t h u m p e r
New member
קיץ על הח../images/Emo32.gif
סיפור מרטיט שגור בפי. אנא הקשיבו ועזרו לי: היום אבא הביא הבייתה כלבה חדשה ומקסימה ביופיה. בבוקר כשאבא הגיע לעבודה ניגשו אליו הפועלים ואמרו לו שהם ראו מוקדם יותר גבר זורק ממשאית את הכלבה. הם אספו אותה, נתנו לה לשתות ולאכול. אבא לא היסס ולא חשב פעמיים ולקח אותה. אנחנו עדיין לא יודעים מה הסוג שלה, אבא עצר אצל איזו וטרינרית ליד המקום שבו הוא עובד, היא נתנה לה כמה חיסונים חינם (כי אבא איש טוב
) ואמרה שהיא גורה בת ארבעה חודשים לערך. היא הוסיפה ואמרה שתוך שבועיים צפוייה לה החלמה. הכלבה פצועה בארבעת רגליה ודיממה מאחת מהן. היא כולה מלאת פרעושים וקרציות ובעיקר חבלות. אני צריכה את עזרתכם למצוא לה שם הולם. מחר אחה"צ אני ואבא נלך לוטרינר לעקר אותה, לתת לה את שאר החיסונים ולעשות לה מן תעודת זהות. זאת אומרת שעד מחר אני צריכה למצוא לה שם. ההצעה הכי טובה שקיבלתי עד כה הייתה פוקהונטס. מאוד הלהיב אותי ^^ אני רוצה ללכת על הקו של דמויות מצויירות. אשמח לקבל את עזרתכם
.
סיפור מרטיט שגור בפי. אנא הקשיבו ועזרו לי: היום אבא הביא הבייתה כלבה חדשה ומקסימה ביופיה. בבוקר כשאבא הגיע לעבודה ניגשו אליו הפועלים ואמרו לו שהם ראו מוקדם יותר גבר זורק ממשאית את הכלבה. הם אספו אותה, נתנו לה לשתות ולאכול. אבא לא היסס ולא חשב פעמיים ולקח אותה. אנחנו עדיין לא יודעים מה הסוג שלה, אבא עצר אצל איזו וטרינרית ליד המקום שבו הוא עובד, היא נתנה לה כמה חיסונים חינם (כי אבא איש טוב