קיי הזונעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע למה לא הורגים את הנעעעעעעעעעעעעעעעעעצית הזאת?
P plncos New member 26/7/05 #1 קיי הזונעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע למה לא הורגים את הנעעעעעעעעעעעעעעעעעצית הזאת?
ח חייכנית מקסימה New member 26/7/05 #6 אוווו תודה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני אקרא לו גלגל ג'וניור
ח חייכנית מקסימה New member 26/7/05 #13 רק אם אני ארשה לך../images/Emo9.gif אני לא אתן לך לקלקל לי את הילד אני אעשה לו גן קטן יחד עם אור ג'וניור ואני אגדל לי את שני בניי החמדמדים
רק אם אני ארשה לך../images/Emo9.gif אני לא אתן לך לקלקל לי את הילד אני אעשה לו גן קטן יחד עם אור ג'וניור ואני אגדל לי את שני בניי החמדמדים
ח חייכנית מקסימה New member 26/7/05 #15 הו, בכלל לא ../images/Emo3.gif הי, שמעי נא- את בלונדה, אני בלונדה!!! את ננסית, אני ננסית!!!! אוי ווי יש לנו אצבעוני בלונדיני
הו, בכלל לא ../images/Emo3.gif הי, שמעי נא- את בלונדה, אני בלונדה!!! את ננסית, אני ננסית!!!! אוי ווי יש לנו אצבעוני בלונדיני
° ° w a v e ° New member 26/7/05 #16 אבל אני צריכה לצבוע מחדש וזה... הוא ייצא שטני קצת, טוב לך? וגמד זה טוב, מה. יום אחד הם ישתלטו על העולם!
אבל אני צריכה לצבוע מחדש וזה... הוא ייצא שטני קצת, טוב לך? וגמד זה טוב, מה. יום אחד הם ישתלטו על העולם!
ח חייכנית מקסימה New member 26/7/05 #17 כן, אני רואה את זה בעיני רוחי... איך הננסים משתלטים על העולם.... NOT!!!!