קיצר

weedgirl18

New member
מה אתה מצפה.. אנשים פחדנים

מפחדים מהצל שלהם לעמוד מאוחרי המילים שלהם....... חבל שזה ככה באמת עצוב

GallaxY

New member
כן כולנו כבר ראינו

איך אתה אומר את האמת המרה בפרצוף
חחח אוקיי אני בטוחה שהבן אדם שעשה את זה לא מתכוון להודות אז שיתבייש לו בשקט על זה שהוא ילד קטן... ואולי אם הוא גבר מספיק הוא יודה... לפחות זה.

weedgirl18

New member
חחח אין מצב שיודה מה קרה לך

להסתתר זה תמיד קל..... להודות זה קשה מאחורי המחשב אנשים מרגישים ביטחון צריך להתמודד עם כאלה.. בקטנה חח

GallaxY

New member
חחחח ראסמי

אישית לא מבינה אנשים כאלה... הכי קל זה להגיד בפרצוף וזהו.. מה זה שווה שאתה מנסה להוכיח נקודה בלי שאף אחד יודע שזה אתה?...

Nofale

New member
את יודעת למה לא אומרים למישו משו

בפרצוף ? נסי להגיד לי מה שאת חושבת עליי ופי הטבעת שלך יסבול מעיקצוצים .

GallaxY

New member
אתה יודע מה אני חושבת עליך

מיותר להגיד את זה שוב.

Nofale

New member
תגידי נו

תסתכלי אחרי זה בפי הטבעת שלך ותראה מה אהיה לך שמה .

תכלס

אם הבן אדם מתנהג ככה מאחורי מסך...מעניין מה קורה איתו במציאות בטח כל היום הוא אוכל תסביכים על עצמו......

תכלס

אם הבן אדם מתנהג ככה מאחורי מסך...מעניין מה קורה איתו במציאות בטח כל היום הוא אוכל תסביכים על עצמו......

מזלך שפיספסת...בכלל לא מכובד

אני משוחרר כנראה אלה שניכנסו בניק סמוי לא משוחררים תאמיני לי אותם "חסרי עמוד שידרה" היו אומרים לי מה דעתם בניק האמיתי שלהם מאשר לשחק מישחק מלוכלך של להיכנס בניק אחר לזרום קצת כמו טמבלים שלא ארגיש שהם היו פה כבר ואז להתפוצץ עליי....

THE BLACK MAMBA

New member
עזוב אחי מה אתה עונה להם בכלל

אני לא יודע מה היה אבל למדתי דבר אחד, לא להתייחס לשטויות, ופשוט, אנשים שאני לא מתחבר איתם, לא מגיב להם, ולא קורא את מה שהם כותבים, בכלל זה פחות עצבים ופחות חילוקי דעות, יהיה בסדר אח שלי קטן עלייך .

THE BLACK MAMBA

New member
לא משנה לי אם זה היה קורע או לא אני

לא צוחק על חשבון אנשים שאני אוהב ומעריך בפורום ........

TRANCE ADDICT

New member
ממבוס!!!

אפ אחד לא צחק על אף אחד.... זה היה פשוט מאוד לראות את שיא השימעוניות של ''מיסטר כלי'' שאפילו הניק שהוא בחר לעצמו קורע ואם תקרא את השירשור טוב טוב אתה תשים לב שאבי הוציא אותו מפגר ברמות הגבוהות!!!!!!

קראתי את הכל וואללה אני מסקים

אתם צודקים מה שעשה הרואי הזה ואללה לו היה במקום אבל תיקחו משו מעניין http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=280&msgid=51104641

GallaxY

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מיסטר כלי הזה מצחיק בטירוף... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל מותק ממבה התכוון לעגבניות הזה...

למעלה