קיפצ'ונים על הבוקר

קיפצ'ונים על הבוקר

עוד מעט 5 אני לא עייפה ולא נרדמת נום נום היפה שלי נעלמה לי
נום השמיעי קולך! ואממ קיפצ'ון: "טוב המעריצה הבאה להביא את התחת שלה לפה!"

ועוווווווד

"אוי איו! לא תיארתי לעצמי שהפריחה שייש לך באיזור המפשעה עד כדי כך גרועה! ואגב כזה קטן, עדיין לא ראיתי."

WallFlower

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יש לך איזו משאלת מוות
לא אמרו לך לא להתעסק עם מעריצות של אורלנדו כשהיית קטנה
פאגולס...חחחחח...

זה כיף!

אתמול אני וידידים שלי הלכנו לראות שובו של המלך, והתחלו לצחקק שם בהפסקה שייש מלא זוגות המואים בסרט ואז המצאתי ללגולאס את השם פאגולס. היה קטעים.

WallFlower

New member
חחח...שר הטבעות זה בכלל סרט הומואי

לא משנה כמה ינסו להסוות את זה ב"לא, הקשר בין סאם ופרודו הוא קשר של חברות אמיצה", אני עדיין אראה את זה ככה... חוץ מזה - החיים והמוות מתערבבים, אתה נמצא מול הקטע הכי קריטי בחיים שלך -והוביט קטן כחול עינים נמצא לידך - אתה באמת רוצים לומר לי שלא יקרה כלום?

חחחחחחחחחחחחחחחחח אשכרה

למרות שאני מתה על הסרט והיה אתמול ממש מדהים. היו שם כל כך הרבה קטעים הומואים! במיוחד בסוף הייתי בטוחה שסאם הולך לתפוס את פרודו ולצרפת לו את הצורה. והקטע עם המיטה קרע אותי ואת ידידים שלי מצחוק. ידיד שלי אומר: "או עוד מעט גימלי יבוא לקפוץ על המיטה!" ובידיוק גימילי נכנס ונקרענו. חוץ מזה שאלייז'ה יפה בתור הוביט (במציאות הוא ממש לא) והוא נראה סבבה שהוא מלוכלך זה מבליט את עיניו הכחולות. אל תגידי לי שזה לא חירמן את סאם. ופאגולס כמובן חם על אראגורן (היחיד שאינו הומו) שמזיין בכיף שתיי נשים בו זמנית (איווין פי 10 יותר שווה מארוון העקומה הזאת) אבל כמו תמיד יש רק אחד שייש לו מקום בלב שלי גולום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WallFlower

New member
חחחח גם אני נקרעתי מהקטע עם המיטה!

זה היה פשוט מגוחך! אליז'ה הוביט כעור גם במציאות...והעיניים שלו - מפחידות
זה לא כחול טבעי...נכון? אבל הכי מצחיק זה שכהשיער של ההוביטים מלוכלך ומלא ג'יפה הוא נראה בול כמו השיער המוזר שלי... לגולס תוקע מבטים חרמניים באראגורן על ימין ועל שמאל, כאילו עלק מבטי הערצה אבל אורלנדו שיבש אותם... וחוץ מזה גם גימלי הומו
אלו היו החשדות שלי גם כשקראתי את הספר בייחוד אחרי כל הקטע עם לגולס והמסעות שלהם...אני משוכנעת שהמחילות התת-קרקעיים שגימלי אומר שיקח את לגולס אליהם זה איזה מועדון של גייז... והאלפים בכלל חבורה של הומואים, תראי לי גבר נורמלי אחד שדואג שיהיה לו כאילו צמות בשיער... טוב אני אולי מטרישה (נו, יורדת על משהו...ברחה לי המילה הנורמלית לזה...) את הסרט אבל אני חולה עליהם. על שלושתם...אני טיפזשה...

הם השלישיה המנצחת ../images/Emo58.gif

הקטע עם ה מיטה היה קורע כל האקס-אחווה מינוס בורומיר יקירי התנפלו על פרודו וקפצו לו על המיטה : פרודו: "היי מי ממשש לי את התחת?" סאם: "הלו גימלי תוריד ממנו את הידים הוא שלי!" לא הוא דווקא חמוד כהוביט יש לו פנים של ילד קטן וחמוד אם מתעלמים מן הרווח המפלצתי שלו סטייל ונסה. העיניים שלו מדהימות רק חבל שפוזלות וכן זה כחול אמיתי. המשחק של אורלנדו כזה גרוע למרות שהוא דמות הומואית חביבה שחושקת קשות באראגורן. גם גימלי חם על אראגורן. ואין כמו גאנדלף בועל הקטינים הזה, הקטע שהוא רוכב עם פיפין היה כזה קורע, ידידים שלי ואני הראש שלנו מלוכלך על ימין ועל שמאל אז כל הסרט צחקנו על הקטעים ההומואים. בקטע של המיטה יצאו לי כבר דמעות מרוב שלא הפסקתי לצחוק. האמת... משכו את הסוף קצת יותר מדיי ונורא חבל שחתכו את הסצינה שסראומן משתפד, זה יכל להיות הרבה יותר חיוני במקום כל ההתמרחויות ההומואיות האלה של סאם ופרודו. אגב פארמיר נראה חם כשהוא כולו מרוח בשמן ועומד להשרף P: ואני צרחתי: "פיפין מיי הירו! תציל אותו!!!"

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo138.gif

חחחחחחחחחח LOLLLLLLLL חחחחחחחחחחח אני על הרצפה פה
פאגולאססססס LOLLLLL חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עשית לי את היום
איזה שתי שרוטות..
ראיתם בגיא פינס ששאלו אותם אם הם חושבים שלהוביטים יש נטיות? דומיניק מדבר אל בילי{מרי לפיפין}: I think you're SEXY. בילי: {תחשבו לבד מה זה}small people have big shvages חיים{שגם הוא פאג}-המראיין: אתה חושב שעכשיו יש סיכוי לאנשים קטנים עם רגלים שעירות? שון אוסטין:it's not the hairy feet. you know.. big feet, big.. ומה שהלך עם איאן מק'קלן.. גיזס. גם ככה כבר כשקראתי את הספר היו לי חשדות
. נטיות? אאווין שולטתתתת!! ארוון סתם נשארת בבית ומכינה דגלים
. עז בלגית שכמותה.
אראגורן
איזה מבטים אורלנדו תקע בו כשהיתה לו את הגלימה בלילה.. weird.

טחחחחחחחחחחחחחחח

היינו בטוחים שזאת בחורה עומדת שם שפאגולאס עמד עם הגלימית. אוי דום ובילי שולטים, אני מתה על הבחורים האלה. ראית את הספיישל שהיה בערוץ 22? בילי אמר שהוא ודום נלחמו למי יש תחפושת יותר מגניבה ושהוא ניצח ואמר: "i think my outfit was the best, it was very sexy." והוא אמר את זה במבטא סקוטי הורס. וגם יצא לי לקרוא כתבה שבה דום יקירי יורד על ויגו מורטנסן ואומר שהוא השטןף, אישה בגוף של גבר ושהוא לא יודע לשחק בכלל. חחחחחח כתבה כזאת קורעת. שיהיו בריאים הבחורים האלה. נראה לי טולקין הזה היה פרוהומוסקסואלי מובהק

כן ראיתי את הספיישל../images/Emo138.gif

חמודים שני אלה.. אני מתה על המבטא של בילי
גר... חחח זה מה שדום אמר על ויגו!? טחחחחח ורק בגלל זה

מכירה את התמונה חחחחחח

ויגו נראה כל כך רע במציאות, בסרט הוא חם, אבל במציאות לאאאאאאא אני מתה על בילי בכללי הסקוטים האלהההההההההההההההה וכן זה מה שהוא אמר אנ י אעתיק ואדביק אותה לפה בשנייה שאני אמצא אותה

ויגו באמת לא משהו במציאות../images/Emo138.gif

אני מסכימה איתך. בסרט הוא פשוט מדהים. גם את הדמות אני אוהבת
לבילי גם יש קול ממש יפה! שמעת איך הוא שר בסרט? יש לי א השיר.. הוא פשוט מוכשר

ביטץ'! גמני אני אוצה את השיר!!!

הוא שר יפה לאללה יש לו קול ממש מדהים, אח לאנוס אותו. את יודעת שהח'ברה פתחו אולפן הקלטות והוציאו דיסק יחדיו? יש שם איזה שיר קורע של אלייז'ה ודום שהם במשך 3 דקות עושים קולות מצחיקים כאלה. ולבילי יוצא אלבום (של שירה אמיתית בניגוד אל הפסיכים האלה) :) כן בסרט הוא חם ובמציאות לא הייתי מתקרבת אליו עם מקל ארוווווך גם שון בין נראה זקן במציאות ובסרט הוא היה חם. ופארמיר דיי בסדר במציאות אבל יש לו אוזניים בגודל של מטוס (שיגדל שער!)

רוצה? אני אשלח לך../images/Emo138.gif

יש לי גם את השיר הזה. איזה קרועים הם שם
! עכשיו הזכרת לי אני אלך לשמוע
שלחתי לחברה שלי והיא: יש את זה בסרט? ואני:לא..
לבילי יוצא אלבום? נחמדדד. אני אוריד אותו.. פושעת שכמותי. מה שטוב בסרט זה שאף אחד לא מסתפר שם. הליפות שלהם מלוכלכות ומטופחות
. בחיים כל אחד פולחץ
. איזו כתבה מוזרה.. בהתחלה הכל טוב ויפה, דום משבח שחקנים ופתאום הוא שואל אותו על ויגו. חחחחחחחח איזה בן אדם קרועעעעע Imprison Viggo!

אהה אני כבר אוריד איכשהוי

חחחחחחחח אם היה את זה בסרט! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה יכל הליות קורע כן ככה דום ברגע אחד הוא שקט וברגע השני מתפרץ כמו פסיכי זה כל הקשתיים ככה
אוי אני אוהבת בחורים עם שער על הראשששששששששששששש ככה עם השער רווווווווואווווווורררררררררררר להוריד אלבומים ל א יפה

WallFlower

New member
חחחחחחחחחחחח זה מזכיר לי...

מישהי ראתה את הספיישל של נשינול ג'יאוגרפיק? שהם השוו את כל הדמויות המרכזיות בסרט לדמויות מרכזיות במציאות של ימיו של טולקין? באיזה זה שהוא קטע הם מראים על רוזוולט או מישהו שברח לדרום להיות קאובוי וצעק דברים כמו הייסון פוארורד קוויקלי דייר לעבר שאר הקאובוים וכולם חשבו שהוא מטורף- בכל מקרה היו איזה שנים שלושה מקרים בסרט שהיה קלוזאפ על הפנים של אראגורן ולפתע אני שומעת לחישה קטנה אך ברת שמיעה - הייסון פוארורד קוויקלי דייר זה היה כלכך מצחיק... הקטע העוד יותר מצחיק הוא שאח שלי בלבל את זה עם המוזיקה של השיר החדש של בריטני אז זה בכלל היה מצחיק... אני הולכת לעשות קעקוע היוםםםם!

למעלה