קיפוזיס

מאיתי

New member
קיפוזיס

היי, עקב כאבי גב וצוואר פניתי לאורטופד אחרי צילום רנטגן אובחנתי עם קיפוזיס (עקמת) האם ניתןן לטפל בזה על ידי דיקור או תחום אחר הנוגע לרפואה משלימה תודה

TheGreatNut

New member
טיפולים שכאלו יכולים לעזור מאוד אבל...

הטיפול הקריטי ביותר הוא למידה של תנועה נכונה יותר, הליכה נכונה יותר, ישיבה נכונה יותר וכו'... תחת "תנועה נכונה יותר" יש גם חשיבות אדירה למינונים. כלומר, גוף של בן אדם לא בנוי לשבת למשל 9 שעות ברצף. וגם לא 5. ואולי כבר יחלקו כאן על זה - אבל גם לא שעתיים. חשוב לעשות הפסקות, לתת לו לנוע, למתוח, לשחרר, להניע... ממליץ למצוא מדריך תנועה שיוכל לעזור לך בנושא.

TheGreatNut

New member
באופן כללי זה גם סוג הטיפול הקשה ביותר...

משום שהוא דורש מהמטופל לקחת אחריות מלאה על מצבו ולערוך את השינויים בעצמו.

0 אור 0

New member
אני ממליצה על שילוב

שיקום תנועתי באחת השיטות של תנועה מודעת, יחד עם עיסוי רפואי משקם שיעבוד ל השרירים שנפגעו מהקיפוזיס יש שמאמינים גם במניפולציה על השלד עצמו , כמו בכירופרקטיקה - אבל בזהירות רבה, ורק אם אין בעיה של ניוון ושבירות של השלד.

יעל ND

New member
הייתי ממליצה לך

לפנות לפיזיותרפיסט, שילמד אותך תרגילים, שביכולתם לשפר את מצבך. לדעתי, יש לזה פוטנציאל יותר גדול, מאשר לכל טיפוטל אחר.

שלום לך...

שלום לך, במקרה של כאבים כתוצאה מקיפוזיס-ניתן בדיקור ושיאצו (או טווינה) לעזור לכאבים (אך כמובן שאין דרך למנוע את העקמת שכבר קיימת). אני ממליצה לך מאוד לפנות למטפל שעוסק הן בטיפול במגע והן בדיקור-מנסיוני מאוד יעיל לשלב את 2 סוגי הטיפולים הללו לבעיה מסוג זה. אם יש לך עוד שאלות-אשמח לעזור... תמר קרוגלק-מטפלת מוסמכת

vadisimus

New member
טרגילים ועיסוי

לדעתי שילוב של אימון וטיפול מגע יתן תוצאות הטובות. רק קחי בחשבון שזה תהליך ארוך.

שלום איתי

מה שלומך? אין כמו שחיה, אין כמו שחיה לטיפול בעקמת. בעבר סבלתי מעקמת ולאחר שהתחלתי לשחות העקמת נעלמה. כנראה בגלל התנועה של הגוף במים, חוליות חוזרות חזרה למקום. אין לי מושג איך זה קורה אבל, אני יודע שזה קורה. בנוסף לזה, יש אפשרות עי' תרגילים מסויימים לתחזוקת הגב, להחזיר את החוליות למקום. אך, הטיפול הטוב ביותר זה למצוא את הסיבה האמיתית למה אתה סובל מעקמת. הברה סיבות יכולות להיות לזה, יציבות לא נכונה, חוסר נוכות עם הגוף ועוד.... בדרך השאמן אנחנו אומרים שכל אי נוכות פיזית מראה על חוסר בהרמוניה. כלומר, אם יש לך עקמת, אז יש לך אי נוכות פיזית, סימן שאתה עושה משהו לא הרמוני בחיים שלך. לכן, הטיפול הטוב ביותר יהיה למצוא מהו הדבר שאתה עושה לא נכון ולטפל בזה. כמובן שזה יכול להיות בשילוב עם טיפולים אחרים. אצלנו ברוח הגדולה יש מגוון דרכים לטיפול במצבים של חוסר הרמוניה כמו שאתה סובל. אני מזמין אותך להגיע למפגש טיפולי ולמצוא פיתרון לבעייה. הטלפון שלי 0774430683 שמי רביד. מרפא שאמני ויועץ אישי. אמא אדמה אוהבת גם אותך רביד

השילוב המנצח של תנועה ומגע

יתן לך את הכלים להתמודד ולשפר מה שניתן לשפר. יש עקמת שאינה ניתנת לתיקן, ויש צורך לשמור על הקיים על מנת לשמור על איכות חיים מספקת ללא כאבים

למעלה