קיי..
7x06

קיי.. ../images/Emo58.gif 7x06

אני כרגע אחרי ה-10 דקות הראשונות של הפרק, ואני מקווה מאוד שאני לא אצטרך לראות דון משפילה את עצמה יותר. כי זה כבר נהיה עצוב. ואל.

O-k... |ספויילר| 7x06

!!! אני שמחה שהם שמו לב לכמה זה היה דומה לפרק עם זאנדר בעונה השניה.. וזה היה.. הממ. איקי. חשבתי שכשווילו תסתכל עליו היא תתפוס את עצמה אבל.. איקי!(למרות שלהפוך אותו לאישה.. גדול :) ) ומה הקטע עם הפוני המוזר של באפי? דון הזכירה לי את פיית' בריקוד שלה, ואניה היתה אניהאית, אבל היה המון דון, והפרק הזה ממש לא היה משהו. ואל.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif706

הפרק היה מצחיק! שימו לב בהתחלה שבאפי עם דאון במגרש יש לה את המשקפיים מהעונות הראשונת והיא גם העלתה אותן למעלה כמו שהיא הייתה עושה בתיכון! ועוד יותר מזה אחרי שדאון דוחפת את הבחור ההוא היא במשרד עם ווד ובאפי ושימו לב שבאפי מאופרת ממש כמו בעונות הראשונות(לא יודע אם זה דדוקא האיפור אבל יש בה משהו שמזכיר את העונות הראשונות) ועוד משהו הקטע שבאפי על הילד... למה????????

היי נכון!! ../images/Emo58.gif 7x06

בקשר למשקפיים, לא הבנתי מאיפה התנועה הזאת כל כך מוכרת.. הפרק הזה ממוחזר לדעתי. הבסיס מזכיר נורא את הפרק מהעונה השניה, ולמרות שהוא עשוי נחמד, לא ממש אהבתי. ואל.

לאן ההודעה שלי נעלמה?

הזהרתי שיש בה ספויילר...:( בכל מקרה על הפרק-607 ספויילר עם זמן ז מ ן הפוני של שרבה ממש יפה!!! ונרוא הזכיר לי גם דוון את פיית והמכוער את זאנדר- נראה לי שגם יש שמה קשר שהרי הוא שאל את זאנדר אם הוא רצה את המעיח וכאלה ואיך שזאנדר היה נורא מעורב.. אולי יש קשר? בירה נשר? ונורא אהבתי שהתעללו בדוון...

סליחה!!! אויש מצטערת+ 706

הכול כי אני טיפשה... במחשבה שניה- הפוני הרי זה דבר נורא ילדותי- ואם אתם זוכרים בעונה 1 וטיפה 2 היה לה את הסידור הזה בשיער שהוא מנופח וטיפה פוני? וגם היה לה לעיתים את המשקפי שמש עליהם... משום מה היא הזכירה לי את באפי הקטנה התמימה (והחרמנית רק שזה לא הקטנה) ודוון היתה חחח... היתי חייבת שוב:) אניה היתה הכי משעשעת גם בסוף איך שהיא התחמקה מלענות:)

../images/Emo58.gif 4x06 אנג'ל

הרעיון הבסיסי וגם התבנית של הפרק, ובכלל כל מיני רגעים הזכירו לי את טאבולה ראסה מאוד, אבל עדיין- כל כך טוב לקבל את קורדיליה הישנה בחזרה ל-40 דקות! עם כל הקורדיליות שלה, ממש התגעגעתי לזה. וזה מדהים כמה זה בולט, כמה הדמות השתנתה, וכמה אני ממש לא אוהבת את השינוי הזה. לא ככה. ובכלל- היה משהו בפרק הזה שממש כפה על הצופים לראות כמה הדמויות השתנו, אם הם עדיין לא שמו לב. ובכל זאת- זה היה פרק ממש מצחיק, כצפוי, אבל הביא אותי למסקנה(כן, בהצתה מאוחרת) שאחת הדמויות העיקריות שעושה את הסדרה זה לורן. Gunn: I'm the guy that's gonna be kicking a whole mess of ass if somebody don't tell me what's going on. ?Cordelia: What do they call you for short Fred: So, you think, if we kill this vampire, they take off the spell whammy and we can go back to being ourselves? Cordelia: And never see each other again? Wesley: I believe we can all just go about our business. Cordelia: And never see each other again? ואל.

לנצח1

New member
../images/Emo58.gif 7- פרק 6

זה היה פרק מצחיקקק איך שספייק לקח לה את הבזוקה!!!!1 חחחח קורע מצחוק, אני הייתי על הרצפהץ וגם אני רציתי שדון תפסיק להשפיל את עצמה..זה התחיל להיות מעורר רחמים!!!! ;)

14מתן

New member
לפי דעתי היה פרק ../images/Emo58.gif 7X06

נורא מצחיק במיוחד הסוף כשוילו עושה את הכישוף והם מפריעים לה
ואז שספייק עוצר את באפי שעם הבזוקה
ואניה עם הבנק

זה היה ה../images/Emo58.gif 7x06

הקטע עם החלונות (שמראים כל אחת ומה שהיא תעשה for RG) היה כמעט הקטע היחיד החמוד בפרק. אבל ירידה יחסית לפרקים קודמים. ואל.

Better Man

New member
מאוד אהבתי את הפרק הזה

הוא היה פרק קומי לחלוטין והוא אכן סיפק כמה רגעים כאלה כמה ציטוטים שמאוד הצחיקו אותי בפרק + שינוי הדיעה של באפי לגבי אהבה(למטה) Buffy : Willow, you're a gay woman. And he isn't! Willow: This isn't about his physical presence. It's about his heart. Anya: His physical presence has a penis! Willow: I can work around it! ---- Willow: Yeah, well I have skills. I can prove my love with magic. Anya: Yeah right, what are you going to do, use magic to make him into a girl? ווילו מחייכת Anya: Damn הקטע שפיצלו את המסך ל4 חלקים היה נפלא, הקטע שמראים את באפי מרחוק מכוונת בזוקה לעבר המנהל היה קורעעע. --------- באפי גם די סתרה את עצמה בפרק הזה כשהיא אמרה לדון "No guy is worth your life, not ever", הרי היא ממש סכנה את החיים שלה שהיא נתנה לאנג'ל לשתות את דמה בסוף העונה השלישית.

למעלה