קילפתי תפוז

קילפתי תפוז../images/Emo184.gif

קילפתי תפוז מצאתי אותו חמוץ, עשוי פלחים פלחים שיש כמה כאלה אכילים. היו בו גלעינים היו בו כמה תולעים היו בו צבעים של כתומים ואדומים. אז לקחתי אותו לרופא ואמר לי אין לו מרפא רק אם הפלחים האכילים יישארו אז הוא וחבריו התפוזים יירפאו. (מוסר השכל:פורום שיחות אל תוך הלילה הוא מהבריאים). תישאר תישאר תישאר תישאר !!!!!!

טאKילה

New member
שמש תאירי על תפוז כתום..../images/Emo43.gif

שמש בואי תאירי על פרח הכתום שבליבי רוצה לרחף איתך לגעות איתך בחלל אל מול השמים שמש בואי עמדי לצידי אני מבעד מסכת אני רואה אותך בואי תראי אותי את קרעי ליבי אני זועקת הצילי את התפוז שלנו.. בארמון הפורום נשב לא נזוז. תיכנע תיכנע לכאיבינו כתום התפוז,, לא רוצים ללכת רוצים להישאר,, רוצים שיחות אל תוך הלילה..

טאקי קראת לי?

אני לא יכולה להאיר עכשיו, האור שלי מעומעם מעצב על ההחלטה העצובה הזו...

טאKילה

New member
לשמש כשאני קורא..../images/Emo42.gif

אסור לה לומר לא יש בה את האור יש בה את התקוה לא אל תסרבי להישאר כי בלעדיך תנצח האפלה העלטה אני לא רוצה רק חושך אני רוצה גם אור תמיד אומרים עוד תזרח השמש אם אומרים זה נכון גם היום היום אני רוצה שמש עם קרני זהב.

תפוז יכול להשאר בריא

אם רק אנחנו נביא לו את הפרי הפרי רבותי וגברותי זו הכתיבה שלנו כאן בפורום שיחות אל תוך הלילה הכתיבה שאנו מרגישים משפחה אז כדי שהתפוז יביא את פירותיו עם חן צליל ורגש לחייוו אנו רוצים כאן המשך הגיגים וגם שירה אנו רוצים המשך סיפורים ועובדה אנו רוצים יותר צחוק כדי שהתפוז שבנינו בפורום הזה ימשיך להיות מיוחד ומתוק שכזה תמשיכו להיות מקסימים , איש איש בכתיבתו ולעשות לנו שמח בפורום הזה שאין כמותו

אל תבזבזו זמן יקר בדאגות

על מה שהיית חייב לעשות... אלא רכז את החשבותיך במה שאתה עושה כעט. ובמה שאתה עתיד לעשות אל תתעכב על טעויות שאולי עשית אלא הפק מהן לקחים. ממני חלומות באספניה חחחחחחחחחחחחחחחח חיובי ועוד חיובי יוצא דבל חיובי

למעלה