קילומטראז' מזויף?
שלום לכל הגולשים,
הסיפור הוא כדלהלן. לפני כשבוע קניתי רכב ראשון שלי.
--- הרכב נקנה מיד ראשונה פרטית.
--- לפני הקנייה לא הסתכלתי על רישיון הרכב על שם הבעלים הקודמים.
--- לא ידעתי שהקילומטראז נרשם ברישיון רכב.
--- לאחר הקנייה פניתי למוסך בו טופל הרכב בשנתיים האחרונות (בהמלצת הבעלים הקודמים), בכדי לטפל ברכב.
--- במוסך זה העירו את צומת לבי, כי ברישיון רכב האחרון רשום קילומטראז גבוה ב-30000 מאשר מופיע במד אוץ, ואמרו שזה לא נכון כי אצלם במחשב מופיע קילומטראז נמוך מזה שרשום ברישיון רכב.
--- בדקתי רישיונות רכב של השנים הקודמות (הבעלים הקודמים מסרו לי אותם לאחר הקנייה) וגיליתי שב-4 רישיונות האחרונים מופיע קילומטראז הבה: ב-2010 23000, ב-2011 45000, ב-2012 63000, ב-2013 71000.
--- קניתי את הרכב עם קילומטראז 46000 המד אוץ.
--- פניתי לבעלים הקודנים, והם אמרו שאלה היו טעויות ברישום הקילומטראז.
שאלתי - ייתכן שהקילומטראז מזויף? אם כן, אז מה אלי לעשות כדי לקבל פיצוי? ייתכן שבאמת טעו ברישום הקילומטראז 3 פעמים ברצף?
תודה רבה לכל העונים!
שלום לכל הגולשים,
הסיפור הוא כדלהלן. לפני כשבוע קניתי רכב ראשון שלי.
--- הרכב נקנה מיד ראשונה פרטית.
--- לפני הקנייה לא הסתכלתי על רישיון הרכב על שם הבעלים הקודמים.
--- לא ידעתי שהקילומטראז נרשם ברישיון רכב.
--- לאחר הקנייה פניתי למוסך בו טופל הרכב בשנתיים האחרונות (בהמלצת הבעלים הקודמים), בכדי לטפל ברכב.
--- במוסך זה העירו את צומת לבי, כי ברישיון רכב האחרון רשום קילומטראז גבוה ב-30000 מאשר מופיע במד אוץ, ואמרו שזה לא נכון כי אצלם במחשב מופיע קילומטראז נמוך מזה שרשום ברישיון רכב.
--- בדקתי רישיונות רכב של השנים הקודמות (הבעלים הקודמים מסרו לי אותם לאחר הקנייה) וגיליתי שב-4 רישיונות האחרונים מופיע קילומטראז הבה: ב-2010 23000, ב-2011 45000, ב-2012 63000, ב-2013 71000.
--- קניתי את הרכב עם קילומטראז 46000 המד אוץ.
--- פניתי לבעלים הקודנים, והם אמרו שאלה היו טעויות ברישום הקילומטראז.
שאלתי - ייתכן שהקילומטראז מזויף? אם כן, אז מה אלי לעשות כדי לקבל פיצוי? ייתכן שבאמת טעו ברישום הקילומטראז 3 פעמים ברצף?
תודה רבה לכל העונים!