קיצור שירות צבאי

dreamgirl21

New member
קיצור שירות צבאי

רק חשבתי לעדכן את מי שלא יודע אבל מדובר עכשיו על זה שרוצים לקצר לבנים שנה מהשירות הצבאי ולבנות בין 6 חודשים לשנה מהשירות

וזה החל מ2006

משמע כל מי שאיי פעם פיקפק לי בתאריך גיוס אכלתם אותה
.

Skaat Girl

New member
עלללללללללק רציני????

חחחחחחחחחחחחח גדול!!!!! אז אני רואה יש ייתרון למי שמתגייס ב-2006 חחחחחחחחחחחחחחח

meijin007

New member
כבר בערך 10 שנים מדברים על זה.

לא נראה לי שדווקא עכשיו יעשו את זה

הלוואי!

אז זה עוד יתרון לצאת לשנת שירות אחרת הייתי מתגייסת באוקטובר 2005 ולא ביולי 2006 [בתקווה שזה יהיה באמת יולי ולא אפריל 2007...]

omer87

New member
שום דבר עוד לא סגור....

הצעת התקציב לשנת 2006 לא מחייבת את הסעיף הזה כי יכול להיות שפשוט יוותרו אותו ובטוח שזה קשור לנושא אחר מאשר עידוד יציאה מוקדמת לעבודה.... אי אפשר לדעת אם זה יהיה תקף לכל מי שבשירות באותו רגע קבלת החוק או רק למי שמתגייס מאותו רגע.... נחכה ונראה ולמה אתן חושבות שזה גם לבנות???? יש לכן שנתיים!!!!!! בשירות של שנה וחצי כבר לא שווה לגייס אתכן

hell cen be fun

New member
זה נראה לי הפתרון היחידי....

מה גם שאם היא לא מוצאת עכשיו היא יכולה להכנס יותר מאוחר, ואפילו רק שנה הבאה. זה יותר גמיש.

תמיד אומרים את זה לגבי אפריל.

אבל מצד שני הצבא תמיד אומר שזה מעולם לא קרה ולא יקרה
.

אממ

א. בגלל שאלה שלא עוברות מיונים נעשות לרוב פקידות והוכיחו שיותר מ90% מהפקידות אין להן מה לעשות שם והיה יותר טוב להן אם הן לא היו מתגייסות בכלל. ואם תסתכלי במנילה תראי שלפחות חצי מהתפקידים שלא דורשים מיון הן פקידה רק במסווה של שם אחר, לפחות זה מה שאני קלטתי מההסברים על התפקידים וקראתי את כולם [גם את אלה שלא קיבלתי במנילה]. ב. כי בנים בצבא לרוב חושבים שהם יותר טובים מבנות גם אם הם באותו תפקיד [ואני לא אתפלא אם גם בצבא נותנים לבנים יותר שכר מאשר לבנות על אותו תפקיד ואותם שעות] ג. כי התפקיד של הצבא הוא להילחם ומי שלא נלחם [שזה רוב הבנות וגם אלה שבקרבי לא שומעים עליהן כלום] לא שומעים עליו למרות שהוא אולי עושה יותר מהלוחמים. ויש גם הרבה תפקידים של בנות שלא מחשיבים אותם כקרביים למרות שהם מסוכנים באותה מידה לפחות. ד. כי אני לא רואה סיבה לתת נשק למי שלא קרבי. כמו בתפקיד שלי למשל [מד"נית בסיס ובאותו עניין גם לא רואה שום סיבה הגיונית לתת לתלמידי בצפר לירות בנשק כשמי שמשגיח עליהם שלא ירו לכל עבר זה כמה מדניות...

את טועה,

המטרה של הצבא היא לא להילחם אלא היא להגן. נכון שרוב הבנים כביכול הם המחזיקים את הצבא בתפקידי הלחימה אבל הם לא היו עושים את כל זה לולא הכוח אדם של הבנות. תפקידי הפקידות שעושות הבנות בשמות שונים הם המחזיקים את הצבא. הצבא לא יכול בלי בנות.
. את יכולה לישון בבסיס ומחבל יכנס לך לחדר ויתחיל לירות, במקרה כזה רצוי מאוד שיהיה לך נשק. ומקרים כאלו קרו בעבר.

כרמיצי

אני לא חושבת שאני טועה. על הפקידות כבר הוכיחו שיותר מ90% מהן הן כאלה שהמפקדים שלהן מנצלים אותן והיה להן יותר טוב אם הן לא היו מתגייסות בכלל. יש פקידות שכן צריכים אותן וכן עושות ת'עבודה שלהן אבל הן פחות מ10% שיש כיום. ולגבי הנשק, לפי זה צריך נשק בכל בית כי גם לבתים מחבל יכול להיכנס וגם זה כבר קרה בעבר. ומחבל שחודר לישראל זה באיזשהו מקום פשלה של המחסומים ששם נמצאים בנים עם נשק... ויש מלא תפקידים של בנות שלא צריך בכלל כמו התפקיד שלי למשל, מדנית בסיס, המטרה שלו היא לשכנע כמה שיותר ילדים להתגייס לצבא ולתת להם איזשהי טעימה מהצבא. אין לי ספק שזה תפקיד חשוב וזה תפקיד גם שאני רוצה לעשות אותו אבל בואי נגיד את זה ככה- אם התפקיד הזה [ובכלל כל שאר התפקידים של חיל חינוך ונוער ועוד כמה תפקידים נוספים] לא היה קיים הצבא לא היה נופל.

אם את חושבת שבנות לא צריכות

לשרת בצבא את לא מכירה את תפקידי הצבא. ואת כל כך טועה וזה עצוב לי שאת הולכת להיכנס למערכת בלי לדעת בשביל מה היא קיימת אלא רק מתוך נורמה.

למעלה