קינלי חזרה לענינים
ולאחר תקופה לא קצרה שאף אחד לא השתין לכיוון של קינלי שאפילו בבאר לא העיפו מבט קטן לעברי... לאחר שהתחלתי לבדוק כמה כסף יש בחסכונות בשביל הבוטוקס פתאום זה שוב קרה... וקינלי שוב בענינים מעבר לתחושה הנעימה שלהיות מחוזרת ומבטים נערצים יש בזה המון המון עוצמה לצאת עם מישהו ועדין ... אחר שעובר ליד מרשה לעצמו לזרוק מחמאות ולפלרטט... תחושה של ע-ו-צ-מ-ה ומי שלא מבין על מה אני מדברת ...זו פשוט אותה תחושה שע"י חיוך קטן או סתם מבט את יכולה לגרום למי שמסביבך לעשות מה שתבקשי ממנו לראות את המבט הזה שהופך להיות מבולבל ולהבין שגברים מתנהגים כמו טיפשים כשעוברת לידם אישה יפה אז נכון שלפעמים אני מרשה לעצמי להיות מכשפה ולשחק עם עצמי איזה לוטו קטן :"יצליח לי או לא יצליח לי" .... לרוב זה מצליח
בכל מקרה מתוך אותו מקום של תחושת ערך עצמי גבוה וחוזק ועוצמה ויהיו כאלו שגם יגידו מהמקום המסרס שלי... אולי אז זה יותר מכאיב לראות נשים אחרות שנמצאות במיץ של המיץ של המיץ של הזבל ... כשהן משליכות את עצמן על גבר שלא באמת רוצה אותן על גבר שמראה לחברה הכי טובה שלו את ים הסמסים שנשלחים אליו אל גבר שמרשה לעצמו לאמר למישהי שהיא לא מספיק חכמה בשבילו אבל מה שהכי נורא שהיא קונה את זה וכותבת לו : "אני יודעת שאני לא חכמה כמוך אבל אני כן חכמה..." אילולא האמון שהוא נותן בי והפתיחות המדהימה שיש בנינו הייתי לוקחת את הסלולרי שלו ושולחת לה סמס ממני שתפסיק להשפיל את עצמה שתניח לו שתמצא מישהו שידע להעריך אותה... ובאותם ימים ורגעים וסיפורים שכאלה אני שמחה שמיקמתי את עצמי אי שם באותו מקום של אי-השגה באותו מקום שמתאכזר לגברים באותו מקום שמתיש אותם שמייסר אותם שנותן להם ללכת עם הדבר הזה שיש להם בין הרגלים עם הרבה אכזבה ו....
ולאחר תקופה לא קצרה שאף אחד לא השתין לכיוון של קינלי שאפילו בבאר לא העיפו מבט קטן לעברי... לאחר שהתחלתי לבדוק כמה כסף יש בחסכונות בשביל הבוטוקס פתאום זה שוב קרה... וקינלי שוב בענינים מעבר לתחושה הנעימה שלהיות מחוזרת ומבטים נערצים יש בזה המון המון עוצמה לצאת עם מישהו ועדין ... אחר שעובר ליד מרשה לעצמו לזרוק מחמאות ולפלרטט... תחושה של ע-ו-צ-מ-ה ומי שלא מבין על מה אני מדברת ...זו פשוט אותה תחושה שע"י חיוך קטן או סתם מבט את יכולה לגרום למי שמסביבך לעשות מה שתבקשי ממנו לראות את המבט הזה שהופך להיות מבולבל ולהבין שגברים מתנהגים כמו טיפשים כשעוברת לידם אישה יפה אז נכון שלפעמים אני מרשה לעצמי להיות מכשפה ולשחק עם עצמי איזה לוטו קטן :"יצליח לי או לא יצליח לי" .... לרוב זה מצליח