חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
M maxim1991 New member 6/10/04 #56 מזדאה איתך גם אותי הטריד ההסוטה הההאאאווקקקרראאיייננניי...... עעדדיייןןן יייששש לללייי תתרראאוווממממההההה.....
מזדאה איתך גם אותי הטריד ההסוטה הההאאאווקקקרראאיייננניי...... עעדדיייןןן יייששש לללייי תתרראאוווממממההההה.....
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 5/10/04 #6 יש לי ! "אם אני אתפשט מולך אתה תיקח אותי לניו יורק?"-"ידעתי שלא תאכזב אותי" מקווה שזה די יצירתי בשבילך! בהצלחה עם הרעיון!
יש לי ! "אם אני אתפשט מולך אתה תיקח אותי לניו יורק?"-"ידעתי שלא תאכזב אותי" מקווה שזה די יצירתי בשבילך! בהצלחה עם הרעיון!
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 5/10/04 #10 צודק ב-100% חה חה חה../images/Emo22.gif רואים שהיא לסבית!
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 5/10/04 #15 * ashibka- לא ashifka*../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif|נשיקה
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 5/10/04 #20 יו וולקאם ! ../images/Emo8.gif../images/Emo98.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif|4u
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 5/10/04 #14 גם אני אבל.. תהיה אופטימי זה לפחות אומר שאתה חזק ושתשתמש בראש שלך - מה שמעיד על כך שיש לך ראש... כמוני!!!! - אל תבכה
גם אני אבל.. תהיה אופטימי זה לפחות אומר שאתה חזק ושתשתמש בראש שלך - מה שמעיד על כך שיש לך ראש... כמוני!!!! - אל תבכה
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 5/10/04 #31 אממ... לא נורא! אני יעזור לך למלות אותו באהבה כוכבים רומנטיקה צחוק כיף לימודים אינטרנט .... ואז הראש שלך יהיה ראש של כוכב גאון רומנטי אוהב! אממ אולי כמו רוב הבנים אתה לא ממש אוהב רומנטיקה... אז אממ... אם זה ככה אז פשוט תפסח על הסעיף הזה!
אממ... לא נורא! אני יעזור לך למלות אותו באהבה כוכבים רומנטיקה צחוק כיף לימודים אינטרנט .... ואז הראש שלך יהיה ראש של כוכב גאון רומנטי אוהב! אממ אולי כמו רוב הבנים אתה לא ממש אוהב רומנטיקה... אז אממ... אם זה ככה אז פשוט תפסח על הסעיף הזה!
D Dynamo1929 New member 5/10/04 #32 בעברית זה לא נשמע אותו הדבר... אנסה לכתוב באותיות אנגליות...: lyubite rodiny, matb vashy...! * b=מאגקיי זנאק..
בעברית זה לא נשמע אותו הדבר... אנסה לכתוב באותיות אנגליות...: lyubite rodiny, matb vashy...! * b=מאגקיי זנאק..
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 5/10/04 #33 תאהב את המולדת שלך , את אמך!../images/Emo123.gif ועל החולצה רשום cccp שזה אומר משו כמו רוסיה הסובייטית המאוחדת! נ.ב אתה לא קורא ברוסית?(אל תתבייש התגובה שלי תהיה בהתאם!)
תאהב את המולדת שלך , את אמך!../images/Emo123.gif ועל החולצה רשום cccp שזה אומר משו כמו רוסיה הסובייטית המאוחדת! נ.ב אתה לא קורא ברוסית?(אל תתבייש התגובה שלי תהיה בהתאם!)