קיצור קיבה

2יהודית5

New member
קיצור קיבה

אני מצטרפת חדשה שלכם אני מעונינת לדעת ? חווות דעת על אנשים שעשו קיצור קיבה איך עבר עליכם התהליך של הקיצור קיבה ? ויש לי תור אצל הרופא יום רביעי מה ההיסתברות לניתוח? וכמה אחוזים צריך כדי ליהיות בטוח

שמחה37

New member
ברוכה הבאה

בואי תעזרי לנו לעזור לך איזה ניתוח את מתעתדת לעבור מי המנתח? לגבי הסתברות לניתוח את עומדת בקריטריונים? עשית את הבדיקות כמה אחוזים צריך כדי להיות בטוח במה? תני קצת יותר נתונים וזה מאוד יקל לעזור לך תודה שמחה

2יהודית5

New member
קיצור קיבה

אני עושה ניתוח טבעת שמו של הרופא אבינוח בקשר לבדיקות דיברו על זה בוועדה ואישרו לי אני רוצה לעבור את הניתוח בשלום ואני רוצה שההסתברות לכך והאחוזים יהיו גבוהים בכדי ש אני יוכל לעבור את הבדיקה שלום ושלא יהיו לי בעיות בזמן הניתוח תודה שפנית אליי :)

שמחה37

New member
טבעת

זה לא קיצור קיבה אלא הגבלת קיבה. ד"ר אבינוח נחשב למנתח מיומן מאוד ומנוסה מאוד. הוא לא מנתח שום ניתוח חוץ מטבעת. אם עברת וועדה אז כנראה שאת במכבי ושסיימת את הבדיקות. גם אנחנו רוצים מאוד שתעברי את הניתוח בשלום
, על איזה בדיקה את מדברת? לגבי בעיות בד"כ אין אבל את יודעת הכל משמיים בע"ה שיעבור לך הכל בשלום. מציעה לך לקרוא בינתיים שירשורים אחורה כדי שתדעי לקראת מה את הולכת, תקראי על החיים עם השוודית, תעשי תאום ציפיות על מהירות ההרזיה בהתחלה, תקראי על אנשים שעוברים סגירות פתיוחות ועל התנהלות חייהם. בקיצור יש לך עבודה
בהצלחה שמחה

2יהודית5

New member
קיצור קיבה

תודה על העזרה
אבל לא הבנתי את הקטע עם תקראי על החיים עם השוודית, אנשים שעוברים סגירות פתיוחות ועל התנהלות חייהם. אשמח עם תסבירי לי

אופירA

New member
מנהל
חשוב מאוד שתלמדי על הניתוח

ותדעי בדיוק לקראת מה את הולכת, ומה את עומדת לעבור לאחר הניתוח. הניתוח נמשך רבע שעה ולא עושה שום עבודה מעצמו. הניתוח הוא כלי, ואת צריכה להשתמש בו נכון. לשם כך את צריכה להבין מה הכלי הזה. ולכן תקראי מה זה אומר לאכול עם טבעת, איך מרזים ואיך צריכים לאכול. הטבעת היא שוודית, ולכן קוראים לה שוודית. תקראי הרבה מאוד שאלות של אנשים עם טבעת, ואת התשובות שהם מקבלים איך לאכול (ובעיקר התשובות הארוכות שלי, כי הן מפרטות כל מה שאת צריכה לדעת). תקראי עמודים אחורה בארכיון. הסבר כללי: בניתוח מכניסים טבעת סביב החלק העליון של הקיבה. אחרי החלמה של כחודש (שבה צריך לשמור על הוראות ההתנהגות שמקבלים), צריך ללכת לרופא ולסגור את הטבעת בהדרגה, עד שמרגישים שקשה לאוכל לעבור. אח"כ צריך לאכול נכון את האוכל, כמו שכתוב בחוברת שמצורפת לתשובה שלי בקובץ וורד. כל אחד צריך ללמוד על עצמו את הטכניקות הטובות עבורו, ולכן צריך לשאול הרבה פה בפורום ולהתייעץ עם בעלי ניסיון. במשך החודשים שלאחר הניתוח, כשמגיעים למצב שמעט מאוד אוכל עובר בטבעת, מתחילים לרזות במשקל כתוצאה מהאכילה המועטת. זה לוקח זמן ובד"כ לא מרזים הרבה בהתחלה.

אופירA

New member
מנהל
כולם רוצים לעבור את הניתוח בשלום

ניתוח טבעת זה ניתוח שיש הסתברות גבוהה מאוד מאוד לעבור אותו בשלום. אצל ד"ר אבינוח ההסתברות לכך עוד יותר גבוהה בהרבה. אז את יכולה להיות שקטה בע"ה, שהניתוח יעבור בשלום בלי בעיות. מעבר לכך - אין שום דבר שאפשר לעשות כדי להבטיח. שום דבר לא בטוח בחיים. אבל כשעושים כל מה שצריך (עושים את הבדיקות בזמן, הולכים למנתח הטוב ביותר) - יכולים להיות בטוחים שעשית כל מה שביכולתך, ומכאן והלאה אתה יכול להרגיש ביטחון שהכל יהיה בסדר. כדאי להתמקד בחשיבה הזו, ולסלק פחדים וספקות, כי המחשבות שלנו מזמינות את המציאות, ואם נחליט להתעסק בסרטים מדומיינים איך יקרה לנו כל ההסתבכויות שהיו אי פעם - יש סיכוי גבוה יותר שהן תקרינה לנו. אם יש עוד שאלות - תשאלי.

2יהודית5

New member
קיצור קיבה

תודה רבה
עכשיו אני מאמינה יותר בעצמי ומקווה שהכל יסתדר תודה על הפנייה שלך ותודה על ההמלצה

כמי שהייתה לפני שבוע אצל ד"ר אבינוח

לפני שתכנסי אליו נכנסים לאחות שעובדת איתו והיא נותנת הרצאה של כ- 10 דקות על מהלך הניתוח , ההתנהגות לאחר הניתוח ממש את כל הפרטים, בסוף אפשר לשאול אותה שאלות, אחר כך כל אחד נכנס אליה לבד לשקילה ומדידת גובה וזו אפשרות נוספת עבורך לשאול אותה שאלות שמטרידות אותך. אחר כך את נכנסת לד"ר אבינוח שהוא מאוד מאוד נחמד ויש לך שוב הזדמנות לשאול אותו מה מטריד אותך.

2יהודית5

New member
קיצור קיבה

היתי אצל אבנוח באותא והוא אישר לי את הניתוח ואמר לי ליתקשר לפקידה רובין לקבוע תור לניתוח באסותא חודש אפריל כי הפקידה בחופש אכשיו ורציתי לדעת לגבי תשלום צק פיקדון של הטבעת שנותנים במשרד קופת חולים מכבי כמה את רושמת צק כמה הם לוקחים עבור טבעת ומה נשאר לך אחרי הצק פיקדון שאת מבותחת מכבי זהב וגם מכבי כסף

2יהודית5

New member
קיצור קיבה

רשמתי בקשר לצק פ'קדון שנותנים במכבי לגבי הטבעת כמה רושמים וכמה מחזירים ואף אחד לא החזיר לי תשובה בקשר מה שכתבתי נא לחזור אלי

למעלה