קינוחי חג לסוכה

מאקי

New member
קינוחי חג לסוכה

פניה של הערוץ המקומי בחיפה לערוך ביקור אצלי.. הוליד קינוחים חדשים.. ואתם מוזמנים לסוכה.. כלומר גם להכין בחרתי במתוקים האהובים עלי ושלבתי בינהם. מתנצלת מראש על איכות הצלמניה.. אני אשמה. ומזהירה מראש למי שכן חלק מהמוצרים הם או יבוא של העסק שלי או שנמצאים. חג סוכות שמח ממני שלומית בונה סוכה

מאקי

New member
טפיוקה

פניני טפיוקה בחלב קוקוס.. אני בחרתי לשלבם עם רימונים ומנגו.. האמת שאפשר לשלב כיד הדמיון והמזווה גם שימורי פרי ללא המיץ ילך קינוח קליל פרווה 1/2 כוס טפיוקה 2 כוסות מים לבשל ולערבב עד שהטפיוקה שקופה להוסיף חצי כוס סוכר ולצנן פחית קרם קוקוס.. שחוממה אני מחממת בסיר מים ופותחת נקב למעלה על מנת למנוע פיצוץ . ולמנוע לכלוך של סיר. כשחומם להוסיף אפשר להכין טפיוקה יום יומיים מראש ורק לפני ההגשה להוסיף קרם קוקוס ופירות שחתכתם או מראש אני הגשתי בקעריות מרק קטנות לסיכום: 1/2 כוס טפיוקה 2 כוסות מים פחית קרם קוקוס פירות

איזה פירות שמת?

אני קורא לך לכתוב מתכון מפורט

מאקי

New member
ככתוב בשורה.. בחרתי מנגו ורימון

בחרי לך את משהו משלך..... האמת שליצי הולך נפלא

מאקי

New member
קוכיץ שוקולד עם פאייטה

שמוש בקונכית שוקולד מריר הקרם הוא שוקולד לבן עם שמנת מתוקה ביחס של 1 ל 2 ופייאטה. שבבים שנותנים קרנציות מדהימה הקישוט הוא עלה מבצק סוכר

מאקי

New member
קונכית הפתעה

קונית שוקולד מריר של וולרונה פירות יער או כל דבר חמצמץ בתחתית הקונכיה מעל גנאש של שוקולד לבן עם שמנת מתוקה וצבע שוקולד וורוד לשנה וורודה לכולם ומעל עיטור הפרי השילוב בין מרירת הקערה לחמיצות הפרי ומתיקות הקרם יוצרת שילוב הפתעתי וטעים

adigreen

New member
../images/Emo24.gif היי מאקי.טוב לראות אותך ואת

מעשה ידייך שתמיד ניראים יפים ומגרים כל כך. אלעד

מאקי

New member
אלו היו טעימות לחג ל"הוט" הערוץ

של המקומי למהדורת החדשות של החג.... כל היתר זה לא משהו שהמצאתי טרחתי לקמבן.... אז גם לא טרחתי לצלם לפה.. הרי את הקלטת של המהדורה יש לי ורציתי לשתף בפתרונות קלים ועדיין מאוד איכותיים לאירוח. ותודה על הפרגוניישן.

טלאית321

New member
מדהים מדהים מדהים

נראה מעולה, ממש יצירתית כל הכבוד לך. בחרתי את "קונכיות הפתעה" מאוד מרשים ומאמינה שטעים. את לא תאמיני באיזה קונכיות אשתמש (עלה לי רעיון
....אגלה לך לאחר שאכין ואצלם חג שמיייח

ady18

Well-known member
אצלנו

קינוח עם מרשמלו לוקחים קופסאת שימורים עדיפה עם פירות טרופים לוקחים כשתי חבילות מרשמלו לא בטעמים מוספים גלטין באיזה טעם שאוהבים ומקציפים מעל הכול שמנת מתוקה כחבילה

למעלה