת בסוף- בגלל שלא מתעסקים פה עם צבא "אמיתי" (נקרא לזה ככה..) אלא בלוחמי גרילה זה הופך את כל הסיפור למאוד מאוד בעייתי. איך תוכל לחסל את הבנאדם שיורה עלייך אם הוא עושה את זה מתוך חלון של משפחה שבדיוק צופה בטלוויזיה באותו זמן? (אני יודע שאם הם נותנים יד לטרור דינם כדין מחבל אבל עדיין...) ויותר גרוע, איך תוגל לפגוע בבנאדם שיורה עליך טיל אם עושה את זה תוך פחות מדקה מתוך חורשה כשהוא מוסווה באופן מושלם ע"י הג'ונגל הלבנוני (טוב לא באמת ג'ונגל אבל הבנת אותי..) ואז בורח משם חזרה לכפר תוך דקה? לוחמי גרילה מזויינים.

As Gods Resign

New member
אממ כאחד שגר בחיפה 20 מטר ממקום...

...הנפילה בצהריים. כן מיצינו בהחלט... נמאס לשמוע את התקשורת ההגמונית שמשתיקה אנשים שאין להם מה לעשות עם עצמם חוץ מליפול בחרדות אחרי שהם פוטרו מהמפעל המנצל שהם עבדו בו שנים, נמאס לראות שהדברים היחידים שמופצצים בלבנון זה משאיות שמובילות מזון...חלאס...(מצטער על התפרצות הדעה שלי) אני עייפתי... הבומים היחידים שאני מוכן עוד לשמוע זה הבומים מהרמקול... Team Sleep - Ataraxia

אין סבלנות אאה?

כמה עם ישראל בעבר יישב במיקלטים במלחמות כדיי שהמדינה הזאת או לפחות חלק ממנה ישאר שלנו ! אני מאד מצטערת אבל המוות של החיילים לא שווה בגרוש עם אזרחים בכיינים !! עם כל הכבוד אף אחד אבל אף אחד לא מת משהייה במיקלטים!

As Gods Resign

New member
סורי אבל...

אני כבר לא ממש קונה ססמאות פטריוטיות ופולחן הצבא הישראלי... לא לכולם בשכונה הזאת יש מקלטים ואפילו חדרים פנימיים. אזרחים בכיינים? אממ אולי יש בזה משו נכון..בכל אופן כל אחד לוקח את זה שונה... מצטער בכלל שפתחתי הודעה על זה, סופ"ש נעים ושקט לך.

bitonano

New member
צודק אני מהכרמל ואני מבין אותך

זאת שכונה שאין בה מקלטים או המקלט היחיד זה הכרמלית וגם אם יש מקלטים הם עבר משתנות ומחראות.

למעלה