קיירי נעלם לנטס

Rapgamer

Well-known member
לא הופיע למשחק מול פילדלפיה הלילה ולא עדכן את הקבוצה. עכשיו מוגדר כהיעדרות בשל "personal reasons" ולא צפוי להצטרף גם למשחק הבא.
מקווה שלא קרה איזשהו אסון משפחתי, פשוט בהקשר של קיירי קשה שלא לתהות האם זה פשוט האופי הלא יציב שלו.

כנראה בגלל מה שקרה בוושינגטון בשילוב עם הזיכוי של השוטר בוויסקונסין אאלט

בנוסף סת' קרי נדבק בקורונה וישב על הספסל של פילי, מאמין שהקבוצה תכנס לבידוד ומשחקים ידחו
מדינה של מטורללים..
מבחינתם זה אי צדק שהשוטרים לא הרגו מספיק אנרכיסטים מפירי חוק

Rapgamer

Well-known member
כנראה בגלל מה שקרה בוושינגטון בשילוב עם הזיכוי של השוטר בוויסקונסין אאלט

בנוסף סת' קרי נדבק בקורונה וישב על הספסל של פילי, מאמין שהקבוצה תכנס לבידוד ומשחקים ידחו
מעניין מה ימנע ממנו לשחק בהמשך- דיווח על צונאמי בקמבודיה? חיסול מתנגד משטר ברוסיה? קים וקניה מתגרשים?

Rapgamer

Well-known member
דאלאס גוברת על דנבר במותחן

משחק גדול של של דונצ'יץ' בצד אחד ושל יוקיץ' בצד השני. הג'וקר היה בלתי עציר ברבע הרביעי ולולא כמה החטאות עונשין שלו גם היה קולע 20+ ברבע והנאגטס היו מנצחים את זה.
שמח בשביל דאלאס על הניצחון, זו קבוצה שהייתה הכי חלשה בקלאץ' בעונה שעברה והפעם מהלכים גדולים של קליבר וג'וש ריצ'רדסון בשני צדי המגרש עזרו מספיק ללוקה כדי לחלץ ניצחון.

אגב בפוזשן האחרון של דאלאס לוקה משך עזרה ומסר לקליבר שתפר שלשת ניצחון. לא יודע מה חשב לעצמו שמסר ככה לרול פלייר. הבעיה היחידה היא שנשארו 2 שניות על השעון וזה הספיק לג'וקר להוסיף עוד באזר ביטר לאוסף שלו ולכפות הארכה. אני אוהב את הגרסה האגרסיבית של יוקיץ', הוא סופסוף משחק כמו שחקן שיודע שהוא בלתי ניתן לעצירה.

Krit123

Well-known member
הפסד קשה לדאלאס... ממש מבאס.

אגב קלאץ', עדיין לא ניצחנו קבוצה בהרכב מלא, או במשחק צמוד - הפסד על הבאזר מול הקינגס, אחד מול פיניקס ועכשיו מול דאלאס - כולם בבית.
ומדובר בעוד הפסד בו הכוכבים רשמו מעל 40 דקות שזה בכלל מרתיח, אנשים יפלו מהרגליים ובלי ניצחונות לחפות עליהם.
מסכים עם יובל שטוב לראות את יוקיץ' אגרסיבי גם אחרי שפתח 1-8 בערך, אבל מחפש להיות מעורב מידי במהלך לפעמים. מצד אחד הוא מאוד לא תובעני בכמות הזריקות והזמן בו הוא מחזיק בכדור, מצד שני יעזור אם יעמוד בצד מידי פעם. מורי התחיל עם 15 נקודות, כשהוא פותח חם הוא אמור לסיים עם לפחות 35 ולא הלכנו אליו מספיק. שניהם נראו לי מאוד עייפים בסיום, לא האימפקט הרגיל שלהם.

קצת ביקורת על מאלון להוציא קיטור: מאכזב לראות איך בדאלאס אמנם הכדור רוב הזמן אצל דונצ'יץ', אבל כן תראה גיוון מסוים במהלכים כשהוא מנהל התקפה. אצלנו בערך כל המחצית השנייה ההתקפה עמדה לחלוטין בזמן שהטו-מן-גיים מתרקם לו בעצלתיים ונעשה צפוי עם הזמן. אפילו חסימה אוף-בול לא ראיתי. דאלאס עלו למחצית השניה חדים כי הבינו את הכיסוי ההגנתי, הלכו יותר פנימה ומצאו שלשות חופשיות לגמרי, אצלנו אין התאמה. אפילו שפורטר J חסר, אני לא מבין את הרוטציה... קמפאסו היה טוב ולא קיבל דקה מול חברו לקבוצה לשעבר. הארטנשטיין סופסל ועלה שוב בשביל לצבור עבירות. אני לא רואה סיבה לא לנסות אפילו את הרוקי העיראקי שהרשים בהכנה, לפחות עבירות אתה יודע שהוא מסוגל לתרום. אם בול בול לא יקבל דקות בכלל, הערך שלו יתמסמס לחלוטין.

Krit123

Well-known member
הספרס ממשיכים להמטיר שלשות, הפעם 16-35 מול הלייקרס. ניצחון ממש יפה שמעלה אותם ל4-4.
אולדריג' שיחק טוב, השתמשו בו בצורה מגוונת הפעם (מאמין שככה צריך להיות הלאה). קיבלו תרומה יפה מהגארדים מסביב, למרות שקלדון במשחקו החלש העונה נראה לי.
הלייקרס ישנו בעמידה בפתיחה ונתנו להם הזדמנות לרוץ שלא ניצלו עד הסוף, אז היה צמוד ברבע האחרון עד לשתי דקות האחרונות. היו לא מעט פוקסים בצד של הספרס, השילוב של גיי/מילס והרוקי ששומר מעולה מהספסל זה נשק של ממש, בעצם גם פולטל שהוא באק-אפ מצוין משלים רביעייה חזקה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אין קיירי ואין דוראנט
אבל יש לאוורט שמוריד 43 נקודות על הראש של ממפיס
רק חבל שהנטס מפסידים.

עושה רושם שלא אכפת להם להפסיד אגב.
הם יודעים שכל מה שהם צריכים זה ללחוץ קצת על הגז ולהגיע לפלייאוף ושם הכל כבר יראה אחרת.
האמת. שזה די מבאס בשביל סטיב נאש, לא נראה לי שזה מה שהוא רוצה ומצפה אבל הוא המאמן כך שחלק גדול מהעניין הזה נוחת גם על הראש שלו.

Little Sharky

Active member
אין קיירי ואין דוראנט
אבל יש לאוורט שמוריד 43 נקודות על הראש של ממפיס
רק חבל שהנטס מפסידים.

עושה רושם שלא אכפת להם להפסיד אגב.
הם יודעים שכל מה שהם צריכים זה ללחוץ קצת על הגז ולהגיע לפלייאוף ושם הכל כבר יראה אחרת.
האמת. שזה די מבאס בשביל סטיב נאש, לא נראה לי שזה מה שהוא רוצה ומצפה אבל הוא המאמן כך שחלק גדול מהעניין הזה נוחת גם על הראש שלו.

אם זה יהיה פלייאוף באבל, המיקום בטבלה לטעמי לא קריטי, לא יודע אם זה במחשבה שלהם אבל בכל מקרה.
קיירי אגב, נצפה באיזה מסיבה.
הוא חתיכת שמוק, כל כך הרבה טאלנט מבוזבז בכל כך הרבה שריטות.

למעלה