קיפוח!!

Dracos Love

New member
קיפוח!!../images/Emo108.gif

זה ממש מרגיז אותי! כל הזמן לוקחים את רהב לכל מקום, שחושבים על הגנון האסוציאציה המיידית היא רהב. לא! נמאס! תנו קרדיט גם לחתלתולים האחרים!! למה מה קרה רק בגלל שהיא מתורפת כמו החתול חולה כלבת שלי וכמו כמו! בכלל מעצבן נכון היא מצחיקה וחמודה אבל מזה גם החתולים האחרים צריכים קצת קרדיט!!! וחוץ מיזה היא בדיוק כמו לימור גם היא רוצה להתחתן עם הילד המטורף הזה שכל הזמן מיתחפש לבאטמן!!!!! חוצ מיזה שגיליתי משהוא!!!!!!!!!!
שוקי
לימור
שמעון
אתי (פופי הפ55ה)
בריתני הקוווווסיייייתתתתתת!!!!!!! |בלונד וונבי| אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כלאנית הפ66ה ואני קוסית קמו בריצני!!!!!!!!

טל, תנשמי עמוק, תקחי כדורים../images/Emo16.gif

ובאמת הם שמים לב פחות ופחות לשאר הילדים בגנון, כל הזמן רק רהב, רהב, רהב..
ניר

Dracos Love

New member
ירעיייייים../images/Emo108.gif

אתי אמרתי לך שסנובים אליייי טוב נו אולי אני פשוט לא רגילה לאיטיות. *בורחת מסקילותיה של החתולים של אתי*

שש דקות ואת מקפיצה?! ../images/Emo4.gif../images/Emo16.gif

סבלנוווווות...
*הופך לחתול של אתי וסוקל את טל* מייייייאווווו (אמאל´ה, יש לי פלאשבק, ולא לכתוב על זה בפורום בבקשה!)
ניר

Dracos Love

New member
דווקא!!../images/Emo108.gif

היה איזה יום אחד באיזה אחד בלילה ואני וניר היינו ממש מחורפנים והתחלנו לעשות מיאאאאאאאאוווווווו אחד לשני ולא להזכיר את החופש הגדול, שלוש בלילה בפרטי של ניר!

טטטטטטטטלללללל!!! ../images/Emo16.gif

אררררררררגגג!!!!!!!!!!! אתי- למחוק!!
ניר שמכין סכין לרצוח את טל

Snitch

New member
רק עכשיו גילית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif

תמשיכי להעריץ

שמתם לב לכפיל של אדם היום?

מחליף אותו בתפקידים מסוכנים, כמו פינוי זבל בת"א

LoLo16

New member
אני לא אוהבת את הילד החדש...../images/Emo4.gif

הוא יותר מדי חכם בשביל הגנון (אחד עשר חודשים...
).. הוא גם לא עושה בלאגן. אבל מי יודע? אולי זה ישתנה עם הזמן?.. בקשר לתכנית עצמה- היה פ333333333333ה!!!!! ראיתם איזה אחלה קהל הביאו?? זה היה כמו איצטדיון שלם!! (טוב, כמעט..
) השר היה קורע, וכמובן גם הרבנית קוק (לצאת לבלות ביום שישי!! אבל רק עד שעה רבע לשבע...). הקטע עם הדצים דווקא פחות הצחיק אותי..
שיר התוכי גם היה ענק, אבל מה קשור, דיי! מיצינו כבר אחרי התכנית הראשונה!! הם לא יודעים לעשות עוד דמויות או משהו?? אני מקוה שהם לא ימשכו אותם עונה שלמה, כי זה פשוט לא מצחיק יותר. שרה סילביה עם "פקח אני פורק סחורה", היתה גדולה.. ו... מה עוד היה בתכנית?? קיצר, היה גדול. ידעתי שהם יחזרו מהר מאוד להיות טובים כרגיל

LeAnNe

New member
אולי יש קשר להורים

כאילו שהם לא רוצים שהילד שלהם ילך לחיריה או ישתתף בתוכנית מסוימת.
-עזרה ילד הפלא

למעלה