שרי סילבר
Active member
קינאתי בכם...../images/Emo5.gif בשבועיים-שלושה האחרונים התעצלתי קלות. רשימת המטלות הולכת ומתרבה, עד שבשבוע שעבר החלטתי להתיישב על הטלפון. אז מה היה לנו? 1. ירושלים- הצלחתי לסחוט הבטחה לקבל בדואר או בפקס עדכון של הענף המשפחתי על הילדים, הנכדים, תאריכי לידה, פטירה וכל מה שניתן. 2. חיפה- בדרך של גשש בלש ודי במקרה הגעתי לבת-דודה שנייה. שתינו לא ידענו האחת על קיומה של השנייה, והיתה התרגשות גדולה. כבר בשיחה היא ובעלה סיפקו לא מעט פרטים, והבטיחו לי לחטט ולנסות למצוא תמונות של הזילברשטיינים. 3. ת"א- החלטתי שדי לעצלנות, זה קרוב וקל, וגם קנאתי בכל הביקורים שלכם. אז הערב חזרתי מביקור אצל בן דוד שלישי של אימי. או טו טו בן 80, צלול כיין ומתפקד...הלוואי על כולנו בגיל הזה. חזרתי עם הרבה שעורי בית. הוא עשה לי קצת סדר באחד הענפים של משפחת פנחס, אם כי לצערי בענף הישיר שלי (הסבא רבא שלי) הוא פחות מתמצא. אבל מסתבר שהאיש כל כך מפרגן לנושא, שהוא עצמו מנסה אצל קרובים להשיג מידע, במיוחד על הפלג המשפחתי שעבר לצפון יוון ומאז המלחמה נעלמו עקבותיהם. הערב הוא נתן לי שם של עו"ד, שקשור לאחת המשפחות. מסתבר שאחד הבנים נישא למישהי שנפטרה צעירה, ושמה...לינה הלוי. הלוי גם אצלי במשפחה??? זה ממש כבר מגביר את החשק לחטט בענף הזה...