קיצור תולדות שני בת כמה ימים, 826 גרם (הכי נמוך שהגענו)
א אורן של איה New member 11/2/03 #14 ניר- מטמטם!!! עקבתי מרותק. היא פשוט מקסימה! וכבר בפגיה ראו את תווי הפנים שלה כל כך ברור... שיהיה רק טוב...
ניר- מטמטם!!! עקבתי מרותק. היא פשוט מקסימה! וכבר בפגיה ראו את תווי הפנים שלה כל כך ברור... שיהיה רק טוב...
ג גלי של מאור ואופק New member 11/2/03 #15 ניר, הילדה שלכם מההמת, מקסימה וחמודונות אמיתית, ( חמסה חמסה ) בכלל לא נראים עליה סימני פגות תהנו ממנה והיא ממכם גלי
ניר, הילדה שלכם מההמת, מקסימה וחמודונות אמיתית, ( חמסה חמסה ) בכלל לא נראים עליה סימני פגות תהנו ממנה והיא ממכם גלי
ג גן העדן New member 17/2/03 #20 חמוד שחבל על הזמן מה שתמונות יכולות לעשות לנשמה. לנו לא היה לצלם אותן בטיפול נימרץ ואני לא חושבת שאני מצטערת. בכל מקרה הילד שלכם מקסים הרבה נחת ממנו
חמוד שחבל על הזמן מה שתמונות יכולות לעשות לנשמה. לנו לא היה לצלם אותן בטיפול נימרץ ואני לא חושבת שאני מצטערת. בכל מקרה הילד שלכם מקסים הרבה נחת ממנו
ט טל של אשחר New member 13/2/03 #16 מהממת אנחנו בני אותו שבוע משקל דומה ואפילו הבימבה והכיסא אוכל בדיוק באותם צבעים . הזדהיתי כל כך עם כל תמונה.....לסיכום ילדה מהממת.
מהממת אנחנו בני אותו שבוע משקל דומה ואפילו הבימבה והכיסא אוכל בדיוק באותם צבעים . הזדהיתי כל כך עם כל תמונה.....לסיכום ילדה מהממת.