קינן שפי מחר

tmtm26

New member
קינן שפי מחר

מישהו כאן יהיה אולי מחר בקינן שפי בהרצליה? תגידו,צריך להביא משהו חוץ מתעודת זהות וכלי כתיבה? ושאלה אחרונה ששאלתי כבר אבל לא קיבלתי תשובה ברורה אז אני אשאל עוד פעם: מישהו יודע איך מגיעים מהרכבת בהרצליה לקינן שפי? תודה

Hawk17

New member
תשובה.

well היום הייתי שם, וגם אני הגעתי ברכבת לשם. האפשרות הראשונה הייתה לקחת קו 11 מהתחנה של הרכבת. אבל כשהייתי שם מהר מאוד תפסתי שזה קו שמגיע רק פעם בחצי שנה, אז הלכתי ברגל.... עליתי על הגשר שם דרך שביל והלכתי לאיזור תעשיה. 15-20 דקות הליכה עד שמגיעים שם לקינן. אם אתה רוצה, אתה מוזמן כשאתה עולה שם לגשר(יש רק שביל אחד) לפנות ימינה ולחפש תחנת אוטובוס, למה בכל הדרך שהלכתי לא הייתה תחנת אוטובוס אחת.. חוץ מאחת שכבר הייתה ברחוב של הקינן. האירוניה היא, שלאורך כל הדרך שהלכתי,עקבתי ולא ראיתי בכלל תקו 11 הזה. נראה לי שצדקתי. בקשר לקוים: 11 אגד או 90 דן, ותנסה לפנות שמאלה בגשר כאשר אתה מגיע ולהסתכל אם יש באופק תחנה. אם אין, עדיף שתלך ברגל, גם ככה הקו 90 הזה ראיתי אותו רק כשהגעתי כבר לקינן. יעני תדירות שלו חרא. בכלל אוטובוסים שם בדרך בקושי יש...,מעניין אם זה לא בגלל שהרצלייתים לא ממש צריכים אותם, כי יש אוטו וכסף...

tmtm26

New member
תודה

תודה HAWK 17. בקשר להרצליה-אל תשכח שזה לא סתם הרצליה אלא הרצליה פיתוח ורוב מי שעובד באזור תעשייה הזה הם אנשי הייטק שיש להם אוטו מהחברה, אז מה הם צריכים אוטובוס?

Hawk17

New member
כמו שאמרתי...

בסוף ההודעה, יש אוטו ומי צריך בוס שם בכלל? מקווה שהצלחת... עומר.

tmtm26

New member
חוויות

אז ככה,דווקא שיצאתי מהרכבת חיכה לי אוטובוס 11 שהביא אותי ממש קרוב לשם, אבל בחזרה הלכתי ברגל לרכבת ולא מצאתי את הדרך הרשמית אז הלכתי בדרך פיראטית לחלוטין שכללה חציית כביש מהיר ברגל, אל תשאלו. בקינן שפי היה בסדר גמור, רק הקטע של הציורים של העץ וכו´ הוא פשוט מטומטם! בראיון היא שואלת אותי: מה הסיפור של העץ שציירת? מה הסיפור שלו? מה הסיפור שלך! GIVE ME A BREAK! אבל בסך הכל היה בסדר וגם היה כיף הציור הקבוצתי, בכל אופן תודה עומר, עומר(אבל אחר)

למעלה