קיצר על ה-

ק ר ח

New member
קיצר על ה-

זין שלי,אני יודע שאני לא מנהל אבל עדיין אני רוצה לנהל פה ת'פורום, ד"א צפו בקרוב מאד לכתבה על אמינם משהו לפנים,הורדתי ת'דיסקוגרפיה שלו כלומר כל הדיסקים שיצאו לו מעולם אז תצפו למשהו קטלני! אלה כל הדיסקים שיצאו לו בינתיים: (בלי הדיסקים של D12 שזה 2 דיסקים): 8Mile - Soundtrack 8Mile - The Shady_Aftermath Sampler Eminem - The Freestyle Show Eminem_-_Don't_Call_Me_Marshall_ Hits And Unreleased Infinite LP More Music From 8 Mile Off The Wall Rap Attack The Eminem Show The Marshall Mathers LP The Slim Shady EP The Slim Shady LP

לא הבנתי מה על הזין שלך כל כך......

טוב ווטאבר... מה עם ההנהלה הגשת את הטופס הזה כבר?

Smiley222

New member
בוא'נה , אתה מסכן . כנס , כנס ...

רק בגלל שהורדת את הדיסקוגרפיה של אמינם מליונטוורק ( ד"א ... ) אתה חושב שאתה פתאום הופך להיות מנהל דגול ?

חחח בחפיף תן לאנשים להנות..

ראסמי כולם מכירים תדיסקוגרפיה שלו..... ואממ סמילי 222 מי אתה..?

Smiley222

New member
מי אני ... ?

אני מעכו , בן 16 ... יש לי צוות Hip Hop / R&B חדש חדש , משהו שלא שמעת בחיים שלך . כנס , יש לנו אלבום לא מזמן ... זה רק ההתחלה , אנחנו רק משתפרים . http://www.crazy-inc.net

ק ר ח

New member
אח שלו אני מסכן?....כנס,כנס...

הייתי אומר לך מה אני חושב על המוזיקה שלך אבל אני בדיוק מוריד אותך עכשיו,נשמע ונגיב יותר מאוחר,זה א' ב'-לא לא רק בגלל שפירסמתי ת'דיסקוגרפיה של אמינם(שכן הייתה מליוןנטוורק על הזין שלי)אני חושב שאני מתאים לנהל את הפורום אלא בגלל מיליון ואחת סיבות גבר, אני אוהב אותו,אני מכיר ת'סיפור חיים שלו טוב מאד,יש לי את כל הדיסקים שלו מקוריים בבית(כל אלה שרשמתי-יש לי את אינפיניט מקורי אם אתה יודע מה זה בכלל)אבל האמת שאני לא צריך להביא לך הוכחה אלא ל"תפוז" ד"א גם אני ראפר,סתם,שתדע.... שתוק.... וצא...

ק ר ח

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה בפורום מיכאלה??? ראפר...טוב...

למעלה