קינאת נשים

קינאת נשים

כינת סופרים תרבה חוכמה וקנאת נשים .... שלא נדע מה לעשות שאף אחת מכן לא נראת טוב כמו יערית. וזו גרמה כולפ עד אחרון הגברים להזיל ריר אז תכסחו ותיכנסו בה אבל זה לא ממש יועיל מראה שלכן

יערית

New member
לא מעוקצך,ולא מדובשך...

תודה רבה. לא צריכה מליצי יושר! אני בזכות עצמי ולא בזכות המראה שלי. יערית(שלא מבינה מה קורה פה?)

אור-לך

New member
תאמר לי...

זה אתה מההתערבות עם חדת העין? כי אם כן תלכו לחרחר ריב במקום אחר!!! אור.

אורושקה

אם בחדת-עין עסקינן אז יש לי חרוז בשבילך. איזה איבר בגוף הגבר מתחרז עם ``עין``? (רמז: צריך להחליף רק אות אחת). הוריאציות רבות - להנאתך. אוריאנה

חדת עין.

New member
שיחות אי סי קיו...

אז אור אמרת לה מה לכתוב, והיא אמרה לך מה לענות וכן הלאה... :) תנו לנו להציץ לשיחות יותר מעניינות, אתן סתם בנאליות. (מלשון ולשון יוצא.....קישקושון) מתוקות שלי, סתם עברתי בסביבה, אם לאמר לכן את האמת לא משהו כאן, ממש ביצה תובענית...ככה זה כשיש מעט זכרים והרבה נשים. תמשיכי לחייך אורצ`וק, ולבלוע ווליום להרגעה... החיוכים שלך לא עושים רושם... ומהמפגש שראיתי....את לא משהו אז אל תתרגשי. יערית היתה נחמדה, ושלי גם.... קבל שתי נקודות נועם, אתה אכן נעים. שכחתי את הזוג המקסים ענבר וחברתו...אתם חמודים. עד כאן הליקוקים. ואתן בנות, לכו חפשו לכן חיים.

אור-לך

New member
קישקושון...

איך ראית שאני לא משהו כשלא הייתי שם??? ווליום? לא תודה, אני מסתפקת ביין ובהוא (שלא כמו הגברים שלך...)!!!!! ביצה תובענית? אז מה את עושה כאן בכלל??? ואולי את היא זו שעושה אותה תובענית??? לחפש לנו חיים? החיים שלנו (לפחות שלי) הם אחלה!!! ואולי את היא זו שצריכה לחפש לה חיים אם זה מה שעושה לך כ``כ טוב? אור.

noam011

New member
לא לא לא

don`t count me as a man מרגיש מוזר ךהיות הגבר היחיד פה לא נעים לי להיות התרנגול של הלול. אז תמשיכו כאילו אין פה אף גבר תרגישו בנוח. תתעלמו ממני. הנה אני שותק. ככה מממממממממממממממממממ

noam011

New member
תגידי, ככה הבנת אותי ?

אני אמרתי שאני שותק. לא הצעתי לכן לשתוק.

שי33

New member
בכל ביצה יש ברבור

וחבל שחדי העין שביננו עדיין לא הבחינו בכך, ברבור להזכירך...לא מסתתר שאחורי ברווזון מכוער... פשוט הסביבה יודעת לפעמים לגרום לו להרגיש כך... הייתי מעוניין לדעת את שמך - חדה שכמותך כי -> אם קנאת סופרים תרבה חוכמה..מה תרבה קנאתן של נשים ? שי (שחזר בשאלה, עקב המצב...)

חדת עין.

New member
פתאום מתביישת להגיד זין ?

מה נהיית לנו הבתולה מריה ? (אחלה חידה, ברמה גבוהה ביותר קבלי חיובי קטלני !)

לא כולם מבינים

מהו עידון, מהו סטייל, מהו חוש-הומור מרומז. אבל כאן אנחנו מקבלים את כולם, גם את הגסים והנבערים. אוריאנה

שי33

New member
גם לבתולה מריה

נולד ילד, בלי זין, כלומר בלי זיון ;-) ואתמול כשישבתי בימין משה מול אותה הכנסיה שבה היא גרה חשבתי ואללה, יש ניסים בעולם...תמיד יש דרך חזרה... מאותו הר גבוה מידי שאנחנו מנסים לטפס עליו.. בברכת שלום, וענף של זית... תחזרי להיות אנושית - כמו כולנו - ``...לא מלאך, לא שטן...לא אשוב לעצור את הזמן...דברים שרואים מכאן לא רואים משם`` שי (שמקווה שעדיין יודע לפתור חידות ברמה גבוהה)

יפעת*

New member
פחדנות מהמין הפחדני

זוג חביב (מביט, חדה) אתם כל כך נפלאים זה ברור, ללא ספק מושלמים, ואולי אפילו יותר מזה. לאומת זאת, אין לכם את היכולת החברתית המינימלית של לשבת בחברת אנשים אחרים ולהנות בחברתם, אלא רק את היכולת להתחבא כמו שפנים במחילה, ואחר כך לזרוק מילים לחלל הפורום, מבלי שאתם מבינים דבר וחצי על מהות המפגש. אין לי שום רצון או אפשרות להסביר משום שאנשים עם יכולת חברתית ברמה שלכם, בוודאי גם לא יוכלו להבין. יפעת נ.ב. כמובן שכל זה נכתב רק משום שיערית נראת כל כך טוב,ואני אכולת קנאה, אז אין צורך לכתוב את זה בתגובה.

יערית

New member
אל תתחילי איתי ;-)

יפעת להגיד לך משהו? רק מעטים,אבל מעטים זוכים לראות את היופי הפנימי שלי, וזה מה שנחשב! כל החיצוניות סרק.... וזה לאור העובדות האחרונות בחיי. יערית(שחושבת שהיופי שבך היה בחיוך הענקי שאמרת לי ``נעים מאוד``)

למעלה