קיצור קיבה?

קיצור קיבה? ../images/Emo101.gif

היום ב- 20:30 פורום קיצורי קיבה מארח את דר' אבינוח אליעזר, כירורג בכיר בתחום ניתוחי קיצור קיבה מהמרכז הרפואי סורוקה. אתם מוזמנים להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום ולתפוס מקומכם בדיון.

../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif במילים אחרות

ניתוח להרזיה. עשית על כל החרא הזה עבודה.. אז אני יודעת. זה ניתוח שבו שמים לך מן טבעת כזו על הקיבה ואז היא מתכווצת. בעקבות זה אין לך תיאבון או משו כזה. ו.. את מרזה. אבל זה חרא. מעבר לזה שזה עולה 09876574369837596797529657394 שקלים זה גם לא תמיד עוזר. במקרה הטוב את יורדת חצי מהמשקל שלך.. במקרה הגרוע, את עולה חצי מהמשקל שלך..

שאאאאני

New member
אויש זה נורא!!!!!

דודה שלי עשתה את זה וזה לא עזר לה בגרוש היא רק הקיאה כל הזמן ובדיוק השבוע הוציאה לה את הטבעת הזאת ויש לה מלא תפרים עכשיו!! בעיקרון זה אמור למנוע ממך לאכול לחם, עוגות, בשר ודברים עתירי קלוריות אבל מי שרוצה לאכול שומן יכול מצוא את הדרך למשל כל דבר טחון או לחם קלוי או אפילו מילקשייק...בקיצור זה מיותר לחלוטין ומה שלא אמור להתעקל יוצא בהקאה ואפילו אפשר להחנק מזה!!!! את דודה שלי אישפזו פעם כי היא אכלה משהו שלא התעקל וזה נתקע לה באזור קנה הנשימה...משהו נורא קיצר לא רעיון טוב!!!

the cookie girl

New member
ממש שטויות

כן זה מאוד קשה, זה לא לרזות ואז לחזור לאכול כל פעם, זה לשמור על תזונה נכונה כל הזמן. זה אומר להיות עם תפריט ולאכול מעט מאוד דברים מתוקים מועתירי קלוריות. זה גם אומר לעשות פעילות גופנית קבועה, אז כן זה קשה. ויש אנשים שקשה להם לעמוד בזה אז הם מחפשים פתרונות אחרים.

kipodina

New member
נכון, זה יותר קשה

אבל ההרגשה יותר טובה שאתם מרגישים טוב עם עצמכם בזכות עצמכם והמאמץ שאתם עשיתם ולא בזכות אלפי שקלים שהולכים סתם לביזבוז..

mE and Me

New member
אני לא בטוח שזה המקום הנכון -

להוכיח לעצמכם כמה אתם גיבורים, ושעשיתם את זה בעצמכם. בשביל זה הטכנולוגיה הומצאה! כדי להקל עליכם, ושלא תצטרכו לענות את עצמכם יותר מדי. אני חושב שלאנשים במצב הזה, לא ממש אכפת אם זה הישג שלהם או של הד"ר שניתח אותם. והיה אף טוב יותר אם גם לא היה להם כ"כ אכפת שהם 'מלאים', עד כדי כך שהם ירצו לבצע ניתוח כה מסוכן, ולא תמיד יעיל...

the cookie girl

New member
אבל זאת לא הייתה הנקודה שלי

טענת שזה קל לרזות בלי ניתוחים ושאר המצאות וזה לא נכון, זה שזה יותר מספק זה סיפור אחר... חוץ מזה הרבה אנשים עושים קיצורי קיבה אז זה כנראה לא כזה ביזבוז כסף...

למעלה