קיי ואית´ן אחים?!

קיי בנט

New member
קיי ואית´ן אחים?!

עכשיו שאני חושבת על זה...מישהו יודע אם צ´אד באמת הבן של איב וג´וליאן?

crazystav

New member
לפי הפרקים בארה"ב../images/Emo58.gif

מראים כאילו צאד הוא הבן של ג'וליאן ואייבי (זה לא נכון),וזה היה "מגעיל" בגלל שויטני וצאד כאילו אחים והם ביחד! אבל גם אם כן וגם אם לא אין שום סיכוי שאית'ן וקיי יהיו אחים בגלל שאית'ן הוא מאייבי וסם ולצ'אד אין סיכוי שאף אחד מהם הוא ההורים שלו.

crazystav

New member
משהו שאני לא מבינה אצלך...!

אבל חוץ מזה אני לא מבינה למה את כל הזמן פותחת שרשורים חדשים?! זה פשוט מעצבן! כי את סתם פותחת אפילו לא על דברים משמעותיים! את חושבת שמי שקורא את השאלה בהודעה חדשה לא יענה לך אם זה יהייה בתוך איזה שהוא שרשור??? בבקשההה ממך מספיקקקקקקקקקקקקקקקקקק

קיי בנט

New member
מספיקקקק את!

אני לא שמה עלייך ואני אעשה מה שאני רוצה כאילו מי את!

יואו איזה טעותתתתתתתת../images/Emo70.gif

היא אחותה של מנהלת הפורום, בגלל שהמנהלת כרגע נסעה לחו"ל לרגל עסקים, אחותה ממונה - היא יכולה לחסום אותך בשנייה.

זה לא כאילו מי היא זה באמת מעצבן../images/Emo70.gif

ואני בטוחה שעוד הרבה אנשים יגידו לך את זה לא לפתוח שרשורים סתמיים אלא אם זה באמת משו שאלות אפשר פשוט לשרשר .........את יודעת או שלא?
ואם תמשיכי ככה יוכלו להוציא אותך מהפורום!!!!! יותר נכון רעות תוכל להוציא אותך מהפורום אז בבקשה די לשרשר סתם שרשורים...........

סתמי ת'פה שלך../images/Emo70.gif

לא שמה עליך וגם לא עליך קצת בגרות בנות לא לריב, אני אוהבת את כוווווולכן
בואו נהיה בוגרות ונתנהג בהתאם לגילנו

crazystav

New member
מה הקשר? את לא מבינה שזה מפריע

שאת כל הזמן שולחת סתם הודעות חדשות|?! ותתחילי להירגע שמעת?? כי אין לי מצב רוח לריב איתך אחרת ממזמן כבר הייתי עונה לך....! נ.ב: כאילו מי את לא אני!

../images/Emo2.gif לקיי ולאית'ן יש אבא משותף!!!

סם הוא אבא של קיי ושל אית'ן אז הם אחים למחצה!
ואני כמעט בטוחה שסתם מותחים אותנו עם העיניין שצ'אד הבן של ג'וליאן ואיב כי לא נראה לי שהם יעשו סיפור כזה מגעיל ומזעזע. אני מאמינה שבסוף יפתיעו אותנו וימצאו את ההורים של צ'אד

PuccaGirL

New member
../images/Emo58.gifמה שכתבתם על צ'אד לא נכון

הם יעשו בדיקת די אן איי ומישהו יגנוב אותה לפני שיידעו את התוצאות.. אז עד עכשיו בארה"ב אף אחד לא יודע מי ההורים של צ'אד ואם אלו ג'וליאן ואיב..

darklighter

New member
../images/Emo58.gifהגיוני ש...

אליסטר שיבש את התוצאת כי הוא לא רצה שיהיה שחור במשפחת קריין....

למעלה