קיצור

חיילת1

New member
קיצור

אולי מישהו יודע, אם מקצרים את השירות לאלה שהתגייסו ביולי 2000? תודה מראש לכל העונה...

a_goa

New member
לצערי הרב.......מקצרים לכל הבנות

שהתגייסו בחודשים יולי אוגוסט-אני לא מבין למה...גם אתם עושות רק שנה 9 גם אתם לא מועילות לכלום בצבא גם אתם רק בוכות על להיות פקידה ועוד מקצרים לכם.!!!!! בושה וחרפה תעשו 3 שנים ונראה אותכם מדברות

אליס

New member
A_ֹGOA

לא לכל הבנות מקצרים דבר ראשון ודבר שני תאמין לי שמה שאני עשיתי בשנתיים בצה"ל יש הרבה מאוד בנים ששירתו 3 שנים ולא עשו אפילו חצי אז אל תכליל ותחשוב שהעובדה שהיית שם שנה נוספת גרמה לשירות שלך להיות משמעותי יותר או חשוב יותר ואגב-בכייף הייתי נשארת את השנה הנוספת ואני גם עושה מילואים עד גיל 38

efrat20

New member
קיצור שירות

לחיילות שלא עשו קורס צבאי והתגייסו בחודש יולי מקצרים חודשיים מהשירות. לחיילות שהתגייסו באוגוסט מקצרים חודש אחד.

נעה19

New member
אז ככה..

מקצרים אוטומטית למתגייסות יולי חודשיים, אבל זה אחריות שלך לבדוק שמזינים את זה...4 חודשים לפני תת"ש מקורי תבדקי ואם לא תגישי קיצור דרך מש"קית ת"ש...רק מכתב למדור נשים בבקום

אליס

New member
נועה

לא מקצרים אוטומטית לכולן תלוי בתפקיד ותלוי כמה גיוסים יש באותנ תקופה ואם כל אחת שחושבת שהיא זכאית לקיצור תגיש בקשה העבודה למשק"יות ת"ש לעולם לא תגמר. ממשקי"ת ת"ש במיל´ אליס

נעה19

New member
לא מדויק,נכון

אליס..... ססטיסטית,כן מקצרים לבערך 90 אחוז מהבנות.. ההמלצה הרלוונטי היא כן לבדוק תת"ש ולהגיש מכתתב במידת הצורך ממשקית ת"ש וקצינה בעוד חודש,נעה

אליס

New member
נועה

מגילך אני מבינה שאת לא זמן רב בצבא ואולי אני טועה.. בכל אופן קיצורי שירות כאלא נעשים ע"י הבק"ומ לשיקולם וכדי לחסוך טירטור למערך הת"ש פשוט מאוד מתקשרים לתא יהול ומעקב בבקו"מ ששולח פקש"ים ושואלים למה לא קוצר השירות. תסכימי איתי שעם כל אחת תפנה אלייך זה לא יגמר לעולם נכון? יש הרבה שיקולים של הבק"ומ שלא ידטעים לכולם כמו כשהתחיל כל המצב הבטחוני להדרדר הפסיקו לאשר קיצורי שירות והכל היה מלחמה,אבל זה לא קשור לענייננו,השיקולים הם של הבק"ומ ובמקום להגיש בקשות מיותרות צריך לבדוק קודם את הסיבה.

idanz

New member
למה להתאמץ?

אני טוען שצריך להחרים את הקולנוע כי ברוב המיקרים אין להם כרטיסים בהנחות לחיילים, הם לוקחים 31 שקל בשביל כרטיס בשביל שנראה בהחלה 15 דקות של פרסומות, ועוד בשיא החוצפה בהפסקה לפני המשך הסרט גם שמים קצת פרסומות, ביזיון! אם אתם שמים פרסומות, אז תורידו את המחיר של הכרטיס! אני קורא לחרם צרכנים כעת בעידן הדיגטילי והדי וי די!!

למעלה