קיצור חופש הגדול

LICOARIEL

New member
קיצור חופש הגדול

תלמידים ותלמידות יקרים ! משרד החינוך רוצה לקצר לנו את החופש ב50% כנסו וחתמו על העצומה http://zbeng.net/school/index.php?page=1#add

Smelly

New member
מאיפה ההנפצה הזו?!

יש סיכוי סביר ביותר שמישהו מכר לכם שקרים בקילוגרמים... חוץ מזה, שלא יתבצע קיצור של 50% בשל העובדה שצעד כזה יפגע קשות במשק הישראלי, ואף אחד לא כל-כך מטומטם.. בנוסף, גם אם יוקצר החופש הגדול, החלק שקוצץ יועבר כולו (או רובו) לאמצע השנה ליצירת חופשת סמסטר - זו ההצעה הכי עדכנית עליה דובר.. ממש לא שווה את המאמץ של חתימה לשטות מונפצת שכזו...

שנתון 89', שירו איתי:

למי אכפת?

Eti No Name

New member
למי אכפת ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo14.gif

והוו!!

ערן1987

New member
חחחח,מה נזכרת בזה פתאום? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כבר לפני שנה(!!) הודיעו לי שלא עברתי את המבד"קים(כמה חודשים אחרי שהודיעו לי שלא עברתי גיליתי שהייתה חסרה לי נקודה 1 בלבד כדי לעבור).. מאז,אגב,אני שמח שלא עברתי אותם

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif חח מה, יש לי דיליי לפעמים... שכחתי מה נסגר עם זה חח אני שמחה בשבילך שלא עברת../images/Emo24.gif

ערן1987

New member
חחח,תודה רבה

אגב,לפני קצת יותר מחצי שנה הציעו לי שוב והסכמתי שוב רק כדי לצאת לדבר עם מפקד המחוז שלי ולהרוויח יום בבית
בסוף לא יכולתי אפילו לעשות את המבד"קים,שהייתי מכשיל את עצמי בהם בכל מקרה,כי לא עברה לי חצי שנה מהפעם הקודמת שעשיתי אותם

ערן1987

New member
חחח,בטח!! חוץ מזה שיצא שהיום בבית הזה היה

במקום שעשיתי בו אימון וזה היה מקום כ"כ מאעפן,המקום הכי גרוע שהייתי בו במהלך השירות (או כמו שחבר שלי אמר על המקום,"מתקן אדם קיים והעולם שותק!")

למעלה