קילומטרז'

k1235

New member
קילומטרז'

אני מתעניין בהונדה שנת 93 מצאתי אחד כזה והקילומטרז' שלו 230 K זה הרבה? זה טוב לאוטו שנה כזאת?

k1235

New member
מה שאתה אומר..

מה שאתה אומר שהקילומטרז' לא משחק תפקיד? המוכר אמר שהוא יכול להתחייב על מנוע וגיר טובים קלאץ ברקסים ועוד על מיני החלפות וטיפולים האוטו עבר לפני 3 חודשים מה אתה אומר שווה לקחת את הרכב לבדיקה במוסך? הוא דורש 19,000 ש"ח

k1235

New member
תוספת

ויש כמה מכות קטנות באוטו טמבון קידמי חלק קטן ממנו יצא בחוץ שריטות קלות יש על האוטו פנס אחורי שמאלי שבוא במעט בצד והימני סדוק..

חן 1111

Active member
הקילומטרג' סביר לרכב מהשנה הזאת

יוצא פחות מ-20000 ק"מ בשנה. זה סביר. לפי התיאור שלך הרכב תקין ומטופל. אז מה הבעיה? אם הוא עם גיר אוטומטי ייתכן שאתה צפוי לצרות מהגיר בשלב מסוים.

k1235

New member
הגיר רגיל..

הגיל זה גיר רגיל אבל מה שנראה לי מוזר שהוא דורש עליו 19 בעוד שאחרים מבקשים 23-25 והוא אמר יש מקום לרדת במחיר.. אז אני לא יודע מה לעשות... לפי מה שחיפשתי במחירון עכשיו ראיתי מחירון של דגם אחד 19 והשני 19 וחצי ולא יודע בדיוק איזה דגם זה.. יודע רק שזה סיויק ידני

חן 1111

Active member
אני מבין שהוא מבקש מחיר מחירון

אז מה הבעיה? השאלה לא כמה אחרים מבקשים, אלא כמה הם בסוף מקבלים. אם אתה מודאג, קח את הרכב לבדיקה. לי זה נראה עסק טוב. אני הייתי קונה.

k1235

New member
לא נראה..

לא נראה לי שהוא דורש מחירון נראה לי הוא מעודכן על המחירון של חודש שעבר שהיה יותר גבוהה ואני ראיתי את של החודש אבל לא יודע בוודאות איזה דגם יש לו ואיזה דגם אני ראיתי.. כמה אתה ממליץ להוריד מתחת למחירון? הונדה 93 יותר חזקה מפיאט 96/97 ?

חן 1111

Active member
למה להוריד מתחת למחירון?

אם הרכב במצב סביר לגילו, הוא צריך להיות שווה בערך מה שכתוב במחירון. זכותך כמובן להציע פחות, אם המוכר יסכים לכך. מה אתה מתכוון יותר חזקה? אני הייתי בוחר בהונדה ולא בפיאט.

Smarek

New member
קילומטרג על הפנים

שם לב 1] הקילומטרג גבוה. מנוע מסוגל לעשות עד 250K . המנוע מודיע על בעיות עם עשן כחול באגזוז חוסר דחיסה וגזים אסורים. מומלץ לקנות לאחר טסט כולל בדיקת 4 גזים. או לפחות למדוד עוד כמה נישאר למערכת הקטליזטור ולמנוע. 2] אוטו 93 קרוב לגיל 15 ויצטרך שני טסטים וגם ירצו במשרד התחבורה להורידו מהכביש. 3] המשטרה בדקה את רכביה והחליטה כי רכב יורד מהכביש בתום 180K קילומטר או 4 שנים.. הרכב המוצע שווה רק בתור גרוטאה ולכן הורד מחיר ככל האפשר

RBRB

New member
כמה שטויות נכתבו בהודעה שלך...

1) לפי מה החלטת שרכב מסוגל לעשות רק 250K? אני ראיתי רכבים שמורים מאוד ובמצב מעולה עם 270K וגם 400K (במקרה של ה400K מדובר בדיזל). יש גם את שי מהפורום שהייתה לו רנו 5 שעברה בסביבות ה300K ואז הגיע הזמן לעשות ראש מנוע. 2) רכב בן 15 לא צריך לעבור שני טסטים בשנה! מה שכן צריך לרכב בגיל הזה, זה אישור ברקסים ממוסך מורשה. רק רכב מגיל 20 מחוייב בשני טסטים בשנה. 3) ראית או בדקת את הרכב שהחלטת שהוא גרוטאה?

חן 1111

Active member
ועוד כמה שטויות

מה קשור 4 גזים למצב המנוע? איך אתה בודק כמה נשאר לקטליזטור? לגבי המשטרה, א. זה לא נכון, אני ראיתי רכבים עם ק"מ גבוה יותר, ב. ההחלטות של המשטרה הן כלכליות ולא טכניות, כשאחד הגורמים הוא העובדה שאנחנו, ציבור משלמי המיסים, ולא הם משלמים עבור המכוניות החדשות שלהם.

במחיר כזה

אתה יכול לקבל אוטו אחר עם קילומטרז הרבה יותר נמוך ומשנתון יותר גבוה. שמתי לב שאתה מחפש רכב עם פוזה, למה שלא תלך על הבראבו?

למעלה