קיץ חם

ענת1986

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלוח האירועים עודכן../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תוכלו למצוא שם פירוט על כל ההופעות הקרובות, טלפונים להזמנות וכו'. שיהיה סופ"ש טוב לכולם

RIKIA91

New member
שכחתם עוד 2 הופעות

האחת ב5.8 בפאב אנשו בק"ש.... והשניה ב26.8 בקיבוץ צרעה...

RIKIA91

New member
ושכחתי עוד משהו..

ב-21.8 בבארבי, אלג'יר מארחים את ברי הוא גם היה בערב לזכרו של מאיר אריאל הוא שר את טרמינל... הוא הגיע עם ההרכב החדש ותשמעו אנשים זה נראה ועוד יותר נשמע טוב!!!

ענת1986

New member
היית במשמרות? ספר קצת ../images/Emo92.gif

ולגבי אלג'יר- לא ראיתי כלום באתר של הבארבי.

RIKIA91

New member
משמרות

אוי אוי אוי אוי היה כל כך טוב... איזה ביצועים, איזה אוירה, איזה מקום... היה כל כך כיף לשבת שם על הדשא של "אגדת דשא" ולשמוע ולהמשיך באיזה שהו אופן את מורשתו של מאיר... ביצועים מדהימים אחד אחד באמת... ברי וההרכב החדש יאמי :) בקיצור היה ממש אבל ממש מגניב...אולי אני אפרט יות אחר כך... ברי כמו בשנה שעברה ביצע את טרמינל... אבל הפעם עם ההרכב החדש ולא לבד עם אקוסטית כמו בשנה שעברה. זאת ההודעה שלי בפורום באתר של ברי... קצת אחרי שחזרתי מההופעה...

ברי לא הופיע שנה שעברה...

הוא מאנם ביצע א טרמינל עם אקוסטית ביחד עם אהוד בנאי, בסיבוב המשותף. אבל הוא לא הופיע במשמרות.

RIKIA91

New member
אתה בטוח?

כי קוטנר אמר על הבמה... "שנה שעברה הוא היה פה עם האקוסטית לבד, והשנה הוא נמצא כאן עם ההרכב החדש שלו"

אז אמר.

כי אני גם הייתי שם שנה שעברה, ועם כל הכבוד אני חושב שהזיכרון שלי לדברים האלה יותר חזק משל קוטנר קשישא.

RIKIA91

New member
היי היי היי

אני ראיתי אפילו את הקליפ של זה יכול להיות שזה לפני שנתיים... אבל ברי היהנוכח במופע הזה מתישהו...

Crazy Diamond85

New member
עם ההרכב החדש???

איך זה הגיוני? אתה מודע לכך שהערב במשמרות החל בסביבות 20:30, והופעה של הקליק החלה ב23:00 וז'אן ז'אק שמנמן מדי בכדי להיות ציפור, אז הוא לא יכול להיות בשתי מקומות בו-זמנית... אז אלא אם כן הוא תפס רכבת אקספרס, זה נורא לא הגיוני

RIKIA91

New member
הערב לא התחיל ב8 וחצי

וברי שר מיד אחרי הדג נחש שהיו ראשונים... וחוץ מזה נדמה בכלל שג'ן ג'אק לא היה... או שזה היה כרובי או המתופף של שליחי הבלוז...לא חושב שראיתי את ג'ן ג'אק...

למעלה