קינה

Thats

New member
קינה

מי היה מאמין אם היו מספרים לו לפני הבחירות ש: א. שרון יהיה הפודל של פרס וביילין. ב. שההפקרות בחיי אדם בצה"ל ובאזרחי המדינה תימשך באין מפריע? ג. שמלחמת העצים והאבנים תימשך במלוא עוזה? ד. ששר החוץ פרס, ירוץ להתחנן אצל ערפאת על הפסקת אש. ה. ששר הבטחון יהיה עסוק בימים אלה בנסיעות ברחבי הארץ למען מסע הפריימריז שלו במקום לנהל את המלחמה שלנו באוייב הפלשתינאי? א. שגנדי וליברמן ימשיכו לשבת בחיבוק ידיים בממשלה הכי מטומטמת, הכי משותקת, הכי ביזארית שאי פעם זכינו לה? מי היה מאמין? Thats all folks

ראובן1

New member
לא להאמין

אבל זו המציאות הישראלית שבגללה לא תהיה מדינה. בקרוב

רלוונטי

New member
ניתוחים...

אם בוחנים בקירוב את תוצאות הבחירות האחרונות מוסיפים קרטוב של היסטוריה מערבבים טוב אם קצת דת ואבטלה מקבלים פחות או יותר את זה.נכונים תיאוריך (ציוריים טיפה לטעמי)כלפי הממשלה הנוכחית לצערינו היא העתק של החברה הישראלית...

resh0

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הבחירות האחרונות צריכות היו להתקיים עפ"י המתכונת הכללית! רק החלטה פחדנית ממוחו של סכיזופרן סדרתי מנעה מהעם להביע את רצונות האמיתי! נתניהו היה מתמנה לראש ממשלה כאשר הליכוד היה מקבל כ- 50 מנדטים!!! כך עפ"י סקרים שנערכו בסמוך לבחירות, סקרים שבד"כ מחמיאים עם השמאל... ואז לא היה נתניהו פודל של פרס ורבין. אז הטרור לא היה ממשיך להשתולל אז פרס (מי זה פרס?) היה נשאר עם סוניה ומפסיק להזיק לישראל... אבל בוא נהיה אופטימיים: מעשהו הפחדתני של אהוד ברק כו-לה דחה את ישומו של רצון רובו המכריע של העם בשנתיים וחצי...אתה יכול להיות בטוח שזה יקרה, ואפילו במהדורה מורחבת!!!

רלוונטי

New member
הרבה כבוד...

יש לי לתחושת הבטחון שלך לגבי העתיד .ונניח שאכן נתניהו יזכה ובגדול זה רק יעשה את עבודתו קלה יותר היא כמובן לא תשתנה. .גבולות 67 . הכרה בפליטים. חלוקת ירושלים .ולא לשכוח את רמת הגולן אם אתה מאמין שישנו מנהיג שישנה את זה אתה פשוט לא רציני.

resh0

New member
נראה לך שישראל היא איזו חונטה?

או שאיזה ראיס עומד בראשה? מדינת ישראל היא מדינה דמוקרטית בה מתקבלות החלטות עפ"י רוב!!! שיכור יכול לקנות ח"כ אחד או שתיים או שלשה, אבל לא יותר. אתן לך אתגר: בוא ציין בפני אלו 61 ח"כים יניפו את אצבעם בשם הציבור, בעד הכניעה אותה אתה מציין??? ואחרי הבחירות הקרובות? בכלל אולי תמצא 20 כאלו... ואחרי שנשלול מפלשתינאי ישראל את הזכות לבחור ולהבחר?? אולי 8 . ולזה אתה קורא רציני...

רלוונטי

New member
דמוקרטיה למתחילים.

כניעה....שמעת אותי אומר משהו אל כניעה.תזכיר לי כי אולי אני שוכח. היה זה אני שהחזיר את כל סיני. ( רב קצת אל טאבה ונתן גם אותה ) או אולי היה זה אני שברח אם הזנב בין הרגלים מלבנון אחרי עשרים שנה של סתם...רב קצת אל חוות שבא ויתן.....(בנקודות מסוימות לאורך הגבול הלבנוני ישראל נסוגה לשטחים שלא היו בשליטת לבנון מ-1929) איכשהוא בכל פעם הצליחו למצוא את מספר חברי הכנסת הדרושים והם עשו זאת לגמרי בלעדי. אני מניח שיסתדרו גם הפעם...

nightbird

New member
הכל ברור

כמה שהשמאל אוהב לומר "ברור שזה יקרה" על הנסיגה, חלוקת ירושלים, על כניעה לתכתיבים. הסיבה היחידה בגללה ברור שזה יקרה, הם האנשים בתוכנו האומרים "ברור שזה יקרה." רק דבר אחד ברור שיהיה בסוף - מלחמה. בגבולות כאלה או אחרים, בחלוקה כזו או אחרת, זה לא משנה. זה מה שיהיה בסוף, עם שרון או עם ביבי או עם ביילין או עם פרס. ורק אחרי זה נדע מה באמת "ברור שיקרה."

nightbird

New member
בוודאי שהיא מיותרת באופן עקרוני

כל מלחמה היא מיותרת במהותה, הבעיה היא כאשר צד אחד מבין זאת והצד השני לא. במקרה כזה אין ברירה אלא לקבל את המציאות ולנצח במלחמה.

שרוף

New member
ידידי TAF. לפני הבחירות

אמרתי לך ששרון הוא בלוף ואם הוא רוצה ממשלת אחדות לאומית אז חבל על הזמן ואני הולך לקלפי ושם פתק לבן. אמרתי לך ותקן אותי אם אני טועה שהליכוד מזוייף ושממשלת האחדות תהפוך לממשלת השטות (שעם ישראל עושה אם הוא בוחר בשרון) ושהנשכרים היחידים מהבלוף הזה יהיו שס ויהדות התורה שיקבלו כסף שוחד ושלמונים כדי להשאיר את שרון בשלטון. שרון סגר את כל הקצוות להישרדותו בשלטון. מצד אחד פרס ומלחכי פינכתו מטורפי אוסלו ומצד שני חבורת הפושעים שס ויהדות התורה ולעזאזל עם ישראל. הקינה היחידה שאני מקונן היא על טפשותו של עם מטומטם שאין לו מושג אפילו של תם לשאול השאלות הנכונות ולהסיק מסקנות.

למעלה