קינדרלעך

אפי לוג

New member
קינדרלעך

מספיק עם המפגש. על הפרק - חטאים. יש למישהו חטא חביב שבוצע והיה מוכן לחטוא אותו פעם נוספת?

Sודית

New member
כן.....צודקת...וכן....יש לי.....חטא

אבל לא אספר.... מה קרה לך??? קבל פורום ומסך??? עוד אצטרך לצום בגללך. סודית לא מגלה.

אפי לוג

New member
מי שלא מגלה

הוא העומד. ספרי עכשיו, כי במילא תספרי אחר כך... את לא חייבת קבל פורום ומסך את אפילו יכולה קבל מקלדת ועכבר.

טוסקה

New member
וגם לי יש חטא

שהוא זיכרון חביב ואהוב ואני בהחלט מוכנה לחטוא שוב אבל לחשוף אותו כאן בפומבי המממממ....קצת בעייתי

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
יש לי, יש לי

למיטב זכרוני אף פם לא חטאתי בשוגג, כל החטאים שלי בוצעו בזדון גמור כך שאני תמיד מוכן ומזומן לחטוא אותם פם נוספת. ויפה שעה אחת קודם.

Sודית

New member
אבל.....

הוא רוצה שעה אחת קודם... ואני...איפה אמצא את השעה הזו??? מחפשת אותה בכל פינה. סודית עדיין בפינה.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
את מוציאה את דברי מהקשרם

לא שאני באמת חושב שאת מוציאה אבל המשפט הזה מצלצל מה זה יפה, בעיקר בכותרת. חוץ מזה בשומקום לא אמרתי שהשעה האחת קודם באה על חשבון הנוכחית כך שתמיד יש לך מועד ב´ בילט אין.

Sודית

New member
סליחה יא שייך....

מתי קשרת אותם??? בטח שעה אחת קודם.... ובדיוק לא הייתי שם. סודית עדיין בעונש...

nutmeg

New member
לי אין סיפור על

"ח" - אבל יש לי סיפור על "ז" סתאאאאאאאם מה נראה לך אפי לוג יספרו פה כל הדיסקרטים הללו? נאאאא!

חטא שלא יכופר

אפילו לא ביום כיפור. לא אסלח לעצמי... סרבתי, לא הסכמתי.... היש על זה מחילה? צום קל חברים

אפי לוג

New member
פורום של ביישנים, הא?

חבל... חשבתי שיהיו לי סיפורים להוסיף לספר שאני עומדת להוציא.

Sודית

New member
עושה איתך דיל.....גיבורה....

צאי עם ה"חטא" שלך.... ואספר לך את שלי... סודית כבר לא עומדת.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
חשבה זותי שתמצא לה כאן פריירים.

ולא הבנתי את הסיומת שלך, גם אצל נשים יש "לא עומד" ?

Sודית

New member
שייך....

אתה לא עוקב.... בהודעות הקודמות עמדתי בפינה. הראש הכחול הזה??? זה משעה אחת קודם??? סודית בתכלת.

למעלה