קיצור קיבה?

קיצור קיבה? ../images/Emo101.gif

היום ב- 20:30 פורום קיצורי קיבה מארח את דר' אבינוח אליעזר, כירורג בכיר בתחום ניתוחי קיצור קיבה מהמרכז הרפואי סורוקה. אתם מוזמנים להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום ולתפוס מקומכם בדיון.

greenzg

New member
סוף סוף יש פורום שמתאים לי !

ניתן לשלב - לשים ברקע של הניתוח קצת אייטיז ?

alpha80

New member
הו! איזה רעיון טוב לפורום!

כולכם מוזמנים לפורום "פרונקל" בו נדון בפרונקלים והשלכותיו הנפשיות. בפורום הערב יתארח פרופסור פרונק שיענה על שאלותיכם.

greenzg

New member
אוו - תראו מי בא ../images/Emo50.gif

צריכים רק לזרוק לך "עצם" ואתה יוצא מהחורים...

DJ Dawn

New member
אלפא?

יכול להיות ש-Greenzg כתב שיצאת לו מכל החורים?
או שזה עדיין הדיון על הפרונקל? (איכס, להקיא מהדברים שאני כותבת
)

alpha80

New member
הייתי פה כבר מהבוקר

רק שלא היתה שום ידיעה סנסציונית להגיב עליה עד לקיצור הקיבה. ו.. האם נזכה לראות את זיו פניך במוצ"ש הקרוב למרות המחיר המופקע?

greenzg

New member
מי זה זיו ?

תראה - רוב הסיכויים שהיום או במשך השבוע אתרום עוד ילדה לאוכלוסית העולם - אז אוותר על המסיבה

greenzg

New member
עוד לא - יש הצעה?

איך אומרות הדודות (לפעמים הם צודקות) - קודם כל שתהיה בריאה ויש שמוסיפים - ושתהיה ברית...

DJ Dawn

New member
פה הן צודקות לגמרי- שתהיה בריאה...

אח"כ נפתח פה שירשור שמות...

alpha80

New member
פעם ראשונה ש......

אני שמח שמישהו לא מגיע למסיבה שלי.....
שיעבור לך קל!!!

כיסוף

New member
תתביישו לכם שניכם

גם אלפא וגם greenzg בעעעעעעעעעע. עליכם.. שאתם מעבירים דאחקות על שילוב אייטיז ברגע בשעת ניתוח שתעברו ניתוח כזה תהיה לכם זכות דיבור.. גועל נפשששששששששש תתנצלו על הדברים שלכם... ואלכס תמחוק את השרשור הדוחחחחחחחחחחה הזה. שהתחיל איתוgreenzg והוסיף עליו אלפא אלפא ממך באמת לא מצופה להעביר ביקורת..

greenzg

New member
שאני אתבייש ? על מה ולמה ? ../images/Emo12.gif

סלחי לי גברת כיסוף - הדאחקה היחידה שלי היתה על עצמי ומצבי הגופני שנותן לי עניין יותר מאחרים על נושא ניתוח קיצור קיבה. לא צחקתי על הניתוח, המנתחים והמנותחים אלא רק על עצמי ועל ההודעות המצחיקות של תפוז שנתקעות לפעמים כמו עצם בגרון באמצע שומקום... ניסיתי בכל זאת לשלב בין נושא הפורום לניתוח ובאמת הייתי שמח שבכל ניתוח עתידי שאולי אזדקק לו (טפו טפו) אשמע את דפש ןלא את קליידרמן. זה הכל , אני לא מתנצל , רק חבל לי שאנשים רגישים חסרי חוש הומור מתקשים לקרוא בין השורות ולהבחין בין צחוק לצחוק.

alpha80

New member
הלו הלו הלו - קצת נסחפת

על מה יש להתנצל? על פרונקל? מישהו צחק על ניתוחי קיבה? מה הקטע כיסוף.

כיסוף

New member
A ני

LOVE דפפקא לא נסחפתי אבל לא משנה.... יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע... .

למעלה