קיימת שלי...

שייכת

New member
קיימת שלי...

"כי איתך זה רק בגלל שאני אוהבת כי איתך זה רק בגלל שאני רוצה כי איתך זה לא בגלל שאני חייבת כי איתך זה בדיוק מה שאני צריכה... " רוב המילים גנובות ממילון ספיר ומאותו מוכשר שהפך אותן למשפטים רבי משמעות בוקר טוב וחם לך עז הבר שלי נשיקות רטובות ולא מגשם, שייכת.

מקסיקני

New member
בלבלי אותה כמו שרק את יודעת..../images/Emo6.gif

בלבלי אותה עד שלא תוכל לישון... בלבלי אותה בלבלי.. בוהריים טובים נשמה ..שיהיה לך המשך יום נעים וחמים ..

sahr12

New member
מקסיקו?? למה אתה מתערב??חחח

היא לא דיברה אלינו..... אנחנו שקופים...חחחחחח סתם עיזים... בוהריים טובים לשיוכה,..ולך..

יש לו אישור, הוא שומר עלי מפניה

(כן, אני משלמת לו על השירות הזה) ומה פתאום אתה עז ? מי הסמיך אותך ??? שנים אני עובדת על זה ואתה מחליט שאתה עז ??? וו´אלה יופי. שייכת, בואי יש פה כמה עצמות לרסק !

שייכת

New member
חחחחחחחחחחחחח עז קטנה שלי...

את רוצה שאני ארסק את סער??? הגזמת!!! סער הוא מתוק, נחמד, נפלא, מקסים, שובה לב וריאות איך אני יכולה לעשות לו דבר שכזה??? מילא למקסיקו... נראה לי שהוא מגזים בשמירה עלייך והחיים קצרים שופעת שלי ולכן יפה שעה אחת קודם... מקסיקו - נשיקה של דודות עם אודם. סער - חיבוק מועך קיייייייימת - נשיקות רטובות ולא מגשם... לכל שאר העולם, נשיקות באוויר... מואההההההההההההההההההההה

אפרופו נשיקה באויר...

אממממממממממממממממממממ.... סתם נזכרתי במשהו.... ואולי בעצם זה היה חלום.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מקסיקני

New member
הסוכנות להגנת עזים...../images/Emo150.gif

עקב חוסר תשלום בתוכנית להגנת עזים מפני שיוכיייייי... השרות הניתן הופסק לאלתר... תמנע ממך הזכות לקבלת הגנה מישפטית..הגנת שומרי ראש.. וכן אספקה רצופה של זנגויל לכל החיים... יו אר און יור אוון ביבי ..

שייכת

New member
סנסציה!!!!!!!!!!!!!!!!

"...שיוכי, אם הקשתי עליך עד עכשיו, אז הפעם באמת מגיעה לך נשיקה !!!!
!!!! (ואני עוד לפני הזנגויל) <גזרי ושמרי>...." מילים: קיייייייייימת. מישהו מוכן להלחין????

שייכת

New member
סנסציה!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!! (ואני עוד לפני הזנגויל) <גזרי ושמרי>..." מילים: קיייייייימת מישהו מוכן להלחין???

שייכת

New member
סנסציה!!!!!!!!!!!!!

!!!! (ואני עוד לפני הזנגויל) <גזרי ושמרי>..." מילים: קיייייייימת מישהו מוכן להלחין???

מקסיקני

New member
חחחח זה שלשלת....

היתה לה פליטת פה.....היא לא תעצור עד שלא תגיע לסיפוקה... חחחח סוידאן הולך לעשות מזה הון תועפות....

שייכת

New member
אני בענניייייייייייייייייייייייייים

אין כמו נשיקה של קיימת על הבוקר

שייכת

New member
קיימת שלי 2

לא אשכח את הנשיקה, לא את זאת שבאוויר ולא את זו הוירטואלית שופעת שלי, סוף השבוע שלי הולך להיות רחוק מכאן ומתוק מתוק השארת לי טעם של עוד... נתראה ביום שני, אם אחזיק מעמד עד אז... מאחלת לכולכם סוף שבוע חמים, סוער בלב ונעים. ולך קיימת מאחלת שהגחל הזה שלוחש בליבך יהפוך לאש סוערת... שבת שלום לכולם, שייכת.

גששבלש

New member
../images/Emo123.gif

מה קורה פה? זה מה שני חושב? אגזוזנות נשית בהתהוותה? אפשר אני בא להציץ?

למעלה