קיץ 2013 בערוץ yes Oh HD

LeRanch

New member
הסודות של דה וינצ'י

ימי שני ב- 22:45 מה- 8/7 ב-yes Oh HD- וב- VOD

הפקת הדגל לשנת 2013 של רשת Starz ("ספרטקוס", "בוס") האמריקאית, המופקת בשיתוף פעולה עם ה-BBC.

זוהי דרמה אפית והיסטורית, רחבת יריעה ועתירת תקציב, העוסקת בחייו המוקדמים של ליאונרדו דה וינצ'י כפי שמעולם לא נראה על מסכינו – ועל האנשים בצללים שניסו לעצור אותו ואת הקדמה.

מאחורי ההפקה השאפתנית עומד דיוויד ס. גוייר, תסריטאי סרטי "האביר האפל" שיצר את הסדרה והמפיקות המיתולוגיות של "דוקטור הו" ג'ולי גארדנר וג'יין טריינר.

LeRanch

New member
הויקינגים

ימי שני ב- 22:00 מה- 8/7 ב-yes Oh HD- וב- VOD

הדרמה המתוסרטת הראשונה של ערוץ ההיסטוריה האמריקאי, היא הסדרה החדשה הנצפית ביותר של השנה בערוצי הכבלים והלוויין בארה"ב, עם פרק בכורה שמשך 6.2 מיליון צופים.
הסדרה מבית היוצר של מייקל הירסט (תסריטאי "אליזבת'" ויוצר "שושלת טיודור") היא דרמה היסטורית העוסקת במסעם של הלוחמים הנורדים לכבוש את האדמות הצפוניות של אנגליה ומככבים בה טרוויס פימל, זוכה גלובוס הזהב גבריאל ביירן וכוכבת "glee" ג'סלין גילסיג.

לאן נעלמו כל שאר הסדרות?

בהודעה קודמת ש-YES הוציאה לעיתונות נמסר על רכישות של סדרות נוספות:
LEGIT
כן, אדוני ראש הממשלה
רייק (נמצא כבר ב-VOD)
הסודות של אחוזת קריקלי
גיהינום על גלגלים - העונה החדשה
ועוד....

לאן הן נעלמו?

LeRanch

New member
מדובר בסדרות שיעלו ביוני-אוגוסט

הרבה פעמים yes מפרסמת שסדרה כלשהי תשודר ב-X אבל בסוף היא משודרת כמה חודשים אחרי X.
כנראה הסדרות ברשימה שציינת הן דוגמאות לכך (והאמת שלא זכור לי שפורסמו תאריכי שידור לאף אחת מהסדרות האלה).

גםצופה

Member
מנהל
זה בדיוק מה שעורר אצלי את השאלה

לגבי רייק.

ההודעה על כך שהסדרה תעלה לשידור הייתה בסביבות ינואר - והסדרה עדיין לא שודרה בערוצי יס...

גם לי לא זכור

גם לי לא זכור שפורסמו תאריכים, אבל בהודעה ש-YES הוציאה לפני כחודשיים - נאמר שהסדרות האלו יעלו באביב ובקיץ.

והסדרה LEGIT מופיעה אפילו בפרומו על קיץ ב-YES OH

LeRanch

New member
פרסומים לחוד ומציאות לחוד

נושא הפרוגרמינג הזה דינמי ותמיד משתנים דברים (שושלת בורג'יה שהייתה אמורה לעלות לפני כמה חודשים ותעלה רק בסוף יוני לדוגמא).

assafTV

New member
שושלת בורג'יה 2 היתה מקרה מיוחד

הספק נזכר בדקה ה-90 לעדכן אותנו שהסדרה עוד לא עלתה בקאנאל ולכן אסור לשדרה לפניהם.

LeRanch

New member
זה קרה גם עם אחת העונות של "אורות ליל שישי"

זכור לי בוודאות שפורסם תאריך שידור שלה ובפועל היא עלתה בתאריך מאוחר יותר.

למעלה