קילוף של השפתיים

dimeola

New member
קילוף של השפתיים

אני חושבת שבמשך שלושת השנים האחרונות השפתיים שלי כל הזמן מתקלפות אם אני זוכרת נכון פעם זה היה קורה יותר בחילופי עונות..אבל עכשיו זה כל הזמן קורה ברמות שונות אני כמובן מנסה שפתונים וזה לא עוזר חשוב לציין שהרבה פעמים השפתיים לא בהכרח יבשות. הן פשוט מתקלפות מה אני יכולה לעשות?.
 

0 אור 0

New member
להתייעץ עם מטפל?

שפתונים סטנדרטיים ככלל לא ממש עוזרים לרוב הבעיות של קילופי עור בפנים. אבל מכיוון שיש בעיות שונות שנובעות מגורמים שונים, לא כדאי לקבל עצה אינטרנטית אלא להגיע למישהו שרואה אותך ומתאים לך משהו אישית.
 
האם יש לך בעיות עיכול?

לפעמים זה מגיע ביחד, ואז צריך לטפל בעיכול כדי שעור השפתיים יהיה בריא. לפעמים זה נלווה גם לנזלת ואלרגיות.
 

ינוקא1

New member
סבלתי מזה המון בעבר.

כפי שכתבה מכל הלב , ברפואה סינית זה מתקשר בדרך כלל לבעיות במערכת עיכול. כאשר מטפלים בבעיות הללו , גם מצב השפתיים משתפר - מנסיון.
 
למעלה