קימפול.

קימפול. ../images/Emo188.gif

שלום לכולם. אני משתמש בסביבה visual studio 2005 express edition. כתבתי קוד ב- visual c++ 2005 express. הקוד נכתב בשפת C. כשיצרתי את הקובץ - נוצר קובץ CPP. (לא הצלחתי למצוא היכן ניתן ליצור קובץ בסיומת C. אולי זה מין הסתם כי אני משתמש ב Visual C++?). ברצוני לדעת כיצד אפשר לגרום לתוכנה לקמפל את התוכנית כ-C ולא כ- C++? מודה לכל העוזרים.

Zeliran

New member
התשובה בגוף השאלה..

כתבת ב C++/CLI, מה שפעם היה managed extension for cpp שפת c לא נתמכת, לפחות לא בצורה פורמלית.. לך חפש ואולי תמצא משהו.., בכל אופן, לא הייתי תולה את תקוותי בזה

Zeliran

New member
וזהו..

צריך לזכור שהוא לא כותב ב c, ותכלס.. לסיומת אין משמעות אפשר למצוא פרויקטים רבים בהם הסיומת לקבצים היא בכלל cxx

../images/Emo51.gif

על כל פנים.לפי אחרי חיפושים רבים מצאתי את המשפט הזה:
How Do I Compile and Link C Code, Not C++? Give your files the .c extension, for example mysource.c. The Visual C++ compiler automatically assumes that files with the .C extension are C files and not C++ files, and rejects C++ syntax and keywords (such as public, private, and class).​
מה אתם אומרים?

עידו פ

New member
מאחר ושיטה זו עבדה עוד ב-vs 6

ובהנחה ומצאת את זה באזכור לגבי vs 2003/5, אני משער שזה יעבוד. חשוב לזכור שהקוד עצמו צריך להיות כתוב ב-C, אם ישתרבב שם איזה תחביר ייחודי ל-++C (איזה cout פה ושם) זה לא יתקפמל.

לפעמים צריך ללמוד לנסח. ../images/Emo201.gif

מה לעשות. כשמחפשים צריך ללמוד לנסח את הערך לחיפוש בצורות שונות....עד שמגיעים למשהו שקרוב למה שרצית למצוא. הסתמכתי על כך שהאנשים פה מאוד מוכשרים בתחום (ואני עוקב ככה מהצד אחרי השרשורים פה בפורום) - הרבה יותר מהיר למצוא את התשובה בפורום הזה.

nadav1974

New member
מה הקשר בין התשובה שלך לשאלה?

זה בכלל לא ברור. שני דברים לגמרי לא קשורים אחד לשני.

../images/Emo51.gif

היי נדב1974 - זה עובד. שיניתי לסיומת C, והקומפילר עובד אחרת. הוא זיהה אותו אוטומטית כ- C. ועכשיו הוא "מדבר" אחרת.

למעלה