קיץ....

Levinzone

New member
קיץ....

אתמול הלכתי לישון עם פיג`מה מפלנל ושמיכת פוך... קמתי בבוקר והיה לי מאווווד חם, ואפילו הזעתי. אנשים, הקיץ אוטוטו מגיע!!!!!!! אולי שמתם לב, ואולי לא, אבל הוא כבר פה... ואם החום לא מספיק לכם, אז בואו ותראו את מושבת המעופפים שהוקמה אצלי בחדר, או את העקיצות של היתושים שתופסות את מקומן על גופי... אני לא יודעת אם לשמוח או לאו (יו, תמיד רציתי להגיד לאו). אני בנאדם של חורף- גשם מוציא אותי מדיכאון ותמיייייד עושה לי הרגשה טובה וכיפית.... הכל נקי, יש ריח טוב בחוץ, ואני מתחת לשמיכת הפוך הנאמנה שלי. לעומת זאת, בקיץ.... לא צריך לדאוג ולהיסחב עם ג`קטים ומטריות לכל מקום, לא קופאים מקור כשמחכים להיכנס למועדון/לכל מקום אחר ביום שישי, ואפשר ללכת לים וכל זה (אני מחרימה את הים השנה נראה לי).... אבל כל כך חם בקיץ!!!!!!!!!!! כל כךךךךךך חם...במיוחד בארץ..ואפשר להישרף, ואז השפתיים שלי יתיבשו וכל זה.. אוף. ובכלל, בחופש הגדול הקודם..אבוי:) אני זוכרת שהיתה פה התקפת ג`וקים, וזה היה ממש נוראי!!!! בגלל שהיה חם הייתי עם חלון פתוח, והאור גם היה דולק, ופשוט כללללל לילה נכנסו ג`וקים והטרידו את מנוחתי...אוף, איזה עצבים!! אני חייבת להתחיל להציק לאמא ואבא שישימו פה רשתות!! יו, רק המחשבה על כל ה...יצורים האלה, מתנחלים אצלי בחדר...איכס!!!! נראה לי שאני הקיץ אשן אצל אחותי בחדר (היא בצבא), יש לה מאוורר תקרה, ואני אוכל לישון עם חלון סגור. או שנשים רשתות. איך אתם מתמודדים עם זה שהקיץ מגיע...???? ומה עושים נגד כל היתושים האלה...? ואיך אני יכולה לגרום לג`ור להיכנס לחדר של אחותי הקטנה, ולא אל שלי? -יעל-

בשם כל חברי הפורום (אני מקווה)

אני מבקש ממך, מבקש ממך יפה, מבקש ממך הכי יפה. תחליף כינוי בבקשה. השם שלך הורס את האסתטיקה העיצובית של הפורום. אז בשבילי .. ובשביל חיי פורום טובים יותר .. אני מבקש ממך .. תחליף אותו .. תודה לכם.

mmm

New member
אל תסתכל בקנקן אלא....

במה שיש בו!. אז mmmmmmmmmmmm החליט שהוא רוצה שם כזה, אסתטיקה, האם אנחנו בשיעורי עיצוב. לשם שm בחר יש סיבה, האם צריך להוקיע אותו בגלל זה. האם כל שם שארוך מדי או חד גוני מדי הורס?, אולי תסתכל על התגובות ו/או הודעות של M אולי יש יותר מהשם שלו שם? M לא ישנה את השם, והוא מקווה שיקבלו את השם מתי שהוא... ואולי יום אחד m ישנה את שמו. BY mE

לא אמרתי כלום על התגובות שלך ...

וכלום על ההודעות שלך ... אבל שאני נכנס לפורום אני רואה ישר mmmmmmmmmmmmmm

בלאונט

New member
עיניים קטנות וזוהרות...

אני לא מאמין שמשהו לא קיים בגלל שלא הוכיחו את קיומו, ובצורה מסויימת אפילו יכול להיות שכולנו אשמים אלא אם כן הוכח אחרת בכל תיק משפטי, אבל באמת לא נראה לי שבגלל שאף פעם לא ראו מפלצת עם שבע ראשים ובגלל שאין לחיה כזו שום תיעוד היא לא קיימת, להיפך זה אומר שהיא גם אולי קיימת וגם אולי יודעת להתחבאות כלכך טוב שיהיה ממש קשה לתפוס אותה. ולכן, עד היום, לא משנה איזה סיפורים שמעתי, ואיזה הסברים קיבלתי, אני עדיין מאמין שמפלצות קיימות. לא, אני דווקא לא חושב שהבלולו קיים, וגם לא המפלצת הקטנה שגונבת את השיניים ממתחת למיטה ומביאה פרסים במקום (או שזה היה גמד? או גמד מפלצתי? לא חשוב...), הם פשוט נראים לי ממוסחרים מידי ואם הייתי מפלצת לא הייתי רוצה להיות ממוסחר מידי, אז אני חושב שיש יצורים קטנים שפשוט עושים דברים שימושיים. לדוגמא, בשוויץ הם תמיד נוסעים שעתיים לפני כל תייר לכל מקום שהוא נמצא בו ומשפצים שם את הכל, וכך כל עיר בשוויץ נראית כאילו שיפצו אותה חצי שעה לפני שמגיעים אליה. דוגמא אחרת זה הזבל. אני שם לפחות שני שקיות זבל בשבוע בפח הגדול הירוק שליד הבית וכל כמה ימים הוא פשוט מתרוקן! אז פעם חשבתי שמדובר בחור ענק שמגיע עד למרכז כדור הארץ ושם שומרים את כל הזבל בעולם, אבל אחרי שעשיתי את הניסוי עם החתול (אני באמת צריך לפרט...?) גיליתי שלא כך פני הדברים. רק אז התחוור אלי שיש מפלצות קטנות ושימושיות שלוקחות את הזבל ואוכלות אותו, או שאולי הוא משמש להם דלק לחללית, או משהו אחר שימושי. אולי הן מוכרות אותו. או שאולי הן מפסלות בזבל. אני באמת לא יודע. אז הסיבה שסיפרתי לכם על המפלצות האלו זה כדי שתבינו למה אני בכל מקרה, קיץ או חורף, יושן עם החלון סגור, אני פשוט לא רוצה לראות את העיניים הקטנות והזוהרות שלהן בוהות בי.

Levinzone

New member
בלאונט....

החלטתי סופית- אתה חולה נפש. :) זה חיובי, אל תבין אותי לא נכון, אבל בכל זאת.... אני רק רוצה להסביר לך למה, שלא תגיד שאני סתם אומר דברים....: מפלצות חודרות דרך חלונות. יש להן מנגנון כזה שהופך את הגוף שלהן לבעל_יכולת_חדירה_דרך_חלונות_של_אנשים_שישנים וככה הן נכנסות דרך החלונות של כולנו, מסתכלות עלינו כשאנחנו ישנים, ולעיתם אף מבצעות בנו מעשים מגונים שקצרה היריעה מהכילן. אז חלון סגור לא יתאים פה. יש לך אי סי קיו? -יעל-

בלאונט

New member
מהההההההההההההה?

סיבכת לי עכשיו את כל התאוריה! אני לא מאמין, איזה נזק עשית! מה זאת אומרת לעבור דרך חלונות?! איך מישהו יכול לעבור דרך חלונות?! (רגע, להסדיר את הנשימה) יש לי אי.סי.קיו 10485222.

הידעתם ?

שכל שנה הקיץ נהיה יותר ויותר חם ? זה מפחיד אותי ממש .. זה אומר שנשרף בסופו של דבר. אני לא רוצה להשרף. תודה לכם.

_Ozaaaa

New member
חחחחחחחחחח....קודם כל-

אין מה לעשות...ככה זה הקיץ, וטוב שכך...הכי סבבה בעולם זה קיץ, לא קר,לא גשום...אין רעשים של סופות מבחוץ,יושבים בלילה במרפסת בסוטול..ונהנים מהאויר החם שמגיע למעלה אדומים. אחחחחחחחחחחח...אין כמו הקיץ..חבל שאי אפשר לתקוע אותו..שיהיה רק קיץ. הפוך.....הגופיותתתתתתתתת....הארטיקים.יאאאאאאאאאאאאאא....יאמיייי בקיצור...אל תתחילי לקטר על זה...כי אין מה לעשות..-זה קיץ. אם את לא רוצה שיכנסו אלייך יתושים וג`קים לחדר-פשוט תסגרי אותו...ותכניסי מאוורר לחדר שלך..במקום חלון.. או שהכי עדיף זה ששתשני עם בגדים קצרים,ובלי שמיכה. זה הכי סבבי. הא...ולמה שיכנסו לחדר של אחותך ג`וקים?!?... :)

ואת חושבת שאת סובלת???

אני צריך לחעות כל בוקר לאוטובוס * בשמש * אתמול מרוב חום הורדתי את הכובע שלי בפעם הראשונה מזה חודשיים (ככה זה שמגדלים שוב שיער) ואני רגיל חורף, אני אוהב את הקור!!! התחלתי להתקלח עם מים קרים מרוב חום!!! טוב שאני לובש שחור, ככה אני מתחמם פחות מהר.

Levinzone

New member
קורט מיי דארלינג

תרשה לי דבר ראשון להעמיד אותך על טעותך המצטערת- שחור תופס חום הרבה יותר מלבן... צבעים כהים בכלל מתחממים הרבה יותר מהר מצבעים בהירים...תנסה פעם ותראה...:) דבר שני- גם א-נ-י מחכה כל בוקר (וכל צהריים) לאוטובוס שייקח אותי לבי``ס!!!!! ובכל פעם שאני רוצה להגיע לאנשהו אני צריכה לחכות לאוטובוס... ככה זה כשתקועים בקרית גנים, ולא רוצים לשבת בפיצוציה במרכז :) ארז כן, אני סובלת, במיוחד אחרי ההתקפת נמלים שהיתה פה אתמול. הודעתי לאמא, אנחנו עושים רשתות. -יעל-

לפי מיטב ידיעתי שחור

לאקולט את האור. ככה שמתחחמים פחות מהר אם לובשים לבן. עןבדה שעכשיו לא היה לי חם :)

Panther

New member
מה פתאום!

זה ידוע ששחור מתחמם הרבה יותר מהר. למה אתה חושב שהשחור הוא שחור? כי זה חומר שקולט לתוכו את כל האור והחום ובגלל זה הוא נראה לנו שחור. לך ביום חם אל מעבר חצייה ותראה איזה פס יותר חם - השחור או הלבן.

ואת חושבת שאת סובלת???

אני צריך לחעות כל בוקר לאוטובוס * בשמש * אתמול מרוב חום הורדתי את הכובע שלי בפעם הראשונה מזה חודשיים (ככה זה שמגדלים שוב שיער) ואני רגיל חורף, אני אוהב את הקור!!! התחלתי להתקלח עם מים קרים מרוב חום!!! טוב שאני לובש שחור, ככה אני מתחמם פחות מהר.

AirOHead

New member
קיץ?! NOT IN PARIS!

אתמול היה אמור להיות היום הראשון של האביב אם אביב זה 2 מעלות וגשם אז אתמול אכן היה היום הראשון של האביב דמיט כל כך קר וכבר אפריל עוד מעט הם לא מכירים את השיר אביב הגיע פסח בא מה מה מה מה

goldy

New member
35 מע` עם הזריחה ו45 מע` בשיא!

זה קיץ! נכון לעכשיו רק חם פה, אני אחכה עוד חודש, אפילו האילתים לא ייצאו החוצה...

למעלה