קיץ זמן לשעו"ה שרשרו שאלותיכם, בקשותיכם וירקותיכם.
T TEENAGER1 New member 22/5/06 #1 קיץ ../images/Emo60.gif זמן לשעו"ה שרשרו שאלותיכם, בקשותיכם וירקותיכם.
T tamaguchi girl New member 22/5/06 #3 ../images/Emo89.gifתמיד http://www.kitty-pop.net/hopecafe/main.html
ז זברה נוחרת New member 22/5/06 #4 ../images/Emo97.gifשיטטט! פליז תגיבוו! לא ענו לי בשתי השעוות הקודמות ואני לא מצליחה שיער קוצני ופרוע. אפילו קוצני ופרוע קצת בהגזמה! במת שניסיתי! אני לא מוכשרת כמוכן!
../images/Emo97.gifשיטטט! פליז תגיבוו! לא ענו לי בשתי השעוות הקודמות ואני לא מצליחה שיער קוצני ופרוע. אפילו קוצני ופרוע קצת בהגזמה! במת שניסיתי! אני לא מוכשרת כמוכן!
K Karin917 New member 22/5/06 #5 עשיתי לך חצי../images/Emo13.gif../images/Emo170.gif אם את אוהבת אז תמשיכי את הצד השני. *הירוק זה פוני.
עשיתי לך חצי../images/Emo13.gif../images/Emo170.gif אם את אוהבת אז תמשיכי את הצד השני. *הירוק זה פוני.
ז זברה נוחרת New member 23/5/06 #6 ../images/Emo97.gifאויש! זה מקסים! אבל אני רוצה ממש ממש קוצני ופרוע! איזה מן "פוף" כזה *תמרלאמצליחהלהסביראתעצמה* *בורחתהרחק*
../images/Emo97.gifאויש! זה מקסים! אבל אני רוצה ממש ממש קוצני ופרוע! איזה מן "פוף" כזה *תמרלאמצליחהלהסביראתעצמה* *בורחתהרחק*
B behind the masc New member 24/5/06 #15 ../images/Emo210.gifעשיתי, היא נראית עכשיו כמו אפרוח קוצני ביותרXD סורי=[ ניחסיתיP:
L last day New member 23/5/06 #8 עזרה עם השיער ~החדשה מבקשת עזרה~ יש לי בעיה עם להצליל את השיער להמישהי יכולה לתת לי כיוון? תודה רבה (בייס מפיקסטוקי) ~החדשה מפסיקה לבקש עזרה ועושה פאפי פייס~
עזרה עם השיער ~החדשה מבקשת עזרה~ יש לי בעיה עם להצליל את השיער להמישהי יכולה לתת לי כיוון? תודה רבה (בייס מפיקסטוקי) ~החדשה מפסיקה לבקש עזרה ועושה פאפי פייס~
K Karin917 New member 23/5/06 #13 מצד אחד גרמת לי להשתמש שוב בכלים של הפוטושופ אבל מצד שני גם הזכרת לי למה הפסקתי לעשות את זה. ומצד שלישי [?] אני בכלל אמורה ללמוד לאזרחות .
מצד אחד גרמת לי להשתמש שוב בכלים של הפוטושופ אבל מצד שני גם הזכרת לי למה הפסקתי לעשות את זה. ומצד שלישי [?] אני בכלל אמורה ללמוד לאזרחות .
L last day New member 23/5/06 #14 איך את עשית את השיער? ותודה! חה חה אזרחות ~אמרה אחת שהיה לה היום מתכונת בהיסטוריה ~
ג גאיה המלכה New member 24/5/06 #16 עזרה בבקשה מישהי יכולה לעזור לי עם השמלה אני ל מצליחה לעשות הצללות כמו שצריך