קיצר אנשושים

קיצר אנשושים../images/Emo105.gif

המחשף שלי היה מקולקל לכמה ימים.. אפל חזרתי ^-^ ויהיה לי מחשב בחדרררר כי זה מחשב חדש למשפחה שלי ולי יהיה מחשב משלייי...!!!!! הישן.. אפל עדיין!! חיחי וזה יהיה אדיר ושולט ומהמם! קיי אני מקווה שהמחשב לא יתקלקל שוב... חיחי להת ^-^

ד"א../images/Emo105.gif

המממ.... שכחתי מה רציתי להגיד... -_- אה כן! זה לא מה שרציתי להגיד אבל אני רוצה להגיד את זה! יש לי דיסקמןןןןןןן ההורים שלי קנו לי אותו למומולדת (אוי נזכרתי מה רציתי להגידדדדד!!!!!! אני יגיד אחרי זה.. חיחי) קצת בדיליי, אבל לא נורא... קוראים לו פרדריק והוא נרוא חמוד! וגם, בלהקה שאני בה האיש לא רצה לשיר גוד שארלוט... הוא אמר שאלו שירים יפים, (Emotionless + Thank You Mom) אבל הם לא מתאימים ואולי אני וחברה שלי (שמתה על השירים האלא) נשיר אותו בסולו אבל לא עכשיו... אז לא נורא...
בכל מקרה מה שרציתי להגיד, שלפני כמה זמן הזמנתי בצליל כפר סבא את הדיסק הראשון של גוד שארלוט והתקשרו וקיבלו אותו ^____^ אני לגמרי הולכת לקנות! ברור אם הזמנתי אז זה בערך שהתחייבתי לקנות.. חחח אבל עדיין אני מאושרת ומותר לי! חחחחחחחח

אוף אנשים!../images/Emo105.gif

המחשב החדש הזה מטומטם.... אסור לי להוריד כלום כי טכנית הוא לא שלי וכדי להפעיל איי סי קיו טו גו או צ'אט אני צכה להוריד איזהשהי תוכנה... -_- בבקשה תגידו לי שאתם כאןןןן

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo19.gifאני פה....:)

יא.....איזה כייף לך גם אני רוצה לקנות את הדיסק ה-1..:/...אבל אני מרוששת טוטאלית..כאילו נשאר לי רק 50 ש"ח ואני משאירה את זה כדי לקנות כרטיסייה

¥EleVatioN¥

New member
פיטעעעעע../images/Emo129.gif

תתחדשי על פרדריק זה שם ממש חושני
אההה אמא שלי תהיה ברחובות היא אמרה שהיא תקנה לי את הדיסק
ואומרים שתפסו מישו מוריד בקאזה וקנסו תאמאמא שלו

ד"א../images/Emo105.gif

מסתבר מקודם שהמחשב הזה לא פחות דפוק מהמחשב הישן שלנו.... מקודם כתבתי הודעה ענקיתתת על כל מיני תלונות שלי בקשרר לבפר והכל.. חחח וגם בירכתי את עופר אהובתי שוב אבל אז נתקע לי ואני עצלנית מידי בשביל לכתוב שוף... חיחי ^-^ חיחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכל מקרה, בירכתי אותה המון המון מון מון ורציתי לעשות כזה משו מגניבי אבל עם המחשב הדפוק הזה לא כדאי לנסות שוב בכלל.. אפל פליז בווא לצ'אט של נענע לחדר גוד שארלוט כיכיכיכי אני שם ומשעמם לי
*פאפי פייס*

נווו../images/Emo105.gif

אנשיםםם.. בואוווווווו..... נכנסה איזה אחת "חמודה על רמה" שרוצה שאני יעשה אותה מנהלת.... בואו!

../images/Emo10.gif../images/Emo105.gif - ../images/Emo129.gif|שלדג|

בגללכם אני מרגישה כל כך עצובה....... אני מתחזה לאורלע!!!! (אם שמתם לב בלמעלה... חיחי ליד הצפרדע...) זהו אני אוכלע! טרה לה לה לה לה לה אני רובוט שמתוכנת להעריץ גוד שארלוט עם באג של אנג'לינה ג'ולי! (הסיפוררר... שכתבנו לפני המון זמןןן... חיחי תקראו בעמוד פעיל מספר 7!) (כן נורא שיעמם לי התחלתי לקרוא דברים)

¥EleVatioN¥

New member
פוסטמה שלי!../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

היה מכושפות יאללה איפה את?! חיפשתי אותך בכל נענע מה הכינוי?

the z girl

New member
פיטהה..

תתחדשי על המחשבבב.. מצטערת אבל לא הייתי פה אז לא יכולתי להיות איתך בצ'אט גם לי יש דיסקמן חדש!! אבל אני לא ממציאה שמות לחפצים
"לא לרמה שלי".. חחח.. פרדריק? אממ.. זה גרמני לא? חיחחח.. נחמדדד.. וגם לי זה קרה מלא פעמים שהמחשב מחק לי את ההודעות (ודווקא את הארוכות) זה בעיה בתפוז, לא במחשייב...

the z girl

New member
אה וגפם

הדיסקמן שלי קורא MP3 אז עכשיו אני מורידה מלא מלא שירים (בשביל זה בישקתי שימליצו לי) ואז אני אצרוב ה-כ-ל ויהיה לי דיסק מדהיםםםם ודרך אגב לכם- למה בשיר A NEW BEGINING אין מילים? והמוזיקה אממ.. די חוזרת על עצמה גם.. אז זה לא משו מעניין.. מה קורה שם? הורדתי ת'שיר הלא נכון?

למעלה