קינדרלעך

אפי לוג

New member
גיברת, אל אל תאיימי, הא?

אני לא עושה עסקים. אבל פטור בלא כלום אי אפשר, אז - לפני כשלוש שנים הייתי מעורבת ב"חטא" מקסים שנמרח לאורך שנתיים וחצי. החטא הסתיים ואיתו, כמובן, הגיע השבר הגדול וכל מה שמתלווה אליו. לקח לי הרבה זמן לאסוף את הרסיסים ולהדביק אותם לשלם אחד. היום, אני עומדת בפיתחו של "חטא" זהה, שמזכיר בצורה מדהימה את החטא הקדמון שלי, ואני, ממקום של נסיון, מסרבת להיכנס ל"חטא" הזה. אז מה את אומרת? אני צודקת או חכמה?

פפו

New member
מי אמר שזה חטא?

עשרת הדיברות מדברות בלשון זכר בלבד. לא תינאף.....לא תחמוד וכו´ מאידך אין כל בעייה שתנאפי תחמדי ואולי גם......

פפו

New member
שאלה

אם את מתנה אהבים עם בן זוגך ובו זמנית מחשבותיך כולן באחר האם זה חטא? או אם אתה מתנה אהבים עם בת זוגך ובו זמנית מחשבותיך כולן באחרת האם זה חטא?

Sודית

New member
פפו...יש לי שאלה אליך....

זה שהוסיף לשם שלך "ש" בסוף... הוא מהמשפחה שלך??? ספר לי עליו... סודית מתבלבלת מה"ש" שהוספה לשם.

4 פפוש

New member
חומד!!!!!!!!!! פפו

אם אתה לא רוצה שיטיילולך בתוך הקופסא אז אני מציע לשקול מילים!!!!!!!!!

4 פפוש

New member
4 פפוש יש רק אחד

אין אחים או חברים וירט´ שמשתמשים בשם דומה ואני גם לא מסתתר באנונימיות ולגוגה של התגובה אין לך מה לכתוב היבשה באר הגיגייך??????????

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
א. צודק וחכם לא בהכרח סותרים

ב. פיקוח חטא דוחה נפש. ג. לחטוא כמעט כל אחד יודע, החוכמה היא החטא בלי עונשו. ד. כל התשובות נכונות.

Sודית

New member
אז ככה....גיברת.....

א. לא איימתי...הצעתי "דיל" ב. אם את לא עושה "עסקים" - הווה אומר אני לא מחוייבת. ג. "החטא" שנמרח שנתיים....זה כמו ה"חטא" שלי???? ד. את שואלת...אם את חכמה או צודקת.... ה. אני משיבה ש...את אישה...כרגע קצת מבולבלת. עכשיו...אם ה"חטא" היה נפלא...כל כך הרבה זמן... מה הסיבה לא לחזור עליו בשנית???? הרי רק על טעויות (לא מוצלחות) לא חוזרים.... ואת בכלל לא טעית...רק חטאת...והיה לך טוב... ופה בכלל לא מתאימה המילה "צדק" ... מה זה בכלל??? ומי קובע אותו??? סודית בעד חטאים מוצלחים.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
ועוד דבר חשוב

כל סטודנט שנה א´ בקרימינולוגיה כבר יודע שפשע חייבים לשחזר. וכל המרבה הרי זה משובח !!!

טוסקה

New member
איך התפתח שרשור החטאים....

ואיפה הייתי אני כל הזמן?

magy

New member
רגע, חכו לי...........

גם אני רוצה איזה חטאונצ´יק........... יש לינק לאיזה חטא??????

magy

New member
אני צריכה טרמפ לאהבה....

יש נהג פנוי......?????????? אם לא אהבה......איזה עוון קטן......

magy

New member
גמיש הגמ"ש????? מה זה גמ"ש

אתה וראשי התיבות שלך.....עושים לי ...........סוטול........ מילא נגמ"ש.......אבל גמ"ש??????? זה נשמע כמו מילה גסה..........

למעלה