קיצוניות

moshikgulst

New member
קיצוניות

הקיצוניות משני הצדדים מסוכנת לדמוקרטיה. עבודה לקורס עיצוב. אשמח לתגובות. שבת שלום. רות סוף.

leshemAmit

New member
רעיון נחמד של הפכים

צריך עוד עיבוד כמובן, יש שם את האגרוף של "כח" ורישום "שלום עכשיו" שדורשים מחיקה. לא להתעצל!!! זה לא אוזי אוסבורן שם?!...

leshemAmit

New member
למחוק משלוש סיבות

זה מציק בעין שהמלל חצוי ככה באמצע. אבל זה לא כל כך רציני, אפשר אפילו להגיד שזה "נועז". אנשים יכולים להבין לבד שמדובר באחד שמאל קיצוני ואחד ימין קיצוני גם בלי הכיתוב. כשאתה צריך לרשום משמעות של דברים זה מוריד מהערך הגרפי. זה בערך לזלזל היכולת של התמונה להעביר את הנושא בלי הסברים וגם מזלזל ביכולת של הצופה להבין את התמונה בלי הסברים. בקלפים שתי הדמויות ממוזגות בצורה חלק ולא ברור איפה אחד מתחיל ואיפה השני מתחיל. הכיתוב החצוי נותן לנו גבול ברור איפה ההפרדה ביניהם. זה נותן איזו משמעות לפירוש. אבל זה כבר לא נאמן ל"חוקים" של עיצוב קלפים מהסוג הנפוץ והמוכר ששימש אותך כמודל (קלפי קזינו). ויש עוד בעיה ששני הצדדים לא מתחברים בצורה מושלמת כמו במקור ובמרכז הקלף איפה שאמורה להתבצע מזיגה בין הדמויות, חלק מתמזג וחלק נקטע כאילו שלקחו שתי תמונות שונות ורק הצמידו אותן.

j i m m y

New member
אני לא מסכים איתך, עמית

נועז? אני לא מבין את השימוש במילה הזאת. אם זה נועז בעינך, אז אני חושש מה הוא טאבו בעיניך. לפי ראות עיני אין כאן שום זילזול אלא הדגשה של קיצוניות|סדש| בקלפים המלכים הם אותם מלכים ולשניהם יש אותו ענין. פה החציה נדרשת.

leshemAmit

New member
אין בעיה, עניין של גישה.

בפרשנות אתה אומר שיש מקום לעשות חציצה אבל מבחינה עיצובית זה יותר מתאים למזג ביניהם כמו במקור. פשוט שאלה של מה עדיף, התוכן או העיצוב. בעיה היא, שמעצבים לא יוצרים דברים בשביל מעצבים שיודעים לנתח ציורים ושלטים וכו'. רוב האנשים לא היו טורחים אפילו לנסות להסביר דברים כמו את הקטיעה הזאת. ואני בכלל לא בטוח שזה נעשה בכוונה בגלל הפירוש שניתן לתת לזה. גם אני עושה הרבה דברים עם המון פרטים עם משמעויות כאלה ורוב האנשים מפספסים את זה, אז כשעושים משהו להמונים צריך להתחשב במוגבלות הזאת שהם רואים "פגמים" כ"פגמים" ולא ממש ממהרים למצוא סיבות. בקשר לנועז... שמתי מרכאות כפולות. גרפיקה בצורה הראשונית שלה נועדה להיות הכי פשוטה וברורה לעיניים. משהו כמו להיות שלטי חוצות שניתן לקרוא תוך כדי נסיעה. אבל זה לא כאילו שיש משהו רע בלשבור מסגרות. אני אישית מעדיף "חידושים" כאלה. מוסיף עניין.

למעלה