קיסמים עושים קסמים

נעל

New member
קיסמים עושים קסמים

נעל לא יודעת מה אתכם, אבל היא לפחות שמה לב, מאז שהתחילה לגלוש בפורומים ולחוש ברגשותיהם, מחשבותיהם ואמונותיהם של המוני בית ישראל אשר צעירים מכדי להצביע, לשתות ובד``כ גם לנהוג, שבעיות שנכנסות לקטגוריית הבטחון העצמי די פופולאריות. היא מאמינה שכל אחד כמעט מרגיש לפעמים איפשהו בעיה כזאת מטפסת עליו בצעדים קטנים, ברגליים דקיקות, זרות מאוד ושקופות, כמעט לא מורגשות (טוב... אולי מלבד דוד וערן. השאר פשוט לא מודים). ובכן, הפתרון המושלם לבעיה עומד להיות מוצג, לראשונה, ובאופן אקסקלוסיבי וחד פעמי(!), בהודעה זו. עליכם, אפילו מיד אם סיום ההודעה, לקחת את הכיסא גלגול או שניים אחורה, לקום, לפתוח את המגירה ההיא (איפה שלא תהיה, נעל אף פעם לא עשתה סקר איזו מגירה הכי פופולארית להחזקת קיסמים) ולנקות את האוזניים. תכניסו את זה טוב טוב לאוזניים. זה עובד, זה פועל, זה מדעי, זה כחול-לבן וזה לא נוסה מעולם. אבל זה עובד. קצת אמונה. דבר ראשון, ניקוי האוזניים מאפשר מעבר חופשי של אנרגיות חיוביות ושליליות. האנרגיות החיוביות נוהגות לעבור באוזן הימנית, ואילו השליליות נאלצות להסתפק באוזן השמאלית. לפעמים הן קצת רבות על זה. (כל אותם אנשים שליליים יתר על המידה וחיוביים יתר על המידה, שימו לב ובידקו איזו אוזן סתומה יותר.) דבר שני, האוזניים הן איבר חשוב לאיזון הלחצים ואיזון יציבת הגוף. נפש מאוזנת בגוף מאוזנת. דבר שלישי, וזה נועד לכל התרים אחר חוויות לניקוי הראש. הקיסמים האלה הם קיסמי קסמים ממש, ונראים כמו שרביט קוסמים קטן. בשני קצות הקיסם קיימות כריות קטנות מצמר גפן, והן מנקות לכם את הראש ניקוי יסודי מבפנים. דבר רביעי, הקשבה טובה יותר לא הזיקה לאף אחד, ובמיוחד לאוהבי הרכילויות - מעכשיו אין צורך להתחפש לעציץ בשביל להגיע לטווח שמיעה. רק אל תעשו יותר מדי רעש עם המקל והתוף... נעל ;-)

זה לא בריא!

אההה! אני כותבת את זה פעם שנייה! נעל יקירתי, איך פיספסת את כל הדיבורים על כמה נזקים יכול לגרום לך קיסם קסם צמרירי שניכנס עמוק מדי לתוך האוזן? [ייחס, מגעיל!] פעם היו לנו אפילו מקלוני אוזניים עם צמר מעוות בצורתו ונפוח במידותיו, רק כדי להגן על אוזנינו השבריריות. אני חושבת שהיום קוראים להם מקלוני איפור. אצלנו, הם היו הארון מראה מעל הכיור בחדר אמבטייה, יחד עם התרופות [מישהו שם אותן במיטבח?]- בתוך קופסא שאח שלי הכין פעם ליום האם. -איפה אפשר להכין אתר בית בלי כסף?

אני לא מנקה אזניים אף פעם.

שמעתם פעם על המושג ``מקלחת``? או לחילופין ``אמבטיה``? אני יכול לכתוב על זה מאמר שלם, בדיוק כמו מה שהנעל כתבה על קיסמי אזניים, אבל אני לא אעשה זאת, כי אצלי לא הכל זה בטוב טעם כמו אצל נעל. ``תכניסו את זה טוב טוב לאזניים``, אני חייב להודות שזה פשוט גמר אותי. ואגב: מי אמר שאין לי ביטחון עצמי? דוקא זה משהו שלא חסר לי, אני פשוט ביישן, זה הכל. אני הולך עכשיו להוסיף הודעה כהדרן לשרשרת ההודעות שלי. יאללה ביי.

למעלה