קיצור קיבה?

קיצור קיבה? ../images/Emo101.gif

היום ב- 20:30 פורום קיצורי קיבה מארח את דר' אבינוח אליעזר, כירורג בכיר בתחום ניתוחי קיצור קיבה מהמרכז הרפואי סורוקה. אתם מוזמנים להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום ולתפוס מקומכם בדיון.

../images/Emo32.gifכנסו כנסו....ממש יפה!

הצמיד של שלוםי!!!! חחח...זה היהודים...על רקע שחור, אני הכנתי... וכתום תזכור - אין סיגריות אין צמיד...ומה החלטנו ???איזה??? אממ מי רוצה צמיד? שישלם!!!....חחח כתום...באיזה צבעים לעשות לאחותך???או דודה??

ברודוי ארוך ואם אין אז לאקי:)

לדודה תעשי בכחול אדום:) ואני רוצה אותו!!!! אני רוצה אותו!!!!

מתנה ממני...

ואתה תקבל אותו בניצנים!!! מי עוד רוצה?? חחחחח...ישבתי עליו איזה שעה!!! (קצת פחות) אממ אמממ אם אין ארוך אז לאקי...לא רוצה קצר

גמני רוצה!!../images/Emo9.gif

חיחי בכמה תמכרי לי אותו? ויו..גמני יכולה לבוא לפגישה בניצנים? למרות שאני מכירה רק את בוטן והשחור

בטח שאת יכולה!!!

כולנו מוזמנים למפגש...הוא של חברי הפורום... ואז תכירי גם אותי ועוד הרבה...אממ באמת רוצה צמיד? איזה , איך, צבעים, כמה ? מה? מחיר?...חח בקיצור...פרטים זה שבתמונה הוא של הכתום אבל אם את רוצה אין בעיה להכין עוד אחד...

אמממ..

דבר ראשון-סבבה..:) ואני באמת רוצה! אממ..איך?אני מניחה ששחור רגיל שכזה של היהודים..כמו של השחור:) ומחיר?אממ תגידי לי כמה את רוצה עלזה:)

../images/Emo12.gif שאלה...

זה בשתי וערב (או איך שלא רושמים את זה..?!)??? כי אני גם רוה להכין....

אז ככה...

גונבת לי את הפרנסה...חחח...סתם כן, זה בשתי וערב...אבל עם מחט... ומי שרוצה שיצור קשר...אני יכולה להכין כל דוגמא כל כיתוב כל דבר... עובדה אפילו היהודים הצלחתי...וגם לדודה יש אחד עם "דודה רוני" ויש דוגמאות וכאלה...מי רוצה?

rainbowgirl

New member
אז ככה.

קודם כל,ורד,את מכירה גם אותי... ואני אכן רוצה
מה את רוצה בתמורה..? לאקי..?

תודה....

ותאמיני לי שהייתי מבקשת ממך להכין אם הייתי יכולה להפגש איתך.. אבל אני תקועה באילת ולא יכולה לבוא למפגש או לכל דבר אחר....

Jiglly

New member
יא גמאני רוצה! בסגול!../images/Emo3.gif

מוכנה לשלם במה שתרצי
[כסף? סיגריות?
]

רוצים צמיד?

מי שמגיע לניצנים...ורוצה צמיד... שישלח לי מסר..איזה סוג צמיד: לדוגמא- היהודים בכחול עם רקע שחור או הכנתי לדודה אחד עם "דודה רוני" או סתם דוגמאות של משולשים או צבע אחד חלק... בעל מקרה תגידו מה אתם רוצים ולפי זה אני יגיד לכם מה המחיר, תשלחו מסר והצמיד בתמונה שייך לכתום..מתנה מכל הלב!!!..אבל תזכור- אין סיגריות אין צמיד!!!....חחח

למעלה