מוטציה היא שינוי בחומר התורשתי, אבל בהחלט ניתן להוריש מוטציות לדור הבא. מצאתי אתר שיש בו מעט אינפורמציה בנושא. מעיון קל במאמרים, נראה לי ששווה לעבור על האתר. רק אל תתבאס אם לא תבין יותר מידי. גנטיקה זה אחד הנושאים הכי קשים ומורכבים בביולוגיה.
ברוב המקרים מתקשה לשרוד בטבע... קשה לו להסתתר, כי לרוב הצבעים לא יתאימו לסביבה... נולדים נחשים במופע אלבינו, אבל הם לא יסרדו... בשבי, אין מי שיטרוף אותם, בגלל זה אפשר לראות אותם בעיקר בשבי...
להגיח לעולם במופע אלבינו. בקשר לפיתון עצים או שחור ראש זה קשור לרנדומליות עד ששני הטרויים נפגשים, מזדווגים, וגם שהביצים ישרדו ויבקעו. וגם אם כל זה קורה??? אז סיכוי הישרדות בטבע הפראי של אוסטרליה הוא נמוך והוא יורד בעשרות מונים כאשר הפרט הוא לבקן. והוא כמו זרקור בלילה לכל טורף מזדמן.
חוץ מההתייחסות לטבע באוסטרליה בצורה שונה מכל שטח טבעי אחר. ורק רציתי לציין שעד עכשיו כמעט כל המרושתים הלבקנים שהגיעו לארה"ב ומדובר על לפחות 5 היו בגודל של מעל 2 מ' וזה הגדול שבו הם נתפסו בטבע.
מאוד מעניין מה שאתם אומרים רק מה קשה לעמוד בקצב שלכם...אני צריך לחזור על ההודעות האחרונות מספר פעמים וגם אז זה יהיה לי מעט שוודית אבל בכל זאת אני ינסה להבין משהו.