קייס בפייפאל

• פותח הנושא v cd
  • פורסם בתאריך

v cd

New member
קייס בפייפאל

שלום לכולם, למישהו היה פעם קייס עם הפרטים שלהלן?
נפתח קייס מהסיבה
The buyer stated that they did not authorize this purchase
ברור לי שזה לא מקרה של שימוש לא מאושר בכרטיס האשראי של הלקוחה, כי במקרה התכתבתי אתה לגבי הקניה והיא ציינה במפורש (שם המשתמש והמייל זהים כמובן למשתמש שהגיש את התביעה לפייפאל) שמעונינת במוצר.
שלחתי לפייפאל את כל התיעוד.
קבלתי תשובה: The disputed amount has now been debited from your PayPal account because of the following reason(s):

We did not receive proof of shipment.

רק שהוכחת משלוח לא רלוונטית כאן, כי הקונה לא טוענת שלא קבלה את המוצר, אלא שלא אשרה את העסקה. הסכום לא גבוה, אבל העקרון מעצבן. יש, מנסיונכם, מה לעשות?

chinadrop

New member
הוכחת משלוח פירושו - הוכחה ששלחת את המוצר לכתובת

זה כל מה שאתה צריך לספק כדי לזכות בקייס , הוכחה שבה מופיע מספר המעקב שנית לעקוב אחריו און ליין
אם יש גם הוכחה שזה נמסר - זכית בקייס ללא בעיות

v cd

New member
כן, אבל במקרה הזה לא נטען בכלל שהמוצר לא הגיע, לכן שאלתי.

אם טענת הלקוחה היתה שהמוצר לא הגיע, אז לא היה לי מה לספק כי לא שלחתי ברשום, מכירה בסכום נמוך. היא טענה שלא אשרה את עסקת האשראי, זה משהו אחר.

chinadrop

New member
זה לא משנה בכלל

אתה שלחת את המוצר , לא מעניין אותך שמישהו גנב \הזמין את המוצר על שפ הלקוחה
אני חוזר שוב - כדי שתזכה בקייס אתה חייב לספק הוכחה משלוח עי אישור שליחה מהדואר
שמראה את מספר המעקב והכתובת באנגלית של הלקוחה , ושניתן לעקוב אחרי המשלוח און ליין , אם לא שלחת עם מעקב - אתה מפסיד בקייס בוודאות
הסיבה לפתיחת הקייס לא משנה בכלל.
&nbsp

gidizi

New member
האם דואר רשום רגיל היה מספיק כדי לנצח בקייס?

אני חדש בעניין ומנסה ללמוד מהארכיון :)
מספר מעקב של דואר רשום ליעדים כמו ארה"ב שעבורם מספר המעקב תקף עד היציאה מהארץ, היה מספיק כדי לנצח?

ועוד שתי שאלות נוספות על הדרך,
1. האם קיימת רשימת מדינות מסודרת של המדינות בהן מספר המעקב של דואר רשום אינו תקף?
2. עוד עניין שטרם מצאתי תשובה וודאית, האם בעזרת מספר המעקב במדינות אלה אני מקבל הודעה גם בשלב שהלקוח אסף את המוצר? או רק בתחומי ישראל?

תודה מראש

למעלה