קינג קרימזון

גםרקקמ

New member
קינג קרימזון

שמעתי את RED ואני חושבת שהוא פשוט מעולה. לאן כדי להמשיך?

CaerBannog

New member
אממ, זה תלוי

מה אהבת ברד? את המורכבות של הקטעים? את המלנכוליה? את העוצמה? מאותה תקופה (אלבום אחד לפני) אני ממליץ על larks´ tongues in aspic שהוא מאות תקופה, אבל יש בו יותר דגש על הטכניקה, על המואכבות ועל המוזיקה, מאשר על הרגש כמו ברד (לטעמי) ובעצם גם על אלבום הבכורה in the court of the crimson king שהוא הרבה יותר "רגוע" מרד (חוץ משיר אחד) אבל עוצמתי באותה מידה

godbluff

New member
מלך ארגמן

בהנחה שאת מכירה את הראשון לכי על השלישי שנקרא: LIZARD לטעמי הוא משלישיית המובילים שלהם.

begone

New member
או, שאלה טובה

אפשר ללכת אחורה, לאלבום הראשון (In the court of the crimson king), או לקפוץ קדימה הישר לשנת 1995 לאלבום המצוין Thrak. ואפשר גם לטעום מהאלבום המאתגר Discpline משנת 1980.

TheHead

New member
גם אני התחלתי שם

אם אהבת גיטרות מטאליות שמנגנות בעוצמה עצומה - ConstruKction of Light הוא בשבילך. אם אהבת את המיומנות האדירה שלהם בנגינה והיכולות המהממות - נסה את Discipline. אם אהבת את המלודיות, הלחנים האדירים - Islands. את כל אלו שמעתי אחרי RED ואהבתי מאוד. שמעתי גם פעם אחת את In The Court of the Crimson King כשנסעתי באוטו עם מישהי ולא התלהבתי כ"כ, אולי הייתי צריך להאזין לזה בתנאים נורמליים. בכל מקרה, כל הנ"ל מומלצים. גם הדיסק הכפול Epitaph מכיל חומרים מעולים, רוק פחות קרימזוני (נשמע סטנדרטי למדיי) אבל מהנה ביותר. וחוצמזה, תמיד אפשר לשמוע שוב את RED...

למעלה