קימקו VIVIO,ואפקט העדר

agz1976

New member
קימקו VIVIO,ואפקט העדר

רציתי לשתף את חברי הפורום בדוגמא מוחשית לאפקט העדר.
אני עם נסיון של כמעט 14 שנה עם קטנועים ואופנועים כאחד,בשנים האחרונות מצאתי לנכון לרכב על קטנועי 125,לאחרונה רכשתי VIVIO עם 0 ק"מ במחיר נחמד מאוד,חפרתי באינטרנט ולא מצאתי יותר מדי חומר,באירופה מופיע כKYMCO MOVIE S,משום מה בארץ לא הצליחו למכור הרבה כלים כאלו,מנסיון עבר טוב עם KYMCO מקוררי אויר אמרתי בו נלך בהפוכה ונקנה קטנוע שיחסית אין לו שוק,הרי דו גלגלי זה לא השקעה,וואלה אני מבסוט עד הגג,הקטנוע עם יכולת אחסון מעל הממוצע,צג דיגיטלי מדליק,מד טורים,אחוריים יפים לקטגוריה,המתלים עם 2 בולמים עושים עבודה מצויינת,והכי חשוב יש לו כח זמין שהופתעתי ממנו(יחסית ל125),המוסכניק שלי גם לא היה מרוצה מהרכישה- בטח כי הוא מחזיק רק רצועות ומסנני אויר של MOVIE,JOYRIDE,ו-JOYMAX ובשבילי הוא יצטרך להזמין "במיוחד" רצועה לכשאצטרך להחליף,חבל שבגלל רצועה שעולה 120 שקל יותר מMOVIE,מעדיפים אנשים לרכוש נישות, כנראה שאנחנו הישראלים לא תמיד יודעים מה הכי טוב בשבילנו...

אוי ואבוי לך

מרוב תופעת העדר,הVIVIO לא נבחן באף אתר קטנועים ישראלי שמכבד את עצמו!
אפילו...אפילו במבחן האחרון המיתוס בהתהוות המשיך לככב
בזמנו,כשבאתי לראות קטנוע בעופר אבניר,ראיתי את הויוויו.המוכר פשוט דחף אותי למובי.
מיותר לציין שכבר זמן רב באתר העולמי של קימקו,לא מופיע המובי האגדי.
בעופר אבניר בסניף החיפאי,לא ידעו כ"כ לומר אם הVIVIO מוזרק או לא.
מעניין מאוד מי העיז להביא את הVIVIO לארצינו ומדוע הוא בחר לו דווקא שם כזה ולא מובי S
בשיטוט מתיש באינטרנט,מסתבר שיש עוד כמה VIVIO . הם מסתובבים בארצות משונות שאפילו גוגל טרנספר לא כ"כ מכיר את שפתם.
אחר הדברים האלה,לא פלא שסאן יאנג בחרו להשיק את קטנוע הדגל שלהם דווקא בארץ עוץ.
היכן תשיק החברה העלומה את קטנוע הדגל?? באיטליה??
ובישראל כמו בישראל,הונדה תמשיך עם הSH שכבר מזמן לא קיים במלאי.באתר הוא יהיה קיים עם תשבחות עד ביאת המשיח.
חשקה נפשך בPS ? נשארו עוד שני קטנועים מאובקים שחורים ע"ש יבואן. מחילה..היו ארבעה .האיש בעוונותיו לקח 2.

מעניין לעניין באותו עניין. שבוע שעבר ביום חמישי,באתי לקחת מסוכנות סיטרואן בחיפה את המכונית שהזמנתי.סיטרואן C3 פיקאסו 1.6 רובוטית בנזין.95 אחוז מהמכוניות שמופיעות באתר סיטרואן העולמי,היו זמינות בסוכנות.
לשם השוואה,למכור מובי בסוכנות קימקו ב2013, משול קצת למכירת סיטרואן BX בסוכנות סיטרואן.

וכאן מגיעה השאלה, מדוע דווקא בישראל המתקדמת דווקא שוק הקטנועים בקטגוריה המובילה,נשאר עלוב ומיושן כ"כ...ומדוע אנחנו כצרכנים,מקבלים את העניין בזרועות פתוחות.
ואת העיקר שכחתי. AGZ, תתחדש ותהנה

T0MERKE

New member
למה SH לא קיים במלאי ?

רק אתמול עידכנו את האתר בדגם החדש של ה SH125.
קטנוע חדש לגמרי עם מנוע חדש, חסכוני ביותר. גלגלי 16' עם מקום לקסדה מלאה מתחת למושב

פרארי1

New member
תודה על העדכון

חבל שמשפחת ה-SH לא זוכה כאן להצלחה שלה היא ראויה, אחלה קטנועים, בכל הנפחים.

סוף סוף

היה קיים הרבה זמן באתר ולא היה זמין לרכישה.
תשמרו לאיש איזה אחד לעוד שנה ר' תומר:)

MMMOOSH

New member
כנראה שהם לא מעוניינים למכור אותו מסיבה כלשהי

הוא קיים כבר כמה שנים ופשוט הקהל מתעלם ממנו, הוא אמור להיות יותר טוב מהVS ומהאחרון רואים טונות על הכביש.
די מוזר.

פרארי1

New member
תודה על הדיווח

תתחדש, שמח לשמוע שאתה מבסוט

האמת שלא ממש ברורה לי מדיניות השיווק של עופר אבניר ביחס ל-VIVIO.
מאד ייתכן שזה נוח גם ליצרן וגם ליבואן להמשיך למכור את המובי, שמוכר את עצמו בלי מאמץ, במקום לנסות להתחרות ב-VS.
זה מזכיר לי את מכירת החיסול שסוכנות סובארו בארץ עשתה עבור היצרן לדגמי הלאונה, עם צאת האימפרזה לשוק.
פשוט מילאו אוניות בכל מה שהיה לסובארו במחסנים ביפן והכל נמכר כאן עוד בטרם נחת בנמל.
עדר, כבר אמרת...

vacca13

New member
אתה ממליץ?

יכול לסחוב בעיר הררית כמו חיפה לדעתך\לדעתכם?
תודה

agz1976

New member
250 יסחוב יותר טוב,תלוי בעלות תועלת שלך

באופן כללי בתור 125 לא נחשב מהחלשים, תמיד יהיה משהו יותר טוב,תלוי במחיר שתשיג עלות/תועלת

למעלה